Aradence DC - (156)
Raspunsuri - Pagina 5
flavia ramona spune:
Neata,
Elena
Diana sa va bucurati de mica printeza!
Gabi, ce-i cu tine asa expeditiva?
Miha si Bogdi are ceva ceara in urechi, nu chiar dopuri, dar acolo se indreapta. La noi dr de familie are aparat de-ala de se uita in ureche si s-a uitat la ultimul consult.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
maria_rubi spune:
Neata neata!
Ia ca m-am hotarat sa iau taurul de coarne, ca voi taceti ca mutul in papusoi.....propun intalnire de mamici forumiste JOI (23 dec.) seara/noaptea!!!! Haideti, cu curaj va rog!
Mara are dopuri in urechi, am fost odata si i le-a scos, apoi ne-a spus ca dupa baie sa-i dam cu Audispray, care nu mi se pare ca functioneaza la ea.
Nico, cum ti-ai dat seama ca nu aude bine? In cazul meu, mai repede as fi gandit ca ma ignora copilul, nicicum ca nu aude bine
Flavia, relaxeaza-te...toti copiii sunt nazdravani si bucura-te ca Bogdi e asa! Asta e farmecul copilariei.
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
monica70 spune:
LA MULTI ANI ELENA!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
maria_rubi spune:
La multi ani, Elena! Diana si Hemi, sa va traiasca micuta printesa si sa-i mai faceti inca un fratior sau o surioara!
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
ducky spune:
Buna fetele !! Multumim de urari !!
Eu spal, fac papica si cevaq curat pe ici-colo. N-am chef de nimic azi si ma apuca depresia cand vad cat am de citit pe maine pt servici...
Dupa-masa ma duc sa-mi iau printesa acasa de la mama si apoi dau o fuga pana la teatrul de papusi unde are finuta mea Diana serbare azi.
Sper sa ajung si pana la magazinul Rosko de care va ziceam mai demult si sa ma aprovizionez cu sutiene noi. Am sa revin cu preturi mai pe seara si cu programul lor, daca vreti sa mergeti.
Tot azi vreau sa scriu felicitarile de Craciun si sa le trimit, vreau sa termin de facut toate drumurile restante si...gata. De maine s-a dus cu vacanta.
Somleac spune:
La multi ani Elena
Flavia , sa-ti zic, baietelul finutilor nostri de la Mures la o serbare s-a scobit in nas, a modelat o biluta foarte frumoasa cu care a inceput sa se joace si la un momendat si-a pierdut-o pe scena, a inceput disperat sa o caute si la urma sa planga ca nu-si mai gaseste mucii Asa ca se poate si mai rau.
Eu sunt la lucru cu toata trupa dupa mine ca n-am femeie.
Eu am o solutie pentru ceara care se formeaza in urechi, dar e tare dificil ca trebuie sa pui pe o vata si apoi sa stea cam 10 min cu ea in urechi. Intr-o vreme umblam toti prin casa cu chestia asta in urechi ca sa convingem pruncii sa-si tina vata aia, dar singurii care am respectat am fost eu cu Susu.
Maria Rubi eu vin la intalnire.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
flavia ramona spune:
Cris, si eu vreau la intalnire, numa mai spre seara.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
maria_rubi spune:
Ma gandeam ca pe la vreo 9, dupa ce culcam copiii. Si noi avem o zi de nastere joi, dar terminam pana atunci distractia.
Deci:
- moi
- miha
- flavia
....
Restul trupei????
Mama Marei si a Dorei
monica70 spune:
Beeey ... care copii se culca la 21,ca ai mei inainte de 22,30-23,30 nici pomeneala As veni si eu,dar nu stiu inca daca o fi acasa husbandu' pana la ora aia,ca sa am cu cine ii lasa.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
maria_rubi spune:
Moni, ale mele la 20 - 20.30 sunt in pat si dorm intr-una pana la 7.30 - 8 dimineata. Macar din punctul asta de vedere stau linistita. Acum de exemplu a inceput numaratoarea inversa, mai 4 ore si la naniiii....
Mama Marei si a Dorei