Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Buna,

Am scris si ieri dar a aparut prea tarziu mesajul meu si nu cred ca l-ati vazut.
Am zis sa mai scriu odata pentru ca am citit mesajele si se pare ca prezint aceleasi simptome ca Simona.
Eu am avut ovulatia pe 4 si am prestat atunci. Sunt 14 zile de la ovulatie si Z26 si prezint urmatoarele simptome - sanii slab durerosi, balonare, scurgere abundenta albicioasa - azi am zarit o mica pata mai inchisa la culoare si de ieri ma inteapa destul de intens ovarul stang, cel cu care am ovulat. Mi-am facut test de dimineata si a iesit negativ.

Din cauza durerilor de burta cred ca imi vor venii rusii. Nu stiu cum ar trebui sa ma simt daca as fi insarcinata... voi ce ziceti eu si sotul avem vreo sansa la bebe luna asta?

POate ca inca este prea devreme si nu apare in urina. Mai asteapta doua trei zile si repeta testul. Sau fa o analiza de sange dak nu mai ai rabdare.
Hai k scapi si de moderare si o sa vedem ceea ce scri in timp real

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Gagici pe unde umblati?!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Gaby stim k este la munte si vine luni cu testul II...dar voi?

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

hello gagici,

hai cama ajuns la zi cu cititul
eu imi iau Tb iar
comparativ cu alte luni, vad ca in TB inainte de ovulatie e 36.6 fata de 36.3 sau cu 36.4

sa vedem ce-o mai fi si luna asta
eu tot sper ca va fi cu noroc
mai ales c a si sotul e pe tratament deja (pt. astenoteratospermie)
poate si-au mai revenit gigeii

va pupa fata,
ne mai citim maine

Mergi la inceput

Doamne Ajuta Monique sa fie f bine luna asta! Este o luna minunata si ni se pot implini toate dorintele!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Incerc sa vad daca imi iese semnatura.

viitoare+ mamica de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!
mai...ce harnicute ati fost...ce de ati mai scris!!!!!trebuie sa ma pun pe citit din urma...dar totusi nici o graviduta...
mos craciun se lasa cam mult asteptat pe la noi prin forum...dar si cand o sa vina n-o sa se mai opreasca de teste cu 2 liniute..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna seara fetele si noapte buna eu tot citesc de 1 ora si nu mai termin, pai se poate eu astept o graviduta si voi nimica

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza2212 spune:

Buna seara, fetelor,

Cine ma ajuta cu un raspuns ?

Exista sarcina suprapusa cu CM ?

Noi, luna trecuta ne-am pus pe proiectat bebe. Din calculele mele "am acoperit" perioada ovulatiei. Am avut o tentatica de greata, dureri amdominale si cam atat. Dar din pacate a venit CM.

Daca fac testul peste cateva zile, imi arata ok ? Sau trebuie sa mai astept ?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Buna dimineata...Sa aveti o zi frumoasa
Eu declar Z1....se pare ca dimineata s-a hotarat sa vina.E destul de ciudat debutul ....nu a mai avut asa niciodata ...Nu mai pot de nervi si de frustari ca pana in feb nu pot sa-mi fac analize.Au innebunit medicii aici...cred ca ma pun pe mintit....poate asa o sa am si eu parte de analzie mai amanuntite.Eu sper ca voi sa aveti o zi mai buna decat a mea
Am plecat la munca.

Mergi la inceput