Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)
Raspunsuri - Pagina 24
andreeacc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Andreea, iar ai absentat cateva zile! Bine-ai revenit!Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Buna dimineata!
cine naste azi?

Ana_o, sper sa ca azi esti mai bine.
Eu absentez ptr ca de 2 saptamani dna care ma ajuta e racita f rau si sunt singura...curatenie, mancare , copii etc.Ma prinde Craciunul nevopsita si aranjata, o sa incerc sa ma infrumusetez acasa printre picaturi, ce sa fac
.
ana_vio87 spune:
| citat din mesajul lui anymona Ana_vio ai un PM de la mine ![]() Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
n'am primit nimic

Elfica spune:
Buna ziua, dragelor! Ieri am absentat, ca nu m-a scutit scumpa mea deloc
. Dar bine ca e noaptea cuminte, vad si eu partea plina a paharului...
Ieri am fost la dr, e ok se pare... Mi-a luat secretie pt Papanicolau si dp 1 ianuarie il sun pt rezultat. Ieri a facut scumpa mea 8 saptamani si tot amanam controlul, dar sambata spre duminica noaptea am rememorat clipele de tandrete de odinioara, am zis ca ne jucam putin, dar simturile s-au trezit si am mers pana la capat. Insa au fost si ceva senzatii neplacute, niste usturimi si jene. Si asa m-am hotarat sa nu mai aman mersul la medic. Mi-a prescris Bioclin, anticonceptionale (dar nu cred ca vreau sa iau, mai studiez problema - Misticgirl: ai inceput sa ieie Cerazette? Cum te simti, sunt schimbari? Eu am fost anti pastilute si inainte, daramite acum, ca alaptez... chiar dc sunt speciale pt femei care alapteaza tot nu imi vine... Si mi-a mai dat un unguent pt hemoroizi, ca m-am ales cu asa ceva... sper sa scap repede... Fetelor care ati mai avut asa ceva dupa nastere, v-ati tratat repede, se retrag usor? Oare sa merg si la proctolog? Sau sa fac tratamentul asta, vad cum reactioneaza zona cu pricina si apoi decid?
SimonaMaris: Si la noi bebe e fascinat de motorul masinii. E super tare cand la stop plange si cum pleaca masina cum tace. La inceput am zis ca e o intamplare, dar am vazut ca nu era: cum statea masina, cum incepeau scancetele... Cu foenul nu am incercat, dar cine stie cand ma va salva
. Si inca o intrebare: cand ti se termina tie concediul medical? Sotul s-a dus cand a depus si dosarul pentru alocatia Iuliei si i s-a spus sa vina cu o sapt inainte de a imi expira mie CM sa ia lista cu documentele necesare. M-am gandit ca nu i-au dat lista de atunci de teama de a nu se schimba nimic cand va aparea ordonanta... Poate acum i-o dau, il trimit intre Craciun si Rev, ca e liber. Dar ma intreb, mie mi se termina CM pe 17.02. Pot face de acum cererea catre angajator (help me, cum trebuie sa sune, ti-au dat un model?), astfel incat si angajatorul sa se ducca la ITM cu cartea de munca pt modificarile de rigoare?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Elfica spune:
AmeliaIlie: Rabdare si multa liniste. Nu mai plange, ca nu ai de ce, bucura-te de odihna, ca iti va trebui dupa. Chestia cu colul inchis e asa relativa... mie joi mi-a spus ca am colul inchis (nu permitea niciun deget!), sambata noaptea mi s-a desprins o parte din dopul gelatinos, apoi contractii dureroase alternand cu pauze cand ma simteam super bine si eram pusa de doctori sa fac miscare si chiar dragoste (sau macar sa ma simt bine, hormonul fericirii induce nasterea, deci inca un motiv sa nu mai plangi). Abia luni noapte mi s-a inmuiat colul si a permis un deget, marti dimineata il permitea pe al doilea, la cateva ore s-a rupt apa si la pranz am nascut. Asa ca dintr-o clipa in alta poti sa ai semnalul ca nasti, iar eu simt ca va fi saptamana asta, dar de Craciun! Fii tare si incearca sa ai un tonus bun, ca te ajuta! Si, in plus, bebe simte, iar lui ii fac bine doar starile de fericire, nu lacrimile! Pastreaza lacrimile pentru dupa, ca atunci de oboseala si de stresul de a face totul cat mai bine pentru bebe si senzatia ca el tot plange, indiferent de ce ii faci, iti va veni sa plangi... cel putin eu asa am fost, iar sotul era disperat ca el m-a cunoscut ca o persoana tare, puternica si acum a descoperit o alta sotie... Au fost tranfosrmarile cele mai evidente din viata mea si organismul reactioneaza imediat la oboseala maxima. Asa ca... relax, my dear!!! 
Lidia_P spune:
eu sunt super fericita...ia trecut raguseala lui piticul meu si acum rade de cand sa trezit....cine stie ce ii arata ingerasi de rade el atata ![]()
Elfica spune:
Fetelor cu mensturatia, ieri am abordat si eu problema cu medicul, sa stiu cum e cu contraceptia in perioada asta si mi-a spus ca nu e nicio regula: se spune ca atunci cand alaptezi, nu ramai insarcinata, dar exista si exceptii... Unele femei au menstra in timp ce alapteaza, pe cand altele o au abia dupa ce nu mai alapteaza, asa ca... nimic nu e sigur. Eu sper sa nu imi vina prea curand, ca numai de stresul asta nu mai am chef. Si legat de hemoragie, asa am auzit si eu, ca la prima menstra dupa sarcina si alaptat, e super nasol, cu dureri mari, cu hemoragie abundenta... Cah! Sper sa nu se adevereasca si la mine... ca e asa bine fara durerile acelea... Eu am o prietena care a avut doi copii la rand, adica nu a terminat de alaptat unul, ca a si ramas insarcinata cu celalalt, iar ciclul i-a venit abia dupa 4 ani, cand a terminat de alaptat bebe2! Super tare, nu? Dar si dupa aceea, durerile au fost groaznice...
Beatrice75: La cat sange ai pierdut tu, ai mare grija ce mananci, ca organismul sa nu se anemieze, sa nu iti scada imunitatea si mai mult si sa dai in alte boli si senzatii neplacute sau sa pierzi lapticul pe care te-ai chinuit sa il ai. Mananca mult, sanatos, incearca ficat de porc, ca stiu ca reface sangele... Sanatate multa si gata cu afectiunile, ca prea te-ai chinuit!
ramonik1986 spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul Daaaaa!!! Fata mea, ingerasul meu doarme cate 4 ore de la 7 dim pana la 4 dupa masa! De la 4 are chef de discutii, cantat , dansat si chestii prosteti de care masa ein stare sa faca ![]() Tati doarme ca un pig incaltat! Il mai strang de nas cabd sforaie sau na enerveaza ca doarme prea relaxat!!! Apropos, fetele... Cu ce va dati puiutii la gat pt bubitze? Eva a facut ceva bubite cred ca de la caldura .....incerc sa mentin 23 grde in camera.... E bine? Kitty, de pisicutza Eva!!! ![]() |
Cris eu ii dau cu baneocin pudra la gat si subrat ca asa fceau si in maternitate si trec.pup
sorry ca nu am mai scris dar am tastat. strcata.

simona-maris spune:
Elfica,hihihi, si bebele meu plange la stop![]()
Azi noapte a stat tati cu bebitza.Pai nu se mai putea. Ameteam de somn
.Mi-l aducea la pat, alaptam, il lua si eu adormeam repede la loc. Nici nu ma ridicam din pat
.De acum asa facem:o noapte eu, eu noapte el.Prea l-am protejat
Elfica,mie mi se termina CM pe 3 febr,depunerea dosarului nu are legatura cu terminarea CM, doar plata are...Dosarele stau oricum aiurea pe la primariile de sector vreo 2 luni, de asta vin banii cu 3 luni intarziere
.De pe site-ul asta poti sa iti descarci adeverinta aia data de angajator
http://www.primiipasi.com/articole/acte/indemnizatie-stimulent-pentru-crestere-copil/
Succes!
beatrice75 spune:
Corina, Anymona, multa sanatate bebicilor!
Vai, sunt asa de ratutita!
eu mereu scriu telegrafic si repede, uite ce frumos scrie Elfica. Sau Ana, o incurajare pt fiecare.
Elfica, da, uneori simt ca ma misc in reluare, ma simt foarte slabita, ca niciodata nici post nu am tinut, ma simt cumplit de vinovata, nu exista la mine, chiar copil fiind sa nu tin macar ultima saptamana post. Nici molifta nu mi-am facut-o, ca de', daca n-am terminat cu scurgerile!
Azi merg la oftalmolog!Sa vedem ce si cum!
Vroiam sa va intreb: bebe al meu a cam inceput sa vomite, nu sa regurgiteze, cam de 2-3 ori pe zi, dupa masa, cu jet si mult ca il schimb de la piele apoi. Am vb cu medic de familie (nu cel de la Medlife, ca eu merg la 2
)si mi-a zis sa-i dau Debridat de 3 ori pe zi, inainte de fiecare masa. Eu momentan, ii dau Colief pt colici. O fi bine si una si alta?

Kitty,
de pisicutza Eva!!!
40+