Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cori daca e vb de cybex parca, se folosesc centuri bine merci peste chestia aia care vine in fata, in video arata de tine, arata montajul scaunului in masina, nu al copilului in scaun, adica asa
http://www.youtube.com/watch?v=dOMaJeoJxPs&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ce sa-i mai fac aerosoli, ca a adormit in scaunul de masa (era si normal, avand in vedere ca mi-a dat desteptarea la 7!!). Am cazat fetele la Barbie, ca sa nu racneasca macar 30 min cat doarme Iris, asa ca pot sa continui (sper eu :)) ).

Gaby, Ina, Vladi - multumim!

Gaby - Nati e cu endo, pe la 1 an era suspecta de pubertate prematura, si de atunci o tin sub observatie. Deocamdata toate manifestarile sunt in stagnare, insa prefer sa fiu precauta.
Nu stiu ce sa zic cu homeopatele, eu nu prea am incredere in ele, dar le am in vedere.
La fizioterapie ma gandeam si eu daca nu reusesc si nu reusesc sa-i scot mucii, ii mai dau o saptamana.

Cu aikido - exact asta ziceam si eu. Deocamdata insa da de pamant doar cu sor'sa :)).

Ieri imi spune: "mami, sa stii ca Amir a vrut sa ma ciufuleasca!". Zic "aaa, ii place de tine!". Ea "nuuu, vroiam doar sa ma ciufuleasca". Si-mi scapa porumbelul "si nu l-ai ciufulit si tu??". La care Irina inocenta "nu, ca nu m-am gandit" :)))
Nu-mi educ copiii pe principiul "da si tu" - dovada si raspunsul Irinei, dar cateodata tare imi vine sa le zic :)).

Yaia - ai fost absolut mortala cu finlandeza, radeam singura in fata calculatorului. Si Irina vine langa mine si ma intreaba "mami, de ce razi, e ceva amuzant? ce scrie, ce scrie???"
Ei, cum sa-i explic copilului ca mami rade de placinte?... :))

Linda - eu inca n-am pus-o pe Iris in scaun, astept pana la 9 kg. Oricum, incerc sa aman momentul cat mai mult, pt ca nu stiu cum vor incapea 3 scaune in spate, nici nu vreau sa ma gandesc ce balamuc o sa fie.
Noi avem un Chicco Vector, pe care l-am folosit si la Nati, si sunt foarte multumita de el.

Vladi - multumim!
Da, Ventolin nu se mai gaseste, si mi-e ciuda ca n-am luat mai mult ultima data. Flaconul pe care il am il mai pot folosi doar pana pe 28 dec, dupa iar sa vezi alergatura. Si Oftamezone N la fel, mi-a dat ieri pe reteta si mi-a zis dr ca nu se prea gaseste. O sa incerc sa caut.

Vezi cu otita ca e serioasa, la Irina cred ca e de la racelile de anul trecut. Poate sa nu doara, Irina nu s-a plans niciodata de urechi. Dar uite cu ce am gasit-o :((. Acum o duc si pe Nati la ORL marti, sa nu am surprize si cu ea.

Buna idee cu Eurespalul, eu ma chinui ca naiba cu el, tot cu seringa de Nurofen. Si mi-l scuipa apoi, niciodata nu reusesc sa-i dau doza cum trebuie.
Sa incerc si eu cum ai zis. Apropo, 3,5 ml de Eurespal cat iti intra in seringa de Nurofen?

Si daca gasesti vreo clinica de-aia de scoate mucii, pls spune-mi si mie, sunt mai mult decat interesata. Multam!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

miruna cred ca te-ai speriat cu cazatura...se vede ceva? si in coltul mesei...

leea multa sanatate

valdi sanatate si voua

erina sa treaca repede tusea si mucii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

miruna cred ca te-ai speriat cu cazatura...se vede ceva? si in coltul mesei...

de ce razi fata? :) crede femeia ca glumesc :)
scriu cu silvana in brate, de aia se intelege o placinta, sa nu zic altfel

Mergi la inceput

Acu' c-ai zis, m-am prins ca de fapt ideea era ca bietul copil s-a lovit taman in coltul mesei, nu?
Te stiu sugubeata, dar acu' nu erai, asa-i?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Acu' c-ai zis, m-am prins ca de fapt ideea era ca bietul copil s-a lovit taman in coltul mesei, nu?
Te stiu sugubeata, dar acu' nu erai, asa-i?

nu, nu glumeam, a mea s-a lovit saptamana trecuta cu capul de marginea mesei, de aia ma gandeam...si in coltul mesei, adica si mai nasol

Mergi la inceput

Atunci ma scuzati, amandoua.
As sterge mesajul, dar se vede oricum in quote, sper sa nu va suparati pe mine.

Edit: hai ca le-am sters, zice lumea ca am luat-o razna brusc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

hello

Vladi - humex expectorant ia Maya acum.

Erina - sanatate si merci pt mail. Am tot uitat sa-ti raspund

Roxi- eu am citit ciybersex si ma uitam la fimul cu scaunul de masina si ma intrebam ok, ok dar unde naiba e sexul ala !!!! Bine ca vine Vali azi :))))))

Andira - este o mamica aici pe DC, la umanitare, cu un baietel cu fibroza chistica. ea face terapie respiratorie cu baietelul din cate stiu . E din CT dar s-ar putea sa stie si in Buc. Da-i un PM. Leditia este nickul ei.

Minura bine ca nu e grav. Maya a cazut din pat in timp ce dormeam amandoua. Are o vanataie deasupra la arcada desi i-am dat cu arnigel, cu un gel cu heparina si i0am dat si arnica ch 30 . Nu mai stau ca data trecuta de a ajuns cu catami hematomul.
Acum e doar galbena un pic vanataia.
Asta dupa ce in ziua aia si-a prins pielea dupa piept in capacul la laptop si pe seara a sarit din suportul de baie in cada in apa

Ma duc sa hranesc Mayutza.

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

hello
Roxi- eu am citit ciybersex si ma uitam la fimul cu scaunul de masina si ma intrebam ok, ok dar unde naiba e sexul ala !!!! Bine ca vine Vali azi :))))))

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

e clar :)))
oricum si eu de cate ori vad marca aia in magazine tot la cybersex ma gandesc

ca veni vorba, perna aia cica e un fel de airbag, dar nu inlocuieste centura

andira cum sa ma supar fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Gabyhila noua pediatra ne da ACC fiole pt aerosoli in loc de vechiul Fluimucil care nu se mai gaseste, cica au aceeasi substanta activa... Deci noua ni-l prescrie pt fluidizat secretiile, sa ajute la expectorare.
Deci eu am zis ce ne recomanda nou dra. Nu mai am in casa ACC sa citesc pe prospect, deci nu stiu nimic in plus.
Am vazut reclama la TV cu ACC care curata niste secretii prin plamin, si m-a cam nelamurit si pe mine, deci nu stiu ce sa zic...

Oricum, repet ce am mai zis, parerea mea e ca informatiile pe care le schimbam pe forum despre medicatie sa le luam cu titlu de idee si INTOTDEAUNA sa verificam cu pediatrul nostru. Oricare dintre noi poate zice inexactitati pt ca nu sintem doctori. Pediatrul trebuie ascultat, ca el e profesionist. Daca nu avem incredere in el, il schimbam, dar doctorul trebuie ascultat. Putem sa-l mai intrebam una alta functie de ce idei am mai primit din grupul nostru, uneori ii vine o noua idee asa (la mine s eintimpla asta citeodata, cind ii zic ca am auzit de nu stiu ce - din ce aud pe la voi).

andira nu am intels intrebarea cu seringa de Nurofen, nu stiu ce sa raspund :)
Dr. Dan Gheorghe de la Budimex (ORL-ist) care mi-a recomandat sa scot polipii la Vladimir mi-a zis ca polipii nu se refac daca cine opereaza isi face bine treaba si curata ca lumea pe acolo... A mai zis ca nu conteaza anotimpul, s epoate opera oricind.
De asemenea, o prietena de-a mea a operat copilul de polipi acum citiva ani si zice ca un mare progres, de unde pina la 5 ani racea non-stop, de cind e operat raceste f rar. Eu inclin sa-l operez pe Vladimir, dar mai intii o sa caut o clinica de fizio respiratorie cum zicea Dayanara, sa vedem poate rezolvam ceva asa... Cind gasesc va zic, dar dupa Sarbatori o sa ma apuc de cautat.
Sanatate multa!

honeybaby nu am folosit Humex niciodata, nu ne-a fost prescris, nu stiu ce e. Ce zice pe prospect, ce rol are? Oricum, vorbeste cu pediatra, poate iti zice ca poti opri...

Mergi la inceput