Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Multumesc de cafea, Dece Foarte tare poza cu jijel"e a mea, nu-i a mea"

Eu is nerecuperata, a fost al meu in concediu si ne-am tot facut de lucru prin/pe langa casa...Maia-energia a fost si ea in forma...dar sper sa reusesc de azi sa mai tin ritmul...

Ele(ca vine si de la Elena si de la Elefantica)Imi pare tare rau de problemele de sanatate ale piticei sa va faceti bine repede. Spitalul din Tei e ok, atat cat am intrat eu in contact cu el(medicii isi dau interesul, nu-i prea aglomerat, destul de curatel) am fost multumitasper sa nu aveti nevoie si sa fi avut o noapte linistita

A dat Maia o strigare, dar pana i-am facut laptele a adormit la loc....deja tre sa-i fac altul...rade de mine smecherutza mica...

Ce bunatati faceti de Craciun?Ce prajituri?
Tot caut o prajitura buna de impresionat soacra, da' nu prea scumpa si greu de facut

Ce de poze frumoaseUca la zapada, gemanutzele pe luni(Larisel, nu stiu cum iti gasesti timp pentru toate, mami...), Arthur in curtea lui de vis, Stefanel pui mic, mic, Ivan si palatul lui, Bobita in burtica frumoasa a lu' mami, Diana la burtica, vecinii A si C nastrusnici ca de obicei........atat am apucat sa vad...restul mai tarziu......niste poze grozave, bune de inceput o zi frumoasa...

Sa aveti o zi superba, spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

intru o secunda ca-s pe fuga....ignorati salopeta roz a lu fi-miu din poza aia...na, n-am facut decat sa va atrag atentia.... o zi faina si cu spor la...toate! la shmotru in cazu meu

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

LML Bbto!! LML Andreea!!sa fiti mereu bucuria mamelor voastre

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui dastefa
sapt asta am avut serbare cu Daria
fetele trebuiau sa aiba rochie alba ,baietii camasi rosii si pantaloni negri
noi aveam o rochita alba cu usoara tenta rozie,scurtuta destul de frumusica si care Dariei ii placea destul de mult
si ma gandeam ca toate fetele vor fi imbracate cu rochitele din dotare .Deci oricum chestii normale
credeti???
aveau gacicile rochii clar facute la comanda
sau poate inchiriate
multe aratau ca niste mici mirese
am avut asa o strangere de inima
abia daca mai erau 2-3 fetite cu rochite "normale"
si cica suntem in criza
pt urmatoare serbare facem imprumut la banca si imbracam copilul cum trebuie
deci dragi mamici cu pufulete in dotare pregatiti-va buzunarele si imaginatia altfel veti fi depasite asa cum m-am simtit eu la aceasta serbare
dar in alta ordine de idei am fost multumita ca s-a comportat excelent la serbare fara emotii fara sa-i fie frica de mos (anul trecut nu s-a uitat deloc la el).Si aveam mari emotii ca ea e f emotiva si ma gandeam ca in fata parintilor se va pierde
din fericire nu a fost asa

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Important este ca ea s-a simtit bine.
Cu investitia nu stiu ce sa zic ... nu sunt deacord. Eu cred ca copilul trebuie sa inteleaga ca nu ne permitem orice. E adevarat ca se creeaza competitiile astea firesti intre parinti, care are copilul cel mai cel si care e cel mai grozav. Mie nu prea imi pasa de cele mai multe ori pentru ca am foarte multa incredere in mine, dar totusi ramane o chestie destul de complicata uneori ... MP, viitorul suna "bine" .

Eu la serbarea asta clar am zis ca o imbrac cu ce am fara sa bag bani in rochii si alte balarii. Problema a fost cand a aflat ca prietenul ei se imbraca in mos craciun si cum sa nu aiba si ea rochie ca doamna craciun . Si uite asa am scos eu tot din dulap si a strambat din nas ca nu am gasit nimic care sa semene cu rochia dnei craciun dar pana la urma am imbarligat-o eu.

Si a mea a fost foarte degajata la serbare, chiar mi-a placut. A deschis serbarea si a spus poezia frumos si tare. Am fost foarte mandra de ea, prima noastra serbare .

...prietenul ei? in ce sens preten? la varsta lor?
ref la gradi... of si iara of... nici eu nu aveam cu ce s-o imbrac pe Ela, adica nu aveam nimic nou si ea se lasa furata de sclipiciunea rochiilor colegelor ei si "suferea"! De un Craciun am imbracat-o intr-o rochita de ingeras, fara sa-i atasez si aripioarele... cu care nu s-a simtit deloc speciala, era cam nesclipicoasa, in sensul ca nu era de-un alb imaculat, ci mai degraba galbejoasa... si fetele ei aveau rochii falduroase ca de bal, ca de mirese si ea s-a simtit foarte nashpa ca inger! Acum rememoreaza din poze si isi spune ca a fost o proasta ca s-a lasat intimidata de scipiciul rochiilor fetelor, pentru ca rochia ei de inger era cea mai draguta! Ceea ce inseamna ca nu mi-am facut eu jobul de mama klumea, sa o fac sa se simta speciala... ca un adevarat inger! Si in prima zi de scoala nu am avut bani de funda sclipicoasa si i-am pus o esarfa in par... de a ramas copilu cu sechela, dar acum din poze zice ca era cea mai frumoasa si ea nu-si dadea seama (a scris chestia asta pe blogul ei)... deci nu exista rochii aiurea de craciun, noi mamele ar trebui sa ne facem treaba mai bine, sa le insuflam fetitelor noastre ca sunt speciale si frumoase indiferent de rochia pe care o poarta!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Va rog sa-mi spuneti si mie de unde ati luat ghetute/cizmulite imblanite pt pufoase. Stiu ca danasor spunea ceva la un moment dat.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

SUBSCRIU...de unde se poate lua pe ultima suta....sii sa nu fie chinezarii? altfel il voi citi lui jiji....descultz...de zaharia stancu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

DECHATLON 50 Ron

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

ruxita Eshti geniala... ce metafore super foloseshti. Hai ca am ras cu mare pofta de "shmotrul monstru" si "shmotrul bestie"...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

"I' am genius!" si aici mocutza de Sid! (din Ice Age)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Daria LML! si o asteptam pe mamica macar cu niste fursecuri si cu o povesteala despre ce "vraji" ai mai facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

repede repede beau o cafeluta cu voi si ma bag la curatenie

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neata fetelor. Ce ziceti...? Ma primiti si pe mine cu ai mei pufuleti in clubul vostru?

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

La Caius a venit Moshu mai devreme anul asta si numai pentru ca a fost un copil foarte cuminte! I-am luat un set de cuburi clemmy (guys thks pentru sugestii), o piramida de lemn din inele colorate (cu care nu se poate juca decat cu mine) si o masinuta politista cu politist si catel (masinuta wow)... nu pot spune ca a fost super incantat, dar el in general nu se lasa fermecat de jucarii... le-a privit cu interes, am pus inele pe batz si a invatat ca inelul trebuie urcat sus in varful batzului, el vroia sa treaca inelul prin batz... in fine. La noi a venit deja Moshu cu nasu roshu! Nu puteam sta cu jucariile ambalate si sa asteptam momentul X, le-am desfacut cu gata!

Mergi la inceput