Sezatoarea canadiana (202) ***Craciun fericit!***
Raspunsuri - Pagina 10
simi spune:
Doamne ce-ati mai scris! (Delphin)
Cge multumesc mult, alea sunt! Tine-le si m-i le aduci data viitoare! Puneti un ceardash in seara asta, daca doriti.
Am pus poze aseara, mereti sa vedeti! Am un aparat cam obosit, recunosc...
Iselin am uitat sa-ti spun, m-ai fermecat!
Iar restul fetelor, pe care le cunosc deja si-mi sint nespus de dragi, mi-a facut o mare placere sa va revad. Dar cred c-am mai zis asta, dar nu-i nimic, o repet!
nelia spune:
Cge, merge sa tragi folderul cu totul? Acum vad directoarele si ale Dragaicei si ale Roxanei, dar tot nu ma lasa sa trag folderul cu totul, iar sa deschid fiecare poza si sa-i Save Image, ma apuca dimineata, ca se afiseaza greu.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
cge spune:
Nelia, noi copiem acum folderul cu un soft Smart Ftp.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Simonna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Diana2007
Cea cu branza sarata a fost a mea, dar a mai fost una buuuuuna, o rulada cu branza dulce a prietenei Simonnei, cred ca Delia o cheama, mama lui Seabastian. Poate ne transmite reteta Dar S. nu vrea sa ne dea reteta de salam de biscuiti, promitem sa respectam dreptul de autor. Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009 "Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain |
Will do. :)
S.
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Diana, moama ce tare esti! A+ la teorie 2 face cit un A+ la juma'de an universitar, bravo! apropo de Tudor, Diana mersi pentru intelegere; secretul ciocanului l-am aflat acasa, copilul vroia arme pentru lupte ca cea din vara de la ziua copiilor din Mtl(are poze pe FB de la lupta respectiva); si mi-a mai marturisit copilul c-a fost acolo o fatuca in fustita neagra si cu par lung de care tare i-a placut (Alice ) Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Ana, pai un merit ai si tu si Ica, m-ati pregatit pentru ce avea sa urmeze la Teorie II, am invatat si am citit de doua ori mai mult decat as fi facut-o pentru alt examen, plus ca profesorul a devenit mai indulgent fata de atunci cand ati facut voi cursul, intre timp s-a trecut si pe IFRS si nu mai e asa sigur pe ce preda, e mai limitat la conceperea examenelor, etc.
Nici o problema cu Tudor, pe mine m-a ofticat Victor, ca nu a pus mana pe chestia aia (care era un cadou din ala de il primesti cand pleci de la o zi de nastere) pana duminica. Si a trebuit sa-si invete lectia, cand am plecat de acasa i-am aratat ce jucarii duc la copii, majoritatea fiind din cele neatinse de el fie ale Soniei si a fost de acord sa le imparta.
Vazusem pozele de la Fete des Enfants, imi aduc aminte, macar la Tudor avea jucaria o insemnatate, Victor ii zicea "sageata"
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
mikiion spune:
Si eu m-am simtit minunat...A fost superb. E prima mea intalnire adevarat cu mamici si copii DC si m-am simtit foarte foarte bine.
Imi pare rau ca nu am apucat sa vorbesc cu toata lumea. Am fi avut atatea sa ne spunem...Asa ca trebuie sa ne vedem la un resturant numai noi mamicile ca sa terminam conversatiile incepute!!!!
Si revenind cu picioarele pe pamant.....eu am revenit cu fundul, cazand azi pe scari la metrou.
Iselin, o sa iti scriu un mesaj dupa sarbatori..... Ca intre timp ne-a venit primul cec, in sfarsit deci incepe circul actelor....
Dragaica, eu am folosit si inca folosesc steamerul. Eu am Tefal, cu doua nivele. Cred ca e aparatul cel mai folosit in bucatarie pt. ca Marc refuza mancarea gatita amestecat. El manca doar daca e totul separat. Iar cartofii pt. puree ii fac doar asa.....Ca altfel la mine se prind, ca uit de ei......
Eu daca as avea alt bebe si bani sa ma dea afara din casa as lua asta: www.bebeplus.ca/store/product/28624/BABYCOOK-BEABA---ROBOT-CUISEUR---MIXEUR---VAPEUR/" target="_blank">babycook Poate gasesti second....
Nu uita doua lucruri, diversificarea e scurta, cam 6 luni maximum e cu puree, poate chiar mai putin. Si cantitatile sunt mici , chiar si cu doi copii. E drept ca poti si sa congelezi, dar unor copii ( gen Marc) nu le place decat proaspat...sau doar borcanase
Eu as lua un streamer in locul tau. Cu cel putin doua niveluri. Si minuterie. Si un mixer comod , rapid si nu prea zgomotos.... Chiar si unul bun de mana, gen Braun e suficient dupa mine.
Mai vroiam sa scriu...ma duc la culcare ca eu inca nu mi-am revenit din oboseala de ieri
ange spune:
buna dimineata dragelor!
iselin,daca ani la randul nu puteam sa-mi beau cafeaua de dimin. fara postarile fetelor, acum parca ma vad cu cafeaua si cu forumul in fatza alergand dupa postarile tale!
Si mie-mi pare rau ca ne-am intersectat la petrecere doar spre sfarsit...:( Juram ca esti prietena Danei!
Dar lasa ca avem timp! si daca nu avem acum,la pensie ce crezi ca vom face?!:)
Cat despre petrecere nu mi-a ramas mai nimic de spus.Au rezumat fetele foarte frumos si foarte emotionant!
Poate mie-mi ramane doar sa le multumesc celor care m-au tras de maneca spunendu-mi de existenta party-ului.Pup la voi si merci frumos!
O placere sa va revad!De la A la Z fara exceptii.
Va doresc tuturor sa va reuseasca sarmalele,carnatii si cozonacii, sa aveti un Craciun linistit si fericit!
lorelaim spune:
Servus fetelor dragi si sa va fie de bine petrecerea! Bravo voua ca ati reusit sa faceti asa o intalnire frumoasa! As dori sa vad si eu pozele... cum se procedeaza?
Doina - La multi ani cu sanatate si noroc pentru bb-lushul familiei
Diana - felicitari pentru nota si multa bafta in continuare!
Roxana - ai cumva un web-site unde pot sa vad frumoasele coliere despre care vorbesc fetele?
Laura - noi de visat... inca mai visam ca intr-o buna zii ne intoarcem... si apoi mai e si Gabisor care e in CP la liceul fr - deci TOATE temele sunt in fr - asa ca ar fii absolut necesar sa fac o recapitulare temeinica la fr...
Ktrinel - multa sanatate Juliei
Doloress - ai grija de tine si de bb mic
Bun venit noilor fete la Sezatoare
Ica, Kristin, Lorelai (d'Ottawa), Denisa, Magda, Monicutza, Daiopri, Try - si celelelte fete pe care de f de mult nu le-am mai "vazut"- pe unde sunteti?
Va tzuck cu drag si fug ca am copila in vacanta si tre' sa ma ocup un picut si de ea... nu numai de computer
cge spune:
Andreea, noi am downloadat toate pozele. Multumim mult :)
O sa incercam zilele astea sa le descarcam si pe ale noastre si sa le punem. Dam de veste cand se intampla minunea
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
ailed15 spune:
Buna fetele,
Azi reincep lucrul asa ca m-am trezit si imediat imi voi relua programul de rutina.
Ieri am profitat ca am stat acasa si mi-am pregatit sarmalele, pentru prima oara nu le-am mai facut in ziua de ajun ci mai repede si le-am pus la congelator. Nu stiu cum vor fi insa sper ca bune. Noi o sa plecam a doua zi de Craciun,ne vom reintalni cu prieteni din Romania, nu ne-am mai vazut de cand am plecat si ei sunt toata familia acolo, deci parinti frati surori, cred ca va fi tare frumos. Ma bucur tare de aceasta intalnire, pentru ca ne stim de 12 ani si prietena asta a mea a fost mereu super de treaba. Acuma principala mea preocupare sunt cadourile pentru trupa de copii ce ne asteapta, baietel de 7 ani, altul de 4 si o fetita cam tot de 4 ani, plus fetita prienei mele de 2 luni. Daca aveti sugestii de cadouri nu va jenati sa-mi ziceti.
Ieri am pregatit o paine de casa, ca de obicei tot cumparam insa mi-a fost dor de o paine de casa si am descoperit ca boulangerul meu e pe duca. E al doilea deja care nu mai functioneaza, nu stiu ce au, de abia anul trecut l-am luat si nu pot zice ca l-am folosit prea tare in ultima vreme. Asa ca imi face si mie cu ochiul acel robot de bucatarie din Sears. E drept ca l-am vazut si pe la Costco cam tot la acelasi pret insa nu m-am uitat nici macar la accesorii. Insa daca e bun si isi face treaba am sa-l iau. Ma intrebam reducerile sunt numai acuma inainte de sarbatori la el sau si dupa pentru ca mai pot astepta.
Mi-au venit si idei pentru cadoul sotului de Craciun stiu ca se gaseste la Rona sau Homedepot, e un fel de bromasina cred si zicea ca e foarte utila, are functii multiple. Insa il astept si cred ca ziua de 24 va fi rezervata cadourilor, sper sa nu petrecem prea mult timp pe acolo ca ne mai ramane si bradul de impodobit.
Iar azi am un pic emotii pentru prima zi de lucru ca vor astepta cu siguranta explicatii ce am patit si nu vreau sa le destainui ca o sa fie aiurea sa le zic stiti am fost insarcinata , acuma nu mai sunt; iar ei au sa gandeasca aha ai fost insarcinata si nu ne-ai spus. Oricum anuntul oficial am inteles ca se face cam la 3 luni , ori eu nu am ajuns pana acolo .
O zi frumoasa la toate fetele si o din partea mea.
PS: reteta de salam de biscuiti e notata, pare a fi delicios.