Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)
Raspunsuri - Pagina 18
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta Irmaria pana nu vezi rosu nu te gandesti la urati Ancuta , in curand ![]() |
Suntem mai multe fete care trebuie sa ne testam in preajma craciunului. Doamne ajuta sa fie bebe ptr toate. Insa, mi-e frica sa fiu atat de optimista ca tine ................sa nu fie si dezamagirea pe masura.
irmaria spune:
la mine a venit cu dureri si tot tacamu 
luna asta dupa toate simptomele chiar credeam ca o sa raman gravida
sunt 2 ani de cand ne straduim si nimic 
camady spune:
| citat din mesajul lui irmaria la mine a venit cu dureri si tot tacamu ![]() luna asta dupa toate simptomele chiar credeam ca o sa raman gravida sunt 2 ani de cand ne straduim si nimic ![]() |
Offf imi pare rau sa aud si la tine Z1. Dar la dr ati fost? Care ar fi problemele?
irmaria spune:
am fost si in afara de o rana pe col alte probleme nu avem iar in legatura cu rana unii doctori spun sa o cauterizez altii ca ar fi bine sa fac copii si dupa....
restul de analize au iesit toate super ok, parca prea ok.
camady spune:
Stiu ca s-a mai zis asta si sper sa nu te superi dar poate fi si stresul la mijloc. Cunosc 2 cupluri care cand au renuntat la ideea de a mai face copii incercau de cel putin 5 ani, d-zeu i-a ajutat cu bebele mult asteptat.
camady spune:
| citat din mesajul lui irmaria am fost si in afara de o rana pe col alte probleme nu avem iar in legatura cu rana unii doctori spun sa o cauterizez altii ca ar fi bine sa fac copii si dupa.... restul de analize au iesit toate super ok, parca prea ok. |
Apropo de rana nu stiu daca asta e o cauza sa nu poti ramane insarcinata, cert este ca acum 3 ani am avut si eu o rana pe care am cauterizat-o si acum colul meu arata ffff frumos. Dr mi-a explicat ca orice microb poate ajuge la rana mea si nu e ok...........
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor....
Dragile mele va rog sa va relaxati si sa nu va mai suparati, stresul nu este bun, va spun din proprie expierenta, si noi ne-am chinuit 6 ani sa raman insarcinata si nu a fost sa fie, cand ne-am luat gandul ca vom mai avea un copil al nostru am ramas insarcinata intr-o luna in care nu prea prestasem ca eram super ocupati, cununam, nici noi nu aveam nici un fel de probleme dar bebe se lasa asteptat, asa ca dupa 6 ani s-a intamplat minunea, nu renuntati sa sperati ca intr-o zi se va intampla, dar nu va mai stresati........pupici
mica noastra minune 15+
irmaria spune:
doctora la care ma duc eu a zis ca ar fi bine sa fac mai intai copii si apoi sa cauterizam rana, ca asa ar fi mai bine...
stiu ca e risc marit de infectii dar secretia si papanicolau au iesit ok
luna asta chiar speram pt ca era prima data cand mi se confirma ovulatia si la ecograf si cu test ... chiar eram sigura ca se va intampla minunea, dar nu a fost sa fie
kitty-27 spune:
buna fetele!!!!
simona imi pare rau pt z1...dar o noua luna o noua sansa de a avea bebe 

irmaria poate totusi mai e o speranta...

si eu incerc de un an si jumatate...si nimic...

ASPIRANTA LA BEBE
kitty-27 spune:
dar 2011 va fii anul nostru...al tuturor fetelor aspirante de aici...

ASPIRANTA LA BEBE