Aradence DC - (156)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzica spune:
Primiti cu sorcova? "Aho-aho copii si frati..."
LA MULTI ANI!Un an mai bun va urez tuturor.
Noi ne-am intors aseara din vacanta. A fost super, copiii s-au distrat bine, au fost cuminti, cei mari au invatat sa schieze, pacat ca noi adultii ne-am betegit. Eu am facut torticolis iar Cipri a facut febra din a doua zi... Nici acum nu se simte bine. Poze nu am sa va arat ca nu prea am facut. Am incercat sa filmez copiii pe partie , dar nu mi-a iesit
O las pe Miha sa va povesteasca mai multe, ca are darul asta mai mare ca al meu.
La multi ani sarbatoritilor Diana si Adi. La multi ani Vasile. Diana cand plecati?
Carmen foarte faine pozele. Clau pe ale tale nu am putut sa le vad de pe I-pad, dar merg acum sa le vad.
Carmen de ce o tunzi asa scurt pe MELA?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
alinamoro spune:
Raspund rapid ca sunt la lucru inca.
Multumim tuturor pentru sustinere. Sper sa se acomodeze repede si sa nu-i fie dor de Angi si Miha (educatoarele). Inca n-am vorbit la gradinita...
Ada, cred ca pe mine m-apuca nostalgiile mai repede.
Moni, si de la noi facem 5 minute (poate nici atat) pana la gradinita.
Clau, e ok Theraflu (e pt. toate simptomele racelii), mai e si Bioflu... Sanatate si refacere rapida!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina succes cu noua gradinita. Nu cred ca o sa aiba Ade probleme de adaptare.
Eu mai am azi concediu, iar de mine la lucru.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
adablackcat spune:
Clau draga, sa te faci bine repede. Nasol ca trebuie sa mergi la lucru acum.
Gabi, fain pt. copii ca sau simtit bine. La gat sau la spate ai torticolis?
Alina, tu sigur o sa fi nostalgica rau, si eu sunt. Dar priveste si tu partea plina a paharului...o sa te coste mai putin gradinita. Nu mai platesti portar...etc...
Flavia, ai plecat in concediu?
Moni, io in mod normal as veni la sanius..dar nu zic nik ca nu prea am chef de iesit din casa...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
gabitzica spune:
Ada la gat am facut torticolis. Asa tare m-a durut, parca am avut un cutit infipt in ceafa Dar nu m-am lasat , m-am dus asa pe partie si cred ca miscarea m-a ajutat sa imi revin mai repede.
Clau sunt faini noii membrii ai familiei, catelul l-am vazut si live.
flavia ramona spune:
Noi lenevim, B s-a trezit si acum stam in pat, el la desene, eu butonez. Mergem mai tarziu pana la matusa-mea si la farmacie. Azi am fost la curent, la birou sa fac ceva copii si la fostul loc de munca sa-mi vad fostii colegi. Tare bine e sa te plimbi fara gand de munca.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
ILDI25 spune:
Un 2011 asa cum i-l visati ,si din partea mea.Sa vi se implineasca macar o parte din dorinte ,ca toate stim deja ca nu-i posibil.
La multi ani Diana ,Vasile si Cristina si Adi( cu intarziere).
Si noi ne inscriem in randul frigurosilor de la mic la mare ,am mai spus de o mie de ori ca urasc frigul si iarna dar ma tot repet poate se sperie si pleaca odata . De iesit iesim afara la sanius chiar de nu imi place ,colindam ulitele Gaiului ,dar mai mult de atat nu. Din acest motiv am refuzat invitatia nasilor de a merge la Arieseni ,ei si-au construit acolo o cabana (casa de vacanta)tocmai au terminat-o si sunt tare entuziasmati ,si nu intelegeau refuzul nostru ,dar recuperam la vara .Si cum noi ne-am retras in barlog ,mami si tati s-au suit ei in masina si au tulit-o batraneii la sanius ,cica nu e frig .
Asa ca Revelionul n-a insemnat nici pt noi nimic deosebit ,am vrut sa mergem la Primarie dar David n-a avut chef cu toate ca de-abia pe la ora 1 s-au predat ,ma mir cum au rezistat.Eu visam cum ar fi sa fiu pe o plaja prin Thailanda sau oriunde
Clau ma bucur ca mai dai un semn .Felicitari pt noi membrii ai familiei. Ioi ce trece timpul deja va fii si Raul scolar.
Gabi sanatate si tie si lui Cipri.
Alina m bafta cu gradi ,Ade ce zice ? Si noi tre s-o inscriem pe Ivett ,o sa am si eu doi gradinari.
Carmen inca n-am vizionat pozele asa ca n-am ce comenta,cat despre ziua ei ,asa de mult isi doreste cu party chestii . Mi-e una personal nu-mi plac in mod deosebit partyurile astea formale ,acasa e mult mai simplu daca tot vrea neaparat.David vrea neaparat la gradi sa i-o tinem in rest noi obisnuim sa mergem undeva si sa dedicam ziua exclusiv sarbatoritului ,intr-un an am fost la Felix ,apoi la Budapesta gradina zoologica si toate cele , anul asta am in plan Viena tot asa gradina zoologica ,parcul de distractii ce e pt copii ,ca Viena am vazut-o si ei nu-s curiosi de cladiri ,monumente...
Poate fugiti pana la Gyula la o baie si eu vreau ca si ziua lui Pityuu e tot acum si chiar ca m-as balaci
As mai scrie dar mi-a expirat timpul ,pruncii is calare pe mine .
adablackcat spune:
Ildi, foarte frumos ce zici tu cu Budapesta si Viena, dar asta presupune cheltuiala, poate nu foarte mare, dar totusi... Carmen tocmai asta vrea sa evite: sa cheltuie banii, eu asa am inteles.
Apropo de frigul asta...am aflat de ce mi-e asa frig mie: pentru ca ies din casa imbracata subtire, doar cu o geaca peste haine subtiri pentru ca si acasa si la birou e cald. Cand m-am imbracat de sanius, cu haine groase, pantaloni de iarna adevarati, caciula, manusi, bocanci etc...nu mi-a fost frig nicio secunda, la nimic. Drept ii si ca am tras la sanie ca Rudolf, dar nu tot timpul...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Hai va rog faceti careva sub. nou!!! Alina, Moni??
Bazar umanitar DC
ILDI25 spune:
Mai Ada eu ii propusesem o iesire la Gyula ,la o balaceala ,eu ziceam pe unde am fost noi ,acum oricum te ingheata Dumnezeu pe acolo sa te plimbi,nici gand sa-i recomand asemenea destinatii.
frigul e de vina ...