Sezatoarea canadiana (202) ***Craciun fericit!***
Raspunsuri - Pagina 5
cellia78 spune:
Buna ziua, in cele din urma si de la mine!
Nu stiu cu ce sa incep dar va spun inainte de toate: felicitari pt asa party reusit si sa va fie de bine intalnirea!
Eram sigura ca va iesi super! Nu avea cum altfel, cu asa fete faine!
Ce-am mai fi venit si noi!!!!
Ca si gluma, ca tot se vorbea de spionat, nu a tras nimeni cu ochiul de afara?
Dragaica, felicitari si Mosului, ca inteleg ca s-a descurcat bine! Vroiam de ceva vreme sa zic, cand om ajunge acolo, daca in vreun an sotul tau nu poate presta ca Mos, al meu se inscrie pe lista de voluntari; are costum, peruca, barba, si manusi, si clopotel, si sac maaaare si rosu, si tot arsenalul; burta e "de la natura", ciocul idem ; a mers intr-un an la o gradinita ca Mos, ca ramasesera fara si cica a mers atat de bine, ca l-au solicitat si anii urmatori; iar lui i-a placut tare mult! Asa ca, sanatosi sa fim, sa ajungem acolo!
Donia, LA MULTI ANI flacaului tau! Scuze de intarziere!
Ailed, imi pare rau! Nici nu stiu ce sa spun, ca simt si aiurea, am fost eu prima aia care te-a felicitat si a incercat sa te incurajeze; ma simt prost; imi pare rau ca nu te pot ajuta; cred ca ai nevoie de oameni langa tine, sa vorbesti, sa te stranga tare tare in brate; cred ca fetele de acolo te-ar putea sprijini mai bine, ma gandesc ca poate reusesti sa te intalnesti cu ele sau cu vreuna din zona ta....
Delphin, eu cand ma vaiet ca s-a scris mult, ma vaiet ca nu am timp sa citesc la zi, ca raman in urma si-mi ia timp sa recuperez si puia misuna pe langa si ma trage de maneca pt ca vrea joaca impreuna; si mor de ciuda ca nu am io timpul ala "al meu" sa citesc; las', creste si am timp! Mdea, mai creste si e in plan bebe nr 2, asa ca....tot asa, printre picaturi
La noi a fost o perioada aiurea rau; una alba, una neagra; copil bolnav, fuga la doctor, doctir care i-a gresit diagnosticul si tratamentul; apoi mers la alt doctor, pus diagnostic ok, tratat ok, copil ok; apoi doctor super pregatit spune ca puia e suspecta de astm, ca banuieste el ceva-ceva; analize, teste; asteptat doua zile; cica nu e astm, dar ca trebuie sa avem grija, ca pare ca inspre astm se indreapta; pai nu pot curata aerul mizerabil pe care-l respiram; in rest, luam masuri; cica doctorul zise ca e super treaba cu Canada, SI din acest punct de vedere, al sanatatii copilului nostru! Aer de munte cica pe la voi pe acolo; io inca n-am de unde stii, dar il cred; in fine, operatia e ok, a depasit ce era mai critic, de-acuma riscul desfacerii e de la o zi la alta mai mic; in fine, ne "distram" noi, nici vorba de plictis!
Acu' ma gandesc cu frica la scenarita mea: ajungem in Canada si face puia vreo viroza urata sau ceva, noi veniti recent, parca ne vedem stand cu orele la vreo clinica pana o consulta; sper sa-si mai revina pana atunci si sa nu ne faca din astea imediat dupa aterizare!
Spor la invatat pt cine mai are de dat examene si sa veniti cu note MARI!
Spor la treburi, la curatenii, la gatit, la shopping dupa cadouri!
A! Anka, m-ai imbolnavit cu linkurile alea de jucarii!!!! Pai stii ce diferenta e intre preturi??? La ACELEASI jucarii?? ENORMA! ; catelul ala verde am vrut sa i-l luam de Mos Nicolae si ne-a zis cineva ca nu e mare chestie care sa merite atatia bani; pt ca la noi acelasi catel e vreun milion, chiar un milion si cateva sute de mii in unele hypermarketuri!!! Cica sotul ma puse sa studiez dc nu cumva om putea comanda "din afara" jucariile fetei, ca si incluzand transportul iesim mai bine; nu stiu dc sa ma bag la asa ceva; o rarim nitel cu "investitia" in jucarii ( ca noi ne aruncam nene la jucariile ei, nu gluma!) si "recuperam" la voi acolo.
Nah, iar mi-am amintit! Si maine mergem sa luam jucarii de Mos Craciun! Pai o sa compar preturile! De-gea-ba!
Oricum, merci, e bine de stiut!
Gata! Merg la treaba pana nu se trezeste sefa!
Sa aveti saptamana frumoasa si linistita si fara viscole!
mephala30 spune:
Ooo, se pare ca v-ati bucurat de o petrecere reusita, sa va fie de bine si la cat mai multe!
Pacat ca nu pot vedea poze...
Ailed, multa putere sa treci peste toate!
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 Saluti fetele Am uitat sa iau si bolul in care erau chiftelutele marinate....daca l-a luat cineva, please pastrati-l pana la urmatoarea intalnire. Numai sa stiu pe unde e (bol de ceramica, cu motive muzicale) Dana, am uitat sa te intreb ceva esential, treaba cu baby-sitter, putem vorbi? Diana si Simonna, mi-a intrat piticul pe creier ca a mea Soimita e prea slaba, desi cand binevoieste, mananca binisor (vreo 20 de lingurite de mancare, o fi de-ajuns la o masa?). Stiu instinctiv ca voi trai cosmarul pe care si mama mea l-a trait cu mine, sper doar sa fie sanatoasa si sa aiba sistemul meu imunitar, ca grasunica nu sper s-o vad vreodata . Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Castronul e la mine, l-am luat eu ca stiam ca ne intalnim peste o saptamana, doar ca sacul avand telefon si acte in el ne-am gandit sa-l ia Nelia ca e mai aproape de tine sa vii sa-l recuperezi.
Tu zici ca Soimita e slaba, eu zic ca Sonia e grasa , Ktrinel e just perfect, sanatoase sa fie ! Si cum zici si noi o sa o tragem cu ale noastre fiice precum si mamele noastre. A mea ma oprea din mancat (mai ales dulciuri) si-mi zicea ca o sa ma fac precum Monica Anghel daca mai continui
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
columbiana spune:
Delia/Simonna, vreau si eu reteta chiftelutelor marinate cu ceapa, te rog, au fost delicioase;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
ankalaura spune:
Sa va fie de bine intalneala, fete!
Poze ceva?
Cecilia - preturile alea sunt fara taxe, dar chiar si asa, rezulta putin mai ieftine decat in RO, mai ales daca urmaresti si ofertele (de cand cu marirea TVA, cred ca diferenta e si mai mare). Uite un exemplu: un soricel zhuzhu pet, aici e cam 10$ la pret intreg, mama le-a cumparat la fete cu 25$ in vara, iar acum, aici sunt la oferta cu vreo 5 sau 6$ parca.... Ma rog, nu la orice jucarie e asa diferenta mare, dar mai gasesti.
La fel sunt si hainele, daca urmaresti, poti sa gasesti la o treime de pret fata de Romania, la calitate similara.
Sa comanzi din afara, eu nu m-as risca, am ramas fara destule colete "pierdute" la posta romana.
Daca jucariile sunt bune, nu le arunca. Vinde-le pe cele mai valoroase si da-le la bazarul umanitar pe cele mai putin valoroare, eventual.
Noi am adus aici foarte multe, dar e drept ca nu am mai cumparat mai nimic inainte cu vreun an.
Podeanu spune:
Si eu m-am simtit excelent.Sunt tare mindra de prietenele mele de pe DC. Indiferent de ce s-ar intimpla pe aici, cind mai luam "foc" citeodata,ma simt tare apropiata de voi, parca va cunosc de o viata. Va multumesc ca existati in viata mea.
Ailed, inteleg ca mi-esti cumva vecina. Imi pare rau ca nu m-am oferit sa te iau si pe tine ieri, te-ai fi simtit bine alaturi de noi.
Cristina merci de compliment.Si eu merci de cadoul pretios.
Roxana merci de bijuteria cumparata. Esti tare talentata ( si ai muuulta rabdare)
Merci Diana si Rox de organizare.Super locul, cum am zis si ieri ar fi asa o buna locatie de un An Nou DC.
Delia si eu vreau reteta de chiftelute, bune rau. De fapt tot ce a fost pe masa am gustat si placut.Diana placinta cu brinza a fost a ta?
Dragaica, merci de orgnizarea cu mosul, poze etc.Ai niste ratoi scumpi foc.
In rest ma bucur mult ca am revazut pe toate fetele.
Las la urma surpriza de suflet...Iselin.Ma bucur ca ne "cunoastem" sa zic asa, si am senzatia ca ai fost dintotdeauna prietena mea.(nu ma uita cu pozele)
va mai odata pe toate.
Andy08 spune:
Of, mi-ati facut pofta cu laudele despre mancarea de la party! Vreau si eu salam de biscuiti!
Imi pare rau ca nu am reusit sa ajungem si noi anul acesta, dar am tinut-o din chef in chef. A fost maraton, iar ieri dupa-masa am cazut lati toti. Andrei e nascut pe 22 dec., dar nu avem cum sa-l sarbatorim decat in weekendul de dinainte, ca dupa e Craciunul, apoi Anul Nou.... Fetita la care am fost ieri dimineata e nascuta pe 23 dec. si si-a tinut ziua la Musee pour enfants, in Laval. Ati fost? E dragutz, cu o ambulantza si o masina de politie reale, cu avioane, rachete, mini-sala de cinema, mini market cu carucioare si standuri cu mancare de plastic etc.
Diana, felicitari pt. job/stagiu. La ce firma e? Abia astept sa incepi, sa vad ce impresii ai. Tot vroiam sa te intreb: Victor a fost/este gelos de cand a aparut Sonia?
Laurajr, multumesc pt. info legat de prelungirea vizei. Trebuie sa dam motivul pt. care cerem prelungirea?
Ankalaura: De multa vreme vroiam sa te intreb ce studiezi si unde. Sigur ai spus tu, dar eu cam citesc pe sarite.
Cum pot vedea si eu pozele de la party?
Andy, mami de Andrei
cellia78 spune:
Anka, sunt mai scumpe, clar! Varul meu din America mai facea comparatii si ne dadea linkuri, ca aveam zile de nu aveam ce face si-mi faceam rau comparand; asta este, ce sa facem? Nici eu nu prea vreau sa fac comenzi pe "afara"; rarim "investitia"; cu cele pe care le are, am zis ca dc plecam, pe alea mai faine (si sunt.....) i le car acolo, indiferent cat ne costa in plus;sunt jucarii de care credem ca va fi atasata pana mai tarziu, care-i plac mult, mult; de ex. catelul care vorbeste si canta www.toybox.ro/catelusul-vorbitor-in-limba-romana.htm" target="_blank">catel; plus altele in gen, de la diverse firme, jucarii din alea educative; alea mai putin valoroase ma gandeam sa le donam la spital, sa se bucure copiii internati de ele, ca-s in stare buna;si da, dupa cresterea TVA sunt mai scumpe. Cam asa facem, urmarim promotii, oferte pt jucarii mai scumpe si hainute mai bune, mai ales hainute pt afara.
La noi inca nu e cazul de zhu-zhu pets. Inca.
iselin spune:
Ce stiti despre:...?
Boulangerie/patisserie UNIQUE TASTE
53A Sainte Anne de Bellevue,
H9X 1L5
514-505-0600
ankalaura spune:
ANDY - eu fac acum un microprogram la Sciences de l'Education, pt enseignement collégial, la UdeM.
Asta pana primesc porcaria aia de evaluare comparativa, pe care sa o pun in dosarul de la MELS, si sa aflu daca imi dau astia permis sau nu - chestiune care dureaza cu totul vreo 9 luni, grea sarcina , ca daca nu imi dau, ma duc casiera la supermarket si am terminat
CECILIA - la tara de Canada, catelul ala e 40$ plus taxe. La tara de America e 23 plus taxe, care taxe e mai mici in US decat in Qc, considerabil mai mici. Deh ei sunt 300 de milioane de consumatori, aici sunt doar 30. Chiar si asa insa, rezulta mai convenabil aici - ca sa nu mai spun ca aici pretul include si salarii reale si chiri mai mari, si tot ce compune un pret final, fata de RO unde include spagi de raft si alte bazaconii doar acolo inventate
Ca sa transportam, pe noi ne-a costat sub 2 euro pe kil, deci o nimica toata. Mai nasol insa e ca acum e embargou, deci nu se mai poate trimite nimic, dar poate o sa-l ridice pana aterizati voi.
Oricum, eu nu stiu ce naiba ma faceam fara bagajele suplimentare, mare inspiratie am avut sa trimit tot, ca nu stiu ce ma faceam
ISELIN - ca e la vreo 70 de km de chez vous? he he