Nov-dec2010. BV PISSI! BV EVA !!!(170)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

SA FAC VREO CONJUCTIVITA SA-I DAU SI LUI BEBE

ohh beatrice nuuuuuu ..sper sa fie altceva..saraca de tine

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Beatrice ai grija sa te speli f bine e maini inainte de a intra la bb si ptr protectia lui poti folosi la curatatul ochisorilor servetele Iridium baby....sunt stan patitul, asa ca nu are ce sa strice daca il cureti cu astea cateva zile pana ajungi sa afli diagnosticul tau...

LidiaP, laringita, in cazul lui S se manifesta prin raguseala accentuata, de atunci cand plangea parca nici nu mai avea pe unde sa intre aerul, suiera un pic, lipsa poftei de mancare si tuse mai ales dimineata...sa ai grija sa fie umiditate cam 60% in camera lui bb, ideal ar fi un umidificator cu abur rece....noi pana ne-am cumparat unul , in criza, deschideam usa frigiderului si tineam copilul acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Lidia, pai d-na aia voia sa il ia si azi, dar gresise angajatorul o data pe adeverinta aia...a scris 2010 in loc de 2011..si a zis sa modifice si sa vin maine. La sect 3
Bebe Stefan doarme asa bine. A scartait un pic dupa ce am fost afara, si acum e linistit si doarme asa frumos.Aerul asta de afara face minuni , il calmeaza, ce ma bucur ca stau in parc aproape
Amelia, nimic nu se intampla fara vreun rost!Poate asa e mai bine sa stea bebe inca ceva timp acolo, sa fie sanatos si gata de infruntat viata asta. Pe de alta parte...ma uit la bebele meu, cate dureri, spaime, nedumeriri e nevoit sa indure in viata asta...si ma gandesc : ce fericit era el,saracul, in burtica!L-as baga inapoi cand vad cu cata duerer plange si se chinuie.Oricum ,mai e si Bebelul burtica, nu ai ramas singura

Subscriu la durerile lui bebe
ma termina psihic cum urlaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ok, Andreea am retinut, la mine mancarimea ochilor ar putea sa fie si de la tiroida. Maine deja am programare la oftalmolog, dar abia dupa amaiza am gasit loc liber. Initial nu am bagat de seama, am zis de la oboseala, dar azi s-au accentuat aceste mancarimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Multumim Anymona de incurajari.
Amelia, tu te-ai intors de la monitorizare? Cum mai esti?
Noi am venit de jumatate de ora ... ne-a mai chemat si martea viitoare la control si ecografie. Daca pana atunci nu se intampla nimic, cel mai probabil imi va provoca nasterea. Tot e bine ca nu mi-a mai zis nimic de cezariana.
O seara frumoasa tuturor!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

ok, Andreea am retinut, la mine mancarimea ochilor ar putea sa fie si de la tiroida. Maine deja am programare la oftalmolog, dar abia dupa amaiza am gasit loc liber. Initial nu am bagat de seama, am zis de la oboseala, dar azi s-au accentuat aceste mancarimi

Si eu mai am zile cu mancarimi la ochi si lacrimat abundentE unul dintre efectele coanei tiroideSa speram ca nu e vorba de conjunctivita. Inca nu ti-ai facut analizele pt tiroida de cand ai nascut? Eu trebuia sa ajung la 3 saptamani dupa nastere la endocrinolog, dar cine a avut timp de asa ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Offff, mi se rupe sufletul!eva zilnic intre 7 si 11 jumate are dureri mari de burta!abia astept sa treaca perioada asta sa nu se mai chinuie!!!

Azi am decis! Dupa botez ne mutam inapoi la Arad! Imi lipseste enorm

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

Am depus si eu azi dosarele pt alocatie si indemnizatie. La Sect 2 mi-a cerut si copie dupa decizia de suspendare a contractului de munca precum si copie dupa cererea pe care am facut-o eu la munca pt a intra in CIC
Sunt super obosita pt ca nu am avut laptic sa-i las vikingului asa ca am facut mai multe drumuri a cate 2-3 ore ca sa-i dau sa pape. Am incercat sa ma mulg ieri si abia am scos 50 ml de la un san din care nu papase de 4 oreEu pana acum ii dadeam doar dintr-un san si ma intrebam de ce e agitat copilul ziua..normal ca el nu se satura cu 50 ml. Am inceput sa iau si galafor si galactogil si astept si eu o furie a laptelui
Ieri am fost si la controlul de 6 sapt, toate bune si frumoase, am primit dezlegare la, dar cine are timp si chef de asa ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Offff, mi se rupe sufletul!eva zilnic intre 7 si 11 jumate are dureri mari de burta!abia astept sa treaca perioada asta sa nu se mai chinuie!!!

Azi am decis! Dupa botez ne mutam inapoi la Arad! Imi lipseste enorm

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Kitty cam asa a fost cu majoritatea ursuletilor din odisee..dureri de burtica inca din primele zile. Incearca s-o tii cat mai mult lipita de burtica ta si bineinteles sa ai grija sa scoata aerul dupa ce papa. Eu la al meu am mai incercat si cu pernuta din samburi de cirese dar nu o suporta pe burtica, probabil il apasa cam tare; ii mai puneam si un scutec incalzit cu fierul de calcat..asta il mai calma pt o perioada
Si eu as pleca din Bucuresti si maine daca as putea..nu mai suport orasul asta..

Mergi la inceput

amelia_ilie si sorinaalex poate puiutii vostri asteapta putina galerie asa ca scot niste agitate pt voi, asa preventiv. Hai fetelor ca nu mai e mult pana la marea intalnire!

Mergi la inceput