Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
briza_marii spune:
Neata fetelor.
Zilele astea nu am mai apucat sa citesc mai nimic..curatenia asta m-a dat gata. Dar am finalizat-o asa cam in proportie de 80%...tare greu a mai fost sa iau totul la mana...de 3 zile am mancat numai friptura cu cartofi la cuptor ca nu apucam sa fac nimic mai "complicat" de mancare. Ericutu a papat ba dovleac copt cu ou, ba borcanele...
Aseara am reusit sa fac si bradul.
Sunt tare bucuroasa ca a inceput si iepurasul meu sa mearga deabusile cu fata, ca pana acum dadea numai in spate. Si...atentiune natiune....azi nopate a dormit de la 22 la 7 dimineata!!! Va dati seama!! Recunosc ca eu m-am trezit de vreo 3 ori sa il pipai..ma gandeam ca ii e rau
.
Acum doarme. Ma duc sa fac si eu ceva de haleala, ca daca mai vad friptura mi se apleaca.
Poate pana diseara reusesc sa recuperez si eu paginile trecute
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Linda – exista scaune si de 9-36 kg care au cele 3 pozitii de somn. Gia are unul din asta http://www.chic bebe.ro/products/6597-caretero_scaun_auto_diablo_xl_editie_limitata.mbs
am psu pauza intre chic si bebe ca nu ma lasa nici cu ascundere d elink sa il postez
Numai ca noi il avem pe grena tot.
Gia doarme f bine in el si mie imi place f mult, acum sunt convinsa ca sunt scaune mult mai bune si mai si, dar noi asta il avem si am zis ca poate va ajuta cumva.
Poate va ajuta ca sa v-a faceti o idée.
Mie imi face placere sa urez la fiecare in parte si chiar imi pare rau cand sunt prea prinsa si nu apuc sa urez in ziua in care trebuie. Mai ales legat de lunitele implinite pt mine sunt f importante , Gia fiind atat de dorita, imi place sa ne bucuram de fiecare zi de 10 a fiecarei luni. Nu stiu daca asta se v-a schimba dupa implinirea anisorului. Apropo, nu mai e mult si in ianuarie face primul iepuras anul ! Ce mari sunt !
La multe lunici iepurasilor : Eric Nicholas de oanaiacovita, Rares de Irinabobe, Mara Elena de sanzi, Angela Ioana de mihaelagrosan, Amalia Alexandra de delsim !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
samaria spune:
Salutare!
Intru scurt s va spun ca si noi avem conjunctivita si ne tratam cu unguent oftalmic cu kanamicina(pe pleoape), si daca nu o sa mearga, Tobrex, picaturi. Ii dau si Stodal ca are de vreo doua zile o tuse seaca,rara, dar enervanta.
Multa sanatate, tuturor!
Spor la treburi gospodaresti si pregatiri de Craciun!
Eu sunt la servici, pierd vremea pe aici, la naiba, ce m-am saturat, anul trecut pe vremea asta eram deja in concediu!
Gata, tre sa ies ca is "clandestina", multumesc de sfaturi legate de scaunul de masina, pupici Denisei si fetelor ei,Andira, ma inclin in fata ta! , Vladi ,ami,lindal, leea,, Anca,dayanara, kossir,va imbratisez cu drag pe toate, Ramy
si Oana, I miss you!
,
lui Eric!Rebiana, cori,2anke, irene,Ina,freedelia, vai, fetelor, sunteti asa de multe si neuronul meu asa de pe cale de disparitie...
Va pup, chiar ca acum tre sa ies...
oanka, delia 13, nu v-am mai citit de mult
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ina_3040/Ina_3040.jpg)
Ina_3040 spune:
Neata si de la noi!!!! a venit iarna, zapada din belsug si pe aici.
Stefanna ma bucur sa te citesc! Nici Luca nu are nici un dinte? la noi a spart gingia unul mic de vreo cateva zile. ce mai e pe la voi, cum stati cu iarna?
Andira vizionat pozele cu printesa Iris, faina faina! mi se pare mie sau e mai blonduta decat surioarele ei? si ce ochi are, nici nu imi dau seama bine ce culoare. decizie buna cu Haagen-Dazs, pai ce placeri mai avem si noi pe lumea asta?
Briza asa deci? in loc sa dormi tu pazesti iepurasul? acuma fara gluma la fel fac si eu cand mi se pare ca nu il aud ma ridic din pat sa vad daca se aude respirand. camasa de forta ma paste...
Samaria si noi ne-am luptat deja de 2 ori cu conjunctivita, fa tratamentul pana la capat, eu am patit-o ca i-am dat numai 3 zile si i-a revenit. Mi s-a spus sa dau cu crema minim 5 zile ideal 7. Pupam iepurasul sa ii treaca si tusea.
Adriana ce cumintei ai tu acolo! cred ca se joaca frumos impreuna, citisem ca bebelusii ce au frati mai mari sunt mai avansati decat ceilalti singuri la parinti pt ca incearca mereu sa ii imite. pupam Denis frumos!
Bluekidoo sanatate multa, sa te pui repede pe picioare!
acuma sa va povestesc patania mea de dimineata poate va ajuta cu ceva. Se trezeste Robin si dau sa ii schimb pampersul. cand ma uit putulica un pic umflata la cap si rosie. incerc sa il decalotez un pic si imi iese o secretie albicioasa. m-am si speriat zic gata ne paste o fimoza avand in vedere ca nu l-am decalotat, aici mi-au zis medicii sa nu ii atung putulica pana la 2 ani. eu chiar un pic il decalotam la baiata dar foarte putin, cat sa i se vada un pic din capusor. Am mai miscat pe acolo pielicica si au mai iesit cateva picaturi de secretie si s-a mai dezumflat. pana la urma l-am curatat si l-am dus la cresa. Am sunat imediat la pediatra si mi-a zis ca a facut o mica infectie, sa il spal bine deseara si sa il las la inmuiat, decalotat f putin pt a curata si apoi sa ii dau cu crema cu care i-am dat la ochi contra conjunctivitei. cica aia e sfanta, sa ii dau 5 zile si in mod normal trece.
Acuma o poveste si pt mamicile de fetite ca v-am plictisit destul cu putulica lui Robin Mi-a povestit o prietena ca s-a dus cu fetita ei de 11 luni la mare; acolo a lasat-o cam peste tot (nisip, terase etc) cu putulica goala si cica a facut bietul copil o candidoza (parca asa se zice). cica se scarpina intr-unala pasarica de se inrosise toata si avea si ceva secretii specifice. a trebuit sa ii faca tratamentul corespunzator cu ceva creme ca altfel nu scapa de ea. acuma nu dati cu parul, asa am auzit asa am povestit insa eu nu o sa il scot pe Robin cu cucul gol. mai ales in Belgia, stiti ce renume au astia pe aici...
hai ca m-am intins cat o placinta... nu din aia din finlanda ca atunci ar fi prea lunga...va tzuc pe toate!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ina_3040/Ina_3040.jpg)
Ina_3040 spune:
Hai ca m-am luat cu povestile si am uitat ce era mai important:
La multe lunite iepurasilor sarbatoriti: Eric, Rares, Mara, Angela, Amalia sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stanucel/stanucel.jpg)
carmickey spune:
buna dimineata la
la nulte lunite Eric Nicholas,Rares,Mara Elena,Angela Ioana,Amalia Alexandra multa sanatate fericire si voiosie...
Stefanna asta este site-ul pentru serial...neveste disperate www.serialepe.net/" target="_blank">site
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010
si adolescent Paul Florian13.09.1993
Lindal spune:
Buna fetelor,
Multumesc din nou pt raspunsurile cu scaunul de masina. Intr-adevar, faptul ca se lasa pe spate (sau ca ridica din fata, ma rog) mi se pare foarte important. Pe langa asta si materialul din care e facut, ca ma gandesc ca vara va sta doar in body sau pantalonas scurt si sa nu fie un material din ala enervant. Din pacate nu-ti poti da seama de lucrul asta daca comanzi de pe net. Inca un lucru important mi se pare tetiera, sa aiba lateralele acelea mai stranse cumva, sa nu i se duca capul intr-o parte la fiecare curba. Cu diferenta dintre sistemele de prindere inca nu m-am lamurit.
dayanara spune:
multumim de urari, suntem mai bine, ieri viroza asta a atins punctul culminant, acum doar muci mai avem , am fost la doctor sa.i verifice urechile , nu sunt decat un pic rosii...de la muci si presiune, o doar de aia nu prea poate dormi bine la orizontala, o tin mult in brate...ivan suporta mai usor
am admirat pozele si am lasat comentarii:*
CoriMami spune:
Hello,
Stefanna draga as vrea sa ma laud cu diverse retete de sarbatori, dar ma simt obosita si nu voi face mai nimic. Am luat o stiuca, cred ca o voi face cu maioneza sau rasol, ne face soacra sarmale de post cu ciuperci, poate facem si niste icre de stiuca, oua umplute (cu branza si diverse mirodenii), un cozonac de cofetarie si cam atat.
Petala papa de toate mai putin carne. Mananca cu placere legume cu salau -in diverse combinatii -de 3ori pe sapt, alt peste inca nu i-am dat.
Pediatra mi-a zis sa-i fac dovlecei umpluti la cuptor (miezul lor se caleste fara ulei, si se amesteca cu branza, ou, o lingura gris si apoi se baga in tava cu putina apa si ulei la cuptor). Inca nu m-am invrednicit. Azi m-am trezit cu o indigestie, sunt doar eu cu fata si abia ma misc prin casa.
Voi ce meniuri mai aveti? Pupici
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru
Sarbatoarea Nasterii Domnului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
Salut toate mamicile de iepurasi dragalasi!
Urez La Multe Lunite: Mara, Angela, Amalia, Eric Nicholas si Rares!
Am citit toate postarile, dar trebuie sa recunosc ca lipsa de timp isi spune cuvantul si nu prea am timp sa raspund tuturor mamicilor.
Freedelia, ma delecteaza postarile tale, citesc cu multa placere despre activitatile voastre!
Ami, multa sanatate Irinei! Sper ca este mai bine!
Vladi, sper ca Floricel este deja ok cu ochisorii!
Andira, in sfarsit, un moment de relaxare pt tine in perioada sarbatorilor ! Aaah, nu-ti zic ca ma distrez teribil cand scrii despre fetitele tale cand vine vorba de alesul hainutelor
!
Sensibila, evolutia Giei este excelenta! Doamne ajuta!
Samaria, Doamne ajuta sa-i treca ochisoriul puiului mic!
Ina, aceleasi urari piticului gras, insanatorire grabnica, sa-i treaca infectia cat mai repede cu putinta!
Foarte interesant ce scrieti despre scaunul de masina, mi-a placut cel de la "Besafe".
Atb, ce bine ca sunt doi si se pot juca impreuna!
Bluekidoo, mi-au placut bancurile! Ai grija de tine, tin pumnii pt miercuri!
Yaia, si eu zic ca ai dreptate in legatura cu Diana la drum lung. Multa sanatate!
Ileana, ma bucur ca ai dat un semn de viata si ca sunteti bine!
Michelle, super haios puiul tau, ce bine bate din palme! La Multi Ani sanatosi si frumosi sotului tau !
Eu azi voi face bradul, am terminat curatenia si de joi ma apuc de pregatirea preparatelor specifice sarbatorilor.
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.