Sezatoarea canadiana (202) ***Craciun fericit!***
Raspunsuri - Pagina 18
Exclusive spune:
Citat: |
citat din mesajul lui casandra Azi s-a pronuntat divortul. Am custodia copiilor! A spune te iubesc înseamna a spune nu vei muri |
Esti o mama perfecta si decizia custodiei a fost corect luata. Ma bucur ptr. tine dar mai ales pentru voiniceii tai
Si uite asa am aflat ca esti moderator
Chiar ma intrebam... unde o fi casandra (mea?)
Noi am venit ieri seara din vacanta ... da' cred ca ne vedem diseara ???
Alina
Exclusive spune:
Craciun Fericit la toata lumea!
Noi am venit din Suuud ieri seara, si de azi dimineata stau pe DC sa va citesc ... Ma bucur ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine, mi-ar place sa va cunosc si eu Ati pus pe undeva poze ??
Alina
robotzica cucului spune:
Craciun fericit tuturor, sa va bucurati de zilele astea din plin!
Eu am mai bagat capul pe aici acum vreun an (sau doi?), dar sunt neserioasa si inconsecventa. Acum am verificat daca maru a mai scris ceva pe blog, si cum n-a scris , am zis sa check-uiesc si pe aici!
Toate cele bune, din South-Western Ontario!
Lorelai spune:
Craciun fericit dragele mele, si va urez de pe acum si un an nou mai bun si plin de bucurii.
Lorelai
arturicii spune:
Agitati, nerabdatori, incantati, Arturicii, toti 3, au fost bucurosi sa va ureze, in felul lor, Craciun Fericit !
Ioana & Arturicii'S
pitilache spune:
Colinde minunate nascute sub zapezi
Sa va aduca spiritul Craciunului in casa
Bucuria si implinirea sa va intre in suflet
Iar vorba buna si gandul curat
Sa fie cadoul pentru cei dragi!
Un Craciun fericit doresc tuturor sezutelor dragi!!!
Diana2007 spune:
Deschide usa crestine, primeste in casa colindatorii si bucura-te de nasterea lui Iisus !
Bravo Arturicii !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
ailed15 spune:
Alina, ,multumesc mult pentru acupuncturist, e o idee buna de a merge la cel mai bun vorba ta.
Arturii ai o formatie tare buna sa stii, nemaipomenita ideea, is simpatici rau de tot pustii tai si micuta ii intregeste.
Eu acuma is in toiul facutului de cozonac si putina ordine si nelipsitele telefoane catre Romania, familie , prieteni, cunoscuti.
va pup si Craciun fericit.
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui robotzica cucului Craciun fericit tuturor, sa va bucurati de zilele astea din plin! Eu am mai bagat capul pe aici acum vreun an (sau doi?), dar sunt neserioasa si inconsecventa. Acum am verificat daca maru a mai scris ceva pe blog, si cum n-a scris , am zis sa check-uiesc si pe aici! Toate cele bune, din South-Western Ontario! |
Craciun Fericit dragele mele! Sa va aduca mosul numai bucurii, sanatate, noroc si viata imbelsugata!
promit ca scriu saptamana viitoare, sunt acasa. Multumesc mult de tot pentru atentie, si tie si tuturor celor ce ma citesc. Nu eram hotarata daca sa continui povestea ei sau nu. (Andrei a avut nevoie de un pic de atentie in ultimul timp si nu am avut timp nici pentru mine)
CriPOD spune:
Craciun fericit, sanatate, bucurie si mos imbelsugat!
Un an nou plin de realizari!
artu, tare dragalasi! cand am pus sonorul am realizat ca nu canta mos craciun cu plete dalbe, hehe...
Pepitul ne contrazice pe toti ca mosul ne va aduce branza si iaurtel, nu-i chip sa-l convingem altfel.
www.refresheverything.com/curecdkl5" target="_blank">Help find a cure for CDKL5 for pepit's friend