Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

andira felicitari Irinei ! am facut si eu in adolescenta un pic, e fain ce face ea! Bravo!
Ventolin aminteles ca nu prea se mai gaseste ... si eu folosesc la aerosoli la ambii copii, asadar cind gasesc iau 2 flacoane sa fie, cum fac si cu Oftamezone N, care nu se gaseste, si iau cite 5 cind prind :)
Sanatate multa!

Si Floricica avea / are o mica bronsiolita, i-am facut aerosoli ventolin + flixotyde aproape o saptamina, ziceam ca i-a trecut, dar vad ca iar tuseste si muceste :( Vladimir e iar mucos rau, mai si tuseste, tati banuieste ca are o otita... never ending story... In fine, asta e, nu se poate sa fim sanatosi mereu, sint multumita ca nu e nimic serios.

Honeybaby ce mi-a placut cum ai povestit de Honey si puiuti !
Spre ca ai reusit sa vorbesti la tel cu doctorita Mayei. Nu stiu ce sirop ti-a dat, dar daca e unul cu mucolitice (care fluidizeaza tusea - inmulteste secretiile ca se se elimine ce e prin plamini) iar Maya are tuse umeda deja, eu stiu ca se intrerupe siropul, ca dupa aia s eumple prea tare de secretii si nu e bine.
Noua pediatra ne da Mucosolvan sau ACC sau Fluimucil cit are tuse uscat-inecata, cind se chinuie " sa rupa" si nu poate, dar imediat ce se aude ca incepe sa expectoreze, oprim imediat, dupa aia dam siropuri tip Eurespal, de vindecare. Vorbest ecu pediatra deci, descrie-i tusea de acum a Mayei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Am descoperit saptamina asta cum sa-l fac pe Floricica sa inghita siropul Eurespal (care e amar si il scuipa cit colo)... folosesc tehnica pe acre o aplic pisicilor cind le dau medicamente ! :))
Trag siropul in seringa dozatoare (din aia de la Nurofen sau Panadol baby). Il string de falci ca sa se deschida buzele, ii ridic capul si inclin spre spate, ca sa stea cu gurita in sus. Bag seringa prin coltul gurii, pe linga falca, cit mai adinc, si bag siropul, cam cite 2 ml maxim o data. Ii tin capul in sus si-l apas sub barbie, pe git, un pic doar, pina aud "galp!", adica a inghitit. Apoi iar bag 2 ml... pina termin.

Culmea e ca nici macar nu face scandal asa, daca ii dadeam normal ma stia tot cartierul...
Explicatia e ca siropul ajunge direct mai spre got, pe linga falca, si deci nu prea ajunge la limba, unde sint receptorii de gust :)

Am zis sa va zic si voua, ca ar trebui sa mearga aplicat si la alti iepurasi nabadaiosi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Neatza!

VLADI si eu aplic tehnica asta ca la toate medicamentele, cu seringa de la nurofen, pe langa falca si ii suflu in fata si atunci trebuie sa inghita!
Ce bine ca ai explicat cum sta treaba cu siropurile de tuse, se pare ca eu am dat de medici prea putin informati, cu toate ca experienta au, ca doar sunt aproape de pensie
Noua la inceput ne-au dat eurespal (avea si atunci secretii, dar erau pe la inceput) si dupa 3 zile mucosolvan (cand era plin de secretii)
Dupa inca 3 zle i-am intrerupt eu totul, ca m-am enervat ca se ineca copilul cu secretiile ale si culmea, a doua zi deja nu mai tusea, era mult mai bine.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

ACC nu era pentru curatarea secretiilor ? Noua ne-a dat Stodal pentru tuse seaca si cand incepea sa se rupa ACC inject prin aerosoli.

Voi ziceti ca nu e bun ACC pentru tuse productiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata,

ba da, ACC e special pt tuse productiva. Stodal sirop homeopat bun pt ambele forme de tuse si uscata si productiva.

Lindal- noi am luat scaunel 9-18 kg, Kiddy, facut in UK si premiat, 600 ron, are un sistem nou-nu este cu centuri. Uite un filmulte cu demonstratia. Materialul e antiperspirant. L-am comandat online, ni l-au adus acasa, cauti pe net magazinul dinobebe, daca esti interesata
http://www.youtube.com/watch?v=4x14Z294IYE

Duminica placuta tuturor! poate mai revin dar acum ma grabesc spre biserica!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata fetelor...va invitam la o haideti sa o bem impreuna....

la multe lunite Ianis Stefan,Riccardo de Nafi multa sanatate la toti puiuti fericire si fara mucisori toata iarna...:)

eu am plecat ieri la cumparaturi si am lasat-o pe adelina cu frate-sau,pentru prima data...cand m-am intors se jucau amandoi asa frumos...am fost foarte incantata ca am un baiat mare in care pot avea incredere...:) sunt foarte fericita in privinta asta si am simtit nevoia sa impartasesc cu voi aici aceasta mica bucurie a mea...:)

eu am trimis sotul la farmacie sa imi ia vigantol ca nu mai aveam iar el mi-a adus "vitamina D3" farmacista i-a spus ca este buna si sa ii dau copilului...acum eu nu ii dau pana nu sun pediatra,voi dati la copii vigantol s-au vit D3??? ambele au aceasi compozitie?

child am vazut filmuletul cu albert,este super dragut,mi-a placut ce hotarat merge de-a busilea dupa mingiuta,sa iti traiasca mamico...:)

Lindal multumim mult pentru vizionare filmuletului,si multumim la toate fetele care si-au facut timp pentru a viziona filmuletul nostru,se pare ca v-am distrat putin cu acest fimulet...:)))

plec sa pregatim fructele...

o duminica placuta va urez

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Stanucel e acelasi lucru Vigantol cu Vitamina D3.
Diferenta e de pret:) vit d3 e mult mai ieftina!:)
Da-i linistita, noua ne-a dat din maternitate D3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Mie mi s-a parut ACC apa de ploaie, cel putin la secretiile lui Albert nu facea fata.

STANUCEL

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Honey, Rebiana, Rox, Leea, Kossir -

Mai, sa stiti ca pana la urma m-am obisnuit cu fugitul cu ele la dr odata la 2-3 zile. E cam la fel cu anul trecut, numai ca mai bine :))).
Atunci eu eram gravida si ele cu branula in mana. Deci am avansat :). Zic "merci" ca sunt acasa si am timp sa ma duc cu ele. Daca eram la servici - si din pacate in curand va trebui sa ma intorc - era cam naspa. Sper sa pot sta acasa macar cat sa le trec iarna.

Singura chestie care ma seaca de-a dreptul e bronsiolita asta nesfarsita a lui Iris. Si acum, binenteles, urechile Irinei. In rest, cred ca fac parte din peisaj, ca sa zic asa.

Rox - imi place noul tau "motto", ca sa zic asa :))

Honey - haioase pozele cu Maya si Honey. Mai, tu ai un umor innascut, imi place tare sa citesc comentariile de la poze :))

Kossir - asa auzisem si eu mai demult, ca polipii se refac, acum nu mai stiu - si recunosc ca mi-e lene sa caut acu' pe net, insa mi-a zis fina mea ca dupa varsta de 7-8 ani ei involueaza, deci daca esti pe acolo e posibil sa scapi fara operatie. Acum la Irina e altceva insa.
Habar n-am de ce trebuie rulat aluatul, oare ca sa fie mai pufos?... Eu chiar ma gandeam sa pun niste cascaval si inauntru.

Cand eram copil, langa scoala mea era o brutarie micuta, unde faceau branzoiaice, portofele cu gem si batoane cu cascaval. Toate erau bune, insa batoanele cu cascaval ne placeau tuturor, eu eram topita dupa ele. Costa 2,5 lei unul, si cum prindeam niste bani, ma duceam sa-mi iau.
Rulourile astea exact de gustul acela imi aduc aminte.. mama, ce bune erau...Unde esti, copilarie, Cu padurea ta cu tot? ...:))

Trimit prima parte, ii fac aerosolii lu' piciu' si revin.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamici!

V-am citit, am vazut si poze. Mai am sa o vad pe Maya dar nu se incarca aseara. Am vazut in schimb la avatar o poza cu Honey in costum de craciunita sau ren? Delicioasa.

Daria e cu tuse rea de tot. Miine mergem la medic, ne-am consultat telefonic ca nu era in oras. David tuseste f putin si rar. Si eu le dau Stodal si ma gindesc si la aerosoli pentru Daria. Trebuie sa se faca bine mai ales acum in parg de Craciun.

Aseara am facut bradul desi zisesem ca il fac pe 24 dar m-am temut sa nu ma aglomerez cu toate atunci in ajun.

Apropo Oana super aperitivele puse de tine pe e-maiul comun.

Si noi avem nevoie de inca in scaun de masina. Maxi Cosi va ramine lui David si ii iau urmatoarea categorie Dariei. As vrea tot asa ceva care sa aiba Iso Fix desi vrem sa luam o masina mai mare si am vazut cu stupoare ca unele din cele mai destepte nu am sitemul asta.

Va doresc zile cu spor si iepurasi sanatosi!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput