Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)
Raspunsuri - Pagina 3
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Ne mai tineti minte?
Intram atat de rar, incat mi-e si rusine !
Vreau doar sa va salut si sa va spun ca mi-e un dor de voi!!!
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara! Ne mai tineti minte? Intram atat de rar, incat mi-e si rusine ! Vreau doar sa va salut si sa va spun ca mi-e un dor de voi!!! Ratusca mami de Imparat (2010) |
raspuns dece.........
cum stati cu dintiii??????????
mai iesira?
intra intra cat de rar, nu-i bai, eu tot asa cand apuc, numai, dar ma gandesc ca nu se supara fetele, daca nu pot, nu pot
ca as scrie romane in fiecare zi daca as avea timp, dar nu prea......deocamdata
scrie cand cum poti...........
pup imparatull
I don't know much...but I know I love you...
Expecting ... a special one...
ratusca_mica spune:
Bea, esti o dulce !
Cu dintii "stagnam", tot 8, insa imparatul sta cu ambele degete aratatoare in gurita, zici ca vrea sa fluiere la doua maini Si balosim tot ce prindem, ne musca pe mine si pe tati si in general tot ce prinde musca! Concluzie: cred ca mai produce niste dinti, ii asteptam
Ivanelul cum se prezinta?
Edit sa spun ca ma uit la Shutter Island (de la Alexutzzza), insa sunt prea slaba de inger, acu' am terminat primul CD si imi cam tremura nadragii!
ratusca_mica spune:
Acum ma bag si eu ca musca'n.... lapte, am vazut ca ati postat poze din perioada de gravizenie si m-au napadit amintirile... mi-am adus aminte ce faceam anul trecut pe vremea asta, of ce-a mai trecut timpul! De unde a aparut galiganu' asta de doarme langa noi?
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Bea, esti o dulce ! Cu dintii "stagnam", tot 8, insa imparatul sta cu ambele degete aratatoare in gurita, zici ca vrea sa fluiere la doua maini Si balosim tot ce prindem, ne musca pe mine si pe tati si in general tot ce prinde musca! Concluzie: cred ca mai produce niste dinti, ii asteptam Ivanelul cum se prezinta? Edit sa spun ca ma uit la Shutter Island (de la Alexutzzza), insa sunt prea slaba de inger, acu' am terminat primul CD si imi cam tremura nadragii! Ratusca mami de Imparat (2010) |
ivanelu' stagneaza si el la 6.........
nush, k nu am vz filmul.......................dar si eu cam tremur dupa ce ma uit la HUNTING pe DISCOVERY...............
I don't know much...but I know I love you...
Expecting ... a special one...
irrinaa spune:
Salutare si de la noi!
Si noi tot rar...tot cu un picior in butoi, dar si cu muuulta treaba.Tot incerc sa fac si eu curatenie de sarbatori, dar nu prea reusesc sa termin.
Am aceeasi stare ca si voi, poate e si de la sarbatorile ce se apropie, dar mai mult de la evenimentele ce se apropie, de la amintirile de anul trecut, de pe vremea asta. Eu anul trecut pe vremea asta eram in spital, asteptam cuminte, cu tensiune mare, sa vina ziua sa nasc.Afara erau troiene, ca si acum.Tin minte ca si cand a implinit fetita 1 an, am avut aceeasi stare, aceeasi emotie intensa, am plans in ziua(si la ora) cand a implinit primul ei anisor.
Spunem si noi cu mare intarziere La multi ani sanatosi , fericiti si numai cu bucurii pentru gemanutele cele frumoase, pentru Luca si pentru Kiti si La multe lunite Miruna
irrinaa spune:
citat din mesajul lui elefantica Pitica mea e mai rau cu mucii ...adica se ineaca cu ei si vomita ...si nush ce sa fac...sa ma duc cu ea la spital ...la ce spital ???? www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
Nu poti sa ii cureti nasucul cu batista bebelusului?
Eu am fost cu piticii mei la Spitalul de pe Tei- IOMC (nu e asa aglomerat) si la Budimex. Depinde care ti-e mai aproape.
Pupam pitica, sa se faca mai repede bine.Asteptam vesti bune!
irrinaa spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 dece...mire sa vedeti ce mesaj privat am primit: Buna ziua, Ati fost ales unul din castigatorii concursului Aptamil. Astept datele dvs. personale cat mai curand posibil - adresa completa plus cod postal, numar de telefon si ce cutie de Aptamil doriti (in functie de varsta bebelusului). O zi buna! da, m-am inscris la concurs, adik am scris acolo o povestire ce si cum fac eu cu aptamilul, si am castigat 2 cutii aptamil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I don't know much...but I know I love you... Expecting ... a special one... |
Bea felicitari pentru cadoul primit, esti norocoasa sau Ivanel e cel cu norocul?
sa stii ca te admir foarte mult pentru puterea pe care o ai.Nu stiu cand ai timp sa le faci pe toate si cum ai putere.Mie nu-mi ajunge timpul, nu am rabdare de multe ori si tot asa...
xela_07 spune:
ratusca - ce mai faceti?
bea - ai scris foarte frumos, esti un exemplu pentru noi . Felicitari pentru premiu !
MP - haioasa ca intodeauna asa cum imi place mie. Si-a revenit Alex cu mancarea pasata?
Fetele cu butoiul (se stiu ele care) imi pare tare rau ca sunteti deprimate si sper din inima sa va fie perioada asta naspa foarte foarte scurta. Asa cum spunea si dece daca va simtiti mai bine puteti sa va plangeti aici sau pe mail. Cine oare va poate intelege mai bine ca noi?
A adevarat ca perioada de sarbatori deprima o mare parte din oameni (am si eu unul acasa ) dar poate poate putem schimba ceva. Nu stiu ... eu una mi-am propus spre exemplu sa nu fac curat de Craciunul asta pentru ca e clar ca nu as avea timp sa fac asa cum vreau eu si mai mult m-as enerva. Asa ca ... nu maii fac nimic, doar asa de ochii soacrei si gata.
In alta ordine de idei noi am facut bradutul. Nu l-am mai urcat sus ca arata mai bine jos si oricum e tot timpul cineva cu C. E cel mai frumos bradut pe care l-am avut pana acum, mic si gras .
Am baut si vin fiert, mai bag si niste dulce si sunt fericita.
Ma rog ... fata mea a cazut in casa si si-a spart buza si ii se misca si dintii de sus dar what to do ... mergem inainte.
Noapte buna si maine sper sa fiti toate optimiste.
larisel spune:
Am terminat curatzenia! Generala!!! Cu dat dulapuri la o parte, cu luat toate sertarele la mana samd... M-am apucat de ea pe 2 decembrie si am terminat ieri pe 17, . Si asta doar datorita ajutrului maica-mii (care a stat pana pe 10) si al soacra-mii (care a plecat azi) plus ca si tati este in concediu. Chiar se impunea... inainte de constructzii pas, ca deh construim, apoi constructzii, apoi au venit fetele mai devreme decat era programat, si de-abia acum m-am urnit, dupa vreo 2-3 ani... Ma rog...
Ideea e ca de-abia acum parca imi vine si mie sa intru in atmosfera asta magica pe fundal alb in ashteptarea sarbatorilor... chiar daca leftereala ne va impune nishte restrictzii (de regula in perioada asta cheltuiam mai mult decat aveam si vreo 3 luni ne lua sa ne revenim financiar) semnificative, nishte luminitze,nishte colinde si... mai ales fete cucuiete...abia ashtept!