Aradence DC - (156)
Raspunsuri - Pagina 9
Cristale spune:
Sa va fie binecuvantate familiile de sarbatori si sa petreceti in pace si liniste!
Sarbatori fericite!!!
maria_rubi spune:
Craciun fericit!
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
flavia ramona spune:
Un Craciun fericit, multa liniste si
multa iubire va doresc!
Miha, scuze da eram aseara cu toata familia, copii deschideau cadourile, era o nebunie totala. Fac rost de poze zilele astea.
Am supravietuit sedintei, cu bune si rele, va povestesc eu cu alta ocazie, am stat pana pe la 2 si ceva.
Aseara cand a venit mosul a fost super, copii au fost incantati, au spus poezii, au cantat. Au primit o groaza de cadouri si m-am bucurat de bucuria lor.
Pe de alta parte ieri, probabil pe baza de stres, imunitate scazuta, mi-au iesit 2 herpesuri, unul mai mare sus pe buza si unul sub buza .
Cristiana, asa m-am gandit ca maine sa va facem o vizita. Veneam si azi, dar B nu e acasa, e la tati lui unde a venit mosul cu 60 de masinute si iti dai seama ca nu a mai vrut acasa.
Cum sunteti maine acasa? Ca eu as veni si de dimineata daca voi puteti ca maine o fi zi de plimbat.
Ada, fiu-meu e tare indragostit de tine, de 2 zile imi tot zice "viau la Ada" .
Diana sa stii ca au avut mare trecere prajiturile tale la mami acasa. Am mai plecat cu jumate de acolo.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
niko_26 spune:
Craciun fericit alaturi de cei dragi!
E film fain pe Prima TV de desene animate pentru copii acuma!
La multi ani sa ne traiesti Cristina Maria!
niko_26 spune:
Am citit si ultimele stiri.Intru pe mail sa citesc si de Ioana.Multumesc frumos de mail-uri Alina;esti o dragutza ca ai grija de noi si ne trimitio mail-urile
Cum zicea si Miha a fost super intalnirea si vinul.Si eu am reusit ,sa stau pana la sfarsit fara macar sa fiu sunata, asa ca sa-mi traiasca soacra ca ea a stat cu copiii.
cristiana70 spune:
CRISTINA MARIA La multi ani cu multa sanatate, sa ti se implineasca toate dorintele!
ALINALa multi ani!
Va doresc tuturor sarbatoare frumoasa in continuare! Noi suntem setati pe lene (eu) si oe constructii si manevre (David). Dupa ce azi-noapte am asteptat sa adoarma ca sa-i pun darul sub brad iar azi dimineata m-am dus pe furis sa aprind instalatia, la noua ne-am trezit impreuna si am mers sa cautam darurile. David a primit un tren de ferma cu locomotiva si doua vagoane si sine, cu vaci si cai si trei personaje. Si iar m-a pus sa-i reconstruiesc casa din Lego pe care o distruge cu maaare satisfactie ca sa ma puna pe mine la treaba.
FLAVIA, va asteptam cu drag, ma duc sa-l "trezesc" pe Digi care a murit de foame si pe care l-am pus la incarcat. 60 de masinute zici? Era greu sa-l iei de acolo cu asemenea cadou.
gabitzica spune:
Craciun fericit va doresc.
La multi ani Elena
La multi ani Cristina R . Multa, multa sanatate iti doresc.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
maria_rubi spune:
Multumesc pentru urari! Craciun fericit va doresc tuturor!
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)