Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neata fetelor. Ce ziceti...? Ma primiti si pe mine cu ai mei pufuleti in clubul vostru?

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Bine ai venit! Povesteste-ne mai multe despre voi. Vad ca ai si tu un pufulete care nu si-a lasat mama sa petreaca de revelion.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Vroiam sa zic in legatura cu jucariile ca urasc jucariile care suplinesc parintele din joaca cu copilul - povestesc copilului ce se vede in imagini, sunt cat mai viu colorate si cat mai elaborate ca nu mai stimuleaza deloc imaginatia copilului, sunt foarte safe, astfel ca parintele poate sa lase linistit copilul sa se joace cu orele singur!... pacat, jucariile inteligente fac inutila prezentza adultilor langa copil... special proiectate pentru parintii ocupati cu bani care sa-si poata rascumpara vina pentru neglijarea copilului cu o jucarie scumpa si "interesanta"...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

elefantica bine ca ai supravietuit zilei de azi
cu daria am patit-o pe la 9 luni la o portita de metal de la o soba.Si a tinut minte ca de cate ori trecea pe acolo se ferea
poate va tine minte si Isabela ca acolo e buba
cat despre mancare-in cel mai bun caz o va manca maine( eu am mai facut asa la Miruna si zau ca n-a fost bai) iar in cel mai rau caz mananci tu specialiotatile
hai,fruntea sus ca maine e o alta zi,poate mai buna

si apropo de mancare azi m-am riscat si i-am dat Mirunei zeama de la jumate de kivi- nu cred sa fi fost mai mult de 4 lingurite
daca e sa faca reactie alergica in cat timp s-ar manifesta?

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Doar daca e Miruna super alergica la toate, doar asa sa faca ceva de la kiwi. Eu i-am dat lui dani de la 6 luni kiwi, nu are nimic, e doar un fruct si atat.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Sper sa fie o saptamana buna inainte de Craciun.
Trebuie sa recuperez.

Am o restanta la urari.

LML Mirunica de Dastefa.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatzaaaaaaaaaaaa

e firbinte doamnelor....hai , trezireaaaaaaa

cred ca jiji vrea sa vb cu mos craciun noaptea k se trez de 100 de ori si nu mai lasa tt...of, of, mai,mai

ele ..imi pare rau de scumpa aia mica...stiu ce chin e...vor trece ei si mucii..si manutza(priveste partea buna...va fi o gospodina desavarsita)..glumesc...asteptam vesti mai bune azi...

eu voi avea o sapt full....cu di tati...asa sunt io functionez mult mai bine cu ...pe ultima suata..curatenie...copil..cumparaturi...mancae...etc..poate de la agitatia asta uit sa mai mananc sa dau ce am pus in ultimile zile..

va doresc o saptamana frumopasa si productive..felicitari pt fele care au terminat totul si se relax....si sopor pt cele@(ca mine)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Neata. Am o intrebare de curiozitate de matza :) Tu de ce nu vrei sa ii dai LP lui jiji?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

La Caius a venit Moshu mai devreme anul asta si numai pentru ca a fost un copil foarte cuminte! I-am luat un set de cuburi clemmy (guys thks pentru sugestii), o piramida de lemn din inele colorate (cu care nu se poate juca decat cu mine) si o masinuta politista cu politist si catel (masinuta wow)... nu pot spune ca a fost super incantat, dar el in general nu se lasa fermecat de jucarii... le-a privit cu interes, am pus inele pe batz si a invatat ca inelul trebuie urcat sus in varful batzului, el vroia sa treaca inelul prin batz... in fine. La noi a venit deja Moshu cu nasu roshu! Nu puteam sta cu jucariile ambalate si sa asteptam momentul X, le-am desfacut cu gata!

--------------------------------------------------------------------------------------------

De unde ai luat cuburile?

Si la noi a venit moshu ieri. Ca s-a dus taica-su sa ia brad si cum a ajuns la metro ca n-a gasit, s-a intors cu un laptop pt copii (de la 4 ani) ca sa nu-i mai strice tastele celui real. Nu cel mai tare din parcare, dar oricum, m-as juca eu cu el. Tudor este incantat mai ales ca re mouse deci cablu, deci perfect.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... am exersat si (!) Kay stie ca puna singur inelele, a retinut ordinea primelor doua inele... i-am facut o mica demonstratie lui taica-su si ala a zis ca l-am invatat misto parca ar fi un mic numar de dresaj cu catzei
... eu zic doar ca am avut un elev foarte destept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

si eu astept azi sa-(m)i soseasca cuburile clemmy, sper sa-i placa, ca atat caz am facut de ele.......da, chiar, acu 50 de ani cum se jucau copii?....ma uit la stefan ca acorda mai multa atentie uneori tubului de crema pt fund, decat la o chestie care m-a costat 16 euro la viena asta vara de am zis ca dau copilu pe spate......

am fujit.....a, nyny, bine ati venit!!! asteptam detalii

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Pai cu ce sa incep... Sa fiu sincera chiar am dormit in noaptea de rev. Ma tot chema dr la spital din 3 in 3 zile sa vada daca nasc. Dr a fost de garda vreo 3 zile dupa anul nou. Dupa aceea isi programase sa faca concediul in Austria si ne tot chema sa vada cum stam cu colul. Pe data de 1 la ora 8 eram prezenta in fata cabinetului. Super speriata de ce credeam ca urma sa mi se intample (Trebuie sa va spun pe primul copil l-am nascut natural si ca a fost o experienta traumatizanta. Imi propusesem sa nasc tot natural si din cauza asta am fost stresata toata perioada sarcinii.) Sotul ma tot indemna sa nasc prin cez....ca e mai usor...ca scap de dureri (de parca el nascuse vreodata). Si uite asa, dupa controlul de rigoare ma trimite dr acasa ca nu nasc pe 1 ian si sa ma intorc pe 16 ian la consult. Zic "ok ma intorc da eu nu mai vreau sa nasc natural. vreau cezariana". "Pai daca vrei cez du-te si schimba-te. Te operez astazi" .Si uite asa , fara prea mari discutii in 2 ore m-am trezit cu puiul in brate.
Scuze daca v-am plictisit. Promit ca data viitoare sa fiu mai scurta.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Am fost vineri seara la Dr. Iordachescu, la Medlife. Copil normal, parinti paranoici. Da, are pielea mai galbena, mai colorata decat altii, dar seamana cu tac-su, nu are nimic copilul. Sanatos.
2 picaturi de Vigantol pe zi sunt arhisuficiente. Normativele internationale sunt de 500unitati pe zi, 1 picatura de Vigantol are 660 unitati. Sa ii dau Vigantol din octombrie pana in aprilie si sa nu ma opresc la 2 ani, ci sa ii dau mai mult, pana pe la 4-5 ani.
Albusul de ou nu are nimic, se sperie mamele degeaba. Da, este mai alergenic, dar daca copilul nu are alergii la altceva pana acum, daca parintii sunt ok, atunci poti sa ii dau linistita.
Sa il las sa mai mearga si descult, dar el a mers din iunie pana in sept-oct descult prin casa....
L-a palpat la burtica, l-a cautat la putza, a zis ca bravo ca l-am decalotat si nu am ajuns la doctor, ca daca e cumva iritat acolo sa ii punem nitel rivanol.
Per total mie mi-a placut de el, linistit, a citit analizele incet, a zis ca sistemul lui imunitar este in formare, ca sa nu ne impacientam ca au iesit nitel modificate analizele, dar, pt linistea noastra, sa le repetam la 1 an.
Si sa facem vaccinurile optionale, ca altfel tragem cu bolile. Synflorix parca a zis si apoi dupa 1 an ROR (rujeola, oreion, rubeola parca) si inca ceva, am uitat, e scris pe hartia de la el.
Cearcanele nu stie de unde sunt, a zis ca e normal sa doarma la varsta lui cam 10 ore pe zi, eu i-am zis ca doarme 10 ore noaptea si inca vreo 2-3 ziua, atunci se pare ca asa e el, cu cearcane.
Cam atat.
Dani a facut un scandal monstru in cabinet, a urlat ingrozitor, cred ca s-a speriat de doc. desi l-a lasat sa puna mana pe stetoscop, b frumos cu el....nu frate, a urlat de ziceai ca il taia careva.

In alta ordine de idei, am terminat sambata si cu cadourile de Craciun, am fost in Sun Plaza, fara copil, evident, in 4 ore eram gata.
I-am luat si lui o geaca super faina de la Zara incredibil de ieftina, 106 lei, la alte magazine era si 250 lei o geaca, i-am luat si o jucarie de la Imaginarium - frateeee, ce jucarii au aia acolo, am stat de ne-am uitat la toate, noi, astia mari, darmite copiii.....pe toate le-as cumpara...
Curatenie de Craciun din aia mare nu fac pt ca e oricum curat in casa....ar fi draperiile de spalat, dar nu acum, probabil cand s-o incalzi afara. Apropo, oare draperiile sa le bag la masina sau sa le duc la curatat?
De azi pana joi seara sotul meu e singur acasa cu bebe....Doamne, ce ma bucur....eu la servici, el acasa. Maica-mea a plecat si ea acasa, i-am dat vacanta 3 saptamani. Sotul s-a oferit singur sa stea sapt asta, ca eu imi iau concediu abia de vineri. I-am lasat mancare pt pranz, in rest, multa distractie. Cred ca gasesc dezastru in casa diseara....ca ordine nu stie sa faca
Hai, ma intorc la ale mele, in 4 zile am de facut 2 raportari....si de luat cadou sotului si de mers la fotograf again, ca nu au iesit bine primele poze, nu le putem incadra in ramele alea, le-a modificat sotul in corel,....deh...sa iasa bine.
o zi usoara sa aveti.

Mergi la inceput