Comori de nov-dec 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 21
onitza spune:
Fulgule, si ai sunt mari si frumosi! Ma tot minunez de mezin ce mare a crescut!!! Pare ghidusul familiei, astept sa ma contrazici daca nu-i asa! La noi clar Dani e strengarul, desi uneori sunt pe aceeasi lungime de unda amandoi.
Cat despre adolescenta haha, frate-miu mai mare a fost rebelul care a mancat nervii parintilor, eu traind in umbra lui cu replici: "macar tu sa nu faci asa", "macar tu sa ne aduci consolare"....cu siguranta n-=o sa le zic copiilor asa, eu practic...n-aveam voie sa gresesc.....
mirandolina spune:
'Na seara!
P-aci sunt si eu, cu tot cu nazdravani dupa mine
FULGULE cred ca si noi tot la 18 si putin ne invartim. Imbracat spera la vreo 19
ALEXA l-am vazut pe Silviu si cu ocazia asta ce crezi ca aflu de la Matei? Ca isi doreste sa mai ajunga si el pe o scena adevarata, sa cante sau ceva peste 2 zile ma cheama doamna la gradi sa imi psuna ca va participa la faza locala a concursului Micii sanitari (adica va ajunge pe scena, la Casa de Cultura a orasului)
ONITZA ar fi bine sa scrii pe dosul foii data si varsta ce o avea Dani cand a realizat primul desen, mai tarziu te vei uita cu nostalgie
Ai mei parca au inebunit. Mananca dimineata de parca la gradi nu ar primi mancare decat la pranz si daca se joaca prea mult si nu au timp de haleala, ies din casa cu plans de ma stiu toti vecinii "nu mi-ai dat laaaaapticuuuuul".
Acasa sunt destul de cumintei insa la gradi ...ziua si bucata! le-a zis doamna ca vor merge la biserica sa se impartaseasca, exact atunci i-a gasit foamea de dimineata...si cand colo sa aflu ca au facut-o cam cu intentie, pentru ca ii spusesera doamnei ca nu vor impartasanie de la alt preot decat cel de la bunica (e adevarat ca le/ne este tare drag si i-a botezat pe fiecare - iar copiii cred ca il simt aproape).
Cam atat despre noi, deocamdata. Va pup si ne mai citim, probabil intr-un nou capitol.
onitza spune:
MIHAELA, unde esti sa ne faci copitoooool noooooou?:)))))))))
MIRANDOLINA, confirm cele spuse de tine, SIlviu este un real talent, ne-a cantat si noua cand au venit in vizita, e facut pentru asa ceva, si-a gasit vocatia....ma rog, una dintre ele!!!! Ca f bun era si la balet si cam tot ce face!!! Iar Deliuta vad ca il ajunge din urma!!!
Mai nu stiu ce sa zic, eu nu sunt obisnuita cu copil precoce si ma tot minunez de Dani cand il vad ca isi ia scaunelul si se aseaza la masa cu foaia in mana si vrea ceva de scris, se uita lung la mine de ce nu ii dau. Iar cand i se ofera creionul exclama de emotie:haaaaa!!! Totusi are un an. Asa ca m=-am hotarat sa ii iau de Paste setul "primele mele creioane", le-am vazut in diverta si mi=au placut. PAna la urma de ce nu daca are chef? Ca de nu l-as fi vazut asa nu mi-ar fi trecut prin cap sa i le iau acum....as mai fi asteptat sigur juma de an macar.