Aradence DC - (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani,Diana! Sa cresti mare, sanatoasa si cuminte!

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Niko,Cristina multumim!
ADA cum mai esti? Sper ca mai bine

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

DIANA
Moni, sa-ti traiasca domnisoara si sa fie sanatoasa!

Alina, da, Bruno e catelu nost'

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

La multia si de la noi, Diana! Sa cresti mare si sa-i bucuri pe parintii tai!

Noi am petrecut in 3, apoi de pe la ora 1 singura pana pe la 4 ca sotul s-a dus sa o culce pe Alexandra si dus a fost. Am butonat Tv-ul si cam atat. Azi am fost la nasi la Ghioroc si nu demult am ajuns acasa. Noi suntem bine, dupa ce eu am avut inca un episod de raceala. A treia runda in 2 luni. Acum ma doftoricesc cu ulei de catina si mi-am cumparat Baraka, poate imi cresc un pic imunitatea, ca a fost crunt. Alexandra are o tuse razleata dar nu-mi place cum suna. Ii dau din propria-mi initiativa humex expectorant ca pare sa aiba ceva ce nu se rupe. Oricum luni facem prezenta la doctor, asa e la noi, o dara pe luna mergem sa facem prezenta. In rest toate bune si frumoase. Anul acesta mi-am propus sa slabesc un pic(10 kg), dar de luni voi incepe ca acum tocmai am devorat o bucata de friptura si nu mi-a fost asa foame

Imi pare rau pentru bolnaviorii care au inceput anul cu febra, fara voce, cu dureri de spate. Insanatosire grabnica va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare!
La multi ani Diana! Moni, sa va traiasca zgatia de fata, sa fie sanatoasa si voioasa!
Multumesc de urarile de bine, azi sunt mai ok, nu ma mai dor toate! Alina, daca era torticolis nu ma durea si capul, si toate celelalte anexe. Chiar nu am idee ce-o fi!
Flavia, tie ti-o mai revenit vocea?
Clau, fain revelion ati avut. Noi in pat am fost, Vlad dormea deja pe la 20.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI!
Fie ca noul an sa stea sub semnul bunastarii si armoniei! Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

no ca azi am luat-o pe urmele lu Ada si Flavia Ma doare capu, gatu si parca sunt si calda Oricum ma simt ca naiba
Azi noapte nu am avut nimic, dar de cum m-am trezit am incpeut sa ma simt rau

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mai fetelor, pluteste ceva viroza in spatiul virtual?

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Multumim de urari
Da' ce-i aici epidemie virtuala? O lasa pe una o apuca pe alta?
Eu am fost cu Diana pana la nasa.Maaai asa sa tot conduci cand e orasul free

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, ce faci pisi, nu vrei tu sa te lasi la mine si la Ada?!

Ada, ma bucur ca esti mai bine.

Diana (Ducky) cum fac cu tine cu tavile? Cum nu pot vorbi mai bine imi scrii aici.

Io tot fara voce , femeia ideala dupa cum mi s-a spus .

Lenevesc, nu am chef de nimic, de maine is in concediu o saptamana.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput