Sezatoarea canadiana (202) ***Craciun fericit!***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Ankalaura, si ce profil ai? Mie mi-au spus aia de la echivalare ca o sa dureze cam 5 luni procesul si a durat doar vreo 2. Si era si peste vara, cand au vacantele. Cei de la MELS zic ca dureaza 2 luni studiul dosarelor. Dupa aia mai e testul de limba despre care parerile sunt impartite. Unii au asteptat dupa raspuns 3 luni, altii 3 saptamani. Depinde de la caz la caz, cred, si de cat de harnic e agentul care studiaza dosarul.

Diana, echivalarea oficiala de la Minister e necesara pt.dosarul care se depunde la MELS (Ministerul Educatiei), pt. a primi un permis d'enseigner.

Nelia, tu ce studiezi? Faci un bac in stiinte sociale?

Care sunt datele contului comun? Mi le trimiteti si mie pe PM, va rog?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Dragaica, eu l-am cautat pe cel mai puternic KA, are 600W. Accesoriile le-am luat dupa.

Sunt fericita, am primit primul rezultat si cel care o importanta cea mai mare pentru mine. A+ la Teorie II prietenii stiu de ce !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dragaica, ei bine, nici acum nu merge, nu mai intra nici macar sa le vad. Si voiam si eu sa ma uit la poze! Oare de unde sa fie problema?

Diana, felicitari pentru nota maxima luata!!!

Andy, un BAC in Travail social mai exact! La noi e mai simplu, ca pe baza diplomei obtii permisul de practica (poti fi si autonom) si te inscrii si in ordin fara vreun alt examen.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Dragaica, I'm in love with my Kitchen Aid
Si chiar daca nu il folosesti foarte des, tot se merita. El bate/amesteca/framanta singur acolo si tu mai arunci cate un ingredient.
Steamer-ul e un must la diversificare, parerea mea.

Diana

Tu de unde l-ai cumparat?
Am vazut ca preturile variaza, am vazut cu 450$ dar si 200$ diferenta e in accesorii sau in putere???
Da steamarul, de care ai luat, ca nu stiu de care.
Am cautat la wallmart si n-am gasit, habar n-am .

Voi vorbiti de mixerul asta?
http://www.sears.ca/product/kitchenaid-architect-series-stand-mixer-with-glass-bowl-with-bonus-6-pc-gad/611-80984-80984

Cel mai ieftin a fost in Costco din cate imi amintesc. Cumparasem si eu unul, dar imi lua mult spatiu in bucatarie si era ff greu. Cred ca am mai scris despre faptul ca l-am returnat.

Da, cam asa, doar ca esta e mai fancy, poate pentru ca ii zice Arhitect ?
Eu l-am luat de la Deco Decouverte ca am prins o reducere de 25%, ii zice KA Professional 600, la momentul respectiv, in 2007 avea motorul cel mai puternic, cred ca au aparut totusi si cu motoare mai puternice.

Steamer-ul, nu stiu ce sa recomand ca toate fac acelasi lucru, al meu l-a ales sotul ca era singurul gri-argintiu, cica sa mearga cu restul aparatelor din bucatarie, dar mi se pare mare, ocupa mult spatiu si nu l-am folosit niciodata la capacitate maxima, poate doar atunci cand am facut porumb fiert

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Iselin, da e greu, e normal, e acelasi principiu ca la masinile de spalat, ca sa aiba stabilitate. Dar la mine are locul lui, nu ma impiedic de el, la orice renunt dar nu la el .

Andy, de ce ma intrebi de gelozie la copii, vine bebe 2 ? sau e in plan ? Raspunsul e da, a inceput un pic mai mult, si asta din ambele parti pentru ca si Sonia reactioneaza si isi cere mai mult partea, dar avem pentru amandoi iubire si atentie de dat, sanatosi sa fim. Iti povestesc de cabinet cand ne-om intalni.

Azi imi depasesc norma pe DC. Si apropo de ce scria Delphin, si eu ma simteam frustrata cand lucram si nu apucam sa citesc tot, daramite sa scriu, asa ca gasesc normala frustrarea fetelor, nu ma deranjeaza, sunt de laudat ca pot sa intre si sa citesca, chiar asa printre picaturi trebuie sa fim un pic mai tolerante si sa luam mai mult in cont the bright side of life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simi

Fetelor, am uitat 3 cd-uri pe masa linga casetofon!
Cine le-a luat le poate aduce la urmatoarea intilnire, va rog frumos!
Simo...cd-urilor alea nu le-a fost dat sa vina acasa anul asta!

Pupam si o saptamina usoara! Asa am un avint de munca, ceva de speriat!

Oh, fir-ar sa fie! SI m-am uitat la careva din baieti cu un teanc de CD-uri in mina si-am si comentat ca sper ca ti le-ai luat... vai, ce ma oftic!
S.

I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Ce stiti despre:...?

Boulangerie/patisserie UNIQUE TASTE
53A Sainte Anne de Bellevue,
H9X 1L5
514-505-0600

Nu stim, sii tu ? Si e in Ste Anne de Bellevue sau asa se numeste strada ?
Diana

Boulangerie/patisserie UNIQUE TASTE
53A rue Sainte-Anne
Sainte-Anne-de-Bellevue
QC , H9X1L5
Téléphone :(514) 505-0600

Proprietarii sunt romani am inteles, doamna e din Bucovina, iar painea lor e f buna.
Doream o confirmare de la fetele localizate in zona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Saluti fetele

Diana si Simonna, mi-a intrat piticul pe creier ca a mea Soimita e prea slaba, desi cand binevoieste, mananca binisor (vreo 20 de lingurite de mancare, o fi de-ajuns la o masa?). Stiu instinctiv ca voi trai cosmarul pe care si mama mea l-a trait cu mine, sper doar sa fie sanatoasa si sa aiba sistemul meu imunitar, ca grasunica nu sper s-o vad vreodata .

Da' de ce vrei s-o vezi grasa?
Pe ce curba de crestere a fost ea? Si-o mentine? Ca daca si-o mentine inseamna ca creste normal, pur si simplu nu e buflea. Important e sa creasca.
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Diana, moama ce tare esti! A+ la teorie 2 face cit un A+ la juma'de an universitar, bravo!

Andreea, pai tu nu stii ce vroia Tudor, el vroia sa arate celorlalti copii mai mititei ca mosu nu e adevarat (asa e el, nu stie sa tina secretele altora, dar in schimb are deja foldere parolate in calc. cu Keylan, mindra din clasa , si statea la pinda linga Mos sa-i traga barba jos; nu stii cu cite consecinte l-am amenintat sa-si vada de treaba

apropo de Tudor, Diana mersi pentru intelegere; secretul ciocanului l-am aflat acasa, copilul vroia arme pentru lupte ca cea din vara de la ziua copiilor din Mtl(are poze pe FB de la lupta respectiva); si mi-a mai marturisit copilul c-a fost acolo o fatuca in fustita neagra si cu par lung de care tare i-a placut (Alice )

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Anu asta mosu mi-a zis ca-mi indeplineste (aproape) orice dorinta.
Eu i-am cerut un Kitchen Aide si un steamer ca mai avem putin si incepem marea diversificare .
Vroiam sa va intreb daca kitchen aide-ul asta merita banii, e bun de ceva sau il inlocuiesc cu o bijuterie .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

No problem cu patutul, n-a nascut inca prietena careia i-l pasez :)...

Cit despre diversificare: BLW recomandat cu multa, multas incredere!
Oh, s-a trezit si eu n-am apucat sa citesc, darmite sa scriu...

Mergi la inceput