Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)
Raspunsuri - Pagina 21
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
De unde ai luat cuburile? Si la noi a venit moshu ieri. Ca s-a dus taica-su sa ia brad si cum a ajuns la metro ca n-a gasit, s-a intors cu un laptop pt copii (de la 4 ani) ca sa nu-i mai strice tastele celui real. Nu cel mai tare din parcare, dar oricum, m-as juca eu cu el. Tudor este incantat mai ales ca re mouse deci cablu, deci perfect. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
super , si eu ma gandisem sa-i iau la fel sa mi-l lase in pace pe al meu. Sa se joace bucuros
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ... am exersat si (!) Kay stie ca puna singur inelele, a retinut ordinea primelor doua inele... i-am facut o mica demonstratie lui taica-su si ala a zis ca l-am invatat misto parca ar fi un mic numar de dresaj cu catzei ... eu zic doar ca am avut un elev foarte destept! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
bravo Kay!
si a mea ma surprinde de multe ori, parerea mea este ca in general copiii sunt mult mai inteligenti decat credem noi , mi-e lene si-s grabita... ca altfel as mai dezbate sb,
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Doar daca e Miruna super alergica la toate, doar asa sa faca ceva de la kiwi. Eu i-am dat lui dani de la 6 luni kiwi, nu are nimic, e doar un fruct si atat. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
pt mai multa siguranta e bine fara seminte la inceput (dr.), i-am mai dat si eu cu mar,
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Mai am si alte restante de urari (ca azi este 20, nu 19 ) Daria Ioana de Ayanna_xem Stefan de Ana_g Madalina de Satulica Sarbatoritii de astazi BbTeo de Plateea Andreea de Happyella varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
SUBSCRIU CU DRAG PENTRU TOTI PUFULETII