Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

am o vecina care ar vrea sa adopte o fetita mica,nou nascuta,sa o creasca ea,si spunea ca nu gaseste...normal,ca unele prefera sa ii omoare decat sa ii dea la o viata mai buna!

chiar daca ar gasi unul, dureaza luni de zile, pana la un an, pana sa obtina actele si sa poata lua copilul... ei spun ca sunt multe de verificat, dar conditiile in care creste copilul pana sa il poti lua acasa tu, nu conteaza...

Citat:
RODICA vad ca esti experta in cadouri,poate imi dai si mie cateva idei pt nepot de 11 si nepoata de 8 ani ,pentru Regi,ca habar nu am la copii mai mari..
pare interesant ce zici,joc de "medic veterinar".

daca te duci asa prin magazine, vezi chestii care nici nu credeai ca exista!! ptr fetita poti lua un zhu zhu de ala, sau o papusa care face de toate -papa, rade, plange, vorbeste, face pipi, are febra... (e super simpatica, dar cam scumpa si la o vreme nu mai are chef fetita-mami sa o ingrijeasca...). baiatului, ca e mai mare, nu prea stiu. eu ma gandesc nici sa nu fie o caruta de bani. sunt o multime de jocuri educative, gen "oca" (cu zaruri si jetoane), sau sunt globuri pamantesti tip enciclopedie, pui degetul pe o tara si iti spune informatii despre ea... sau un patinete, era la moda in vara...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

azi am aflat si ce era cu maraiala lui andrei are viermisori, nu stiu de unde luati si cum acum o luna am fost la nasi si acolo erau 2 copii, de afara nu cred...si astia nu au simptome, noroc ca i-am zis la pediatra ca se maraie si se trezeste plangand

si vreti sa stiti ce e mai funny? ca am facut analize la euroclinic, 125 RON si au iesit NEGATIVEEEE!!!! si m-am dus unde ne-a spus pediatra, la BIOLUMIIMEDICA, cu 15 ron, si surpriza!!!! deci dupa aia de la euroclinic stai linistita ca iti este copilul bine, offf

o sa facem tratament homeopat, 3 luni, si noi si copilul, tre sa ne trimita schema. cu formula 9a, formula 9b, de la plantextract si cina 9ch de la boiron. sa speram ca scapam

imi este asa o ciuda si nu inteleg cum ne-am putut pricopsi cu asa ceva sunt tare suparata

dar macar azi i-am luat la pitic cadou de craciun, o jucarie cu biscuiti vorbitori si masinuta, ambele de 6+, si dupa sarbatori, comandam BOunce Bounce Baby, mercic Andreea

era ceva asemanator la Mothercare dar 516 ron asa ca am spus pas si luam copilului de Sf Ioan

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

capitolul cadouri

parintilor - o pilota de puf si un calendar de perete cu Andrei pentru 2011

soacrei - un set de bucatarie cu sort, manusa, sac de paine etc si un calendar cu Andrei

socrului - ia acum sotul

cumnatei - o bluzita si o pereche de cercei

Andrei - doua jucarii

eu - nu stim, eu am cerut ceva colorat si haios de la Accesorize

sotu - camasi + ceva secret (va zic dupa, ca poate citeste )

nasi - o sticla de vin, o crema de baie de la BodyShop si o jucarie de apa pentru nasicul mic

si la verisoarele de-a doua niste bluzite cochete comandate din uk

si la Serviciu noi organisam Secret Santa asa ca o sa merg luni acolo sa dau cadoul si sa vad ce primesc la schimb si de la cine

nu mai stiu daca mai era cineva

9 iunie 2010

Mergi la inceput

sa precizez varsta verisoarelor lui Andrei (sunt de la verisori, nu frati)

una de 5 luni jumate, una de 2 ani jumate si una de 3 ani jumate de asta le-am luat cadouri, ca sunt fetite dragute si imi e drag de ele

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vai Alina, am ramas masca, cand ai spus ca faci copro parazitologic, sincer, ma gandeam ca faci degeaba, ca n-are de unde, doar bcteriologic daca o fi ceva, dar poftim pozna... Noi cand am fost cu scaunul lui Victor, am vrut tot asa coproparazitologic, dar au zis ca nu se face la varste asa de mici, sa facem bacteriologic...
Surprinzator e faptul ca Andrei a luat in greutate.
Offf, imi pare rau... Dar, partea buna e ca ati aflat ce il supara si cu tratament o sa fie mai bine.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

io racita...sotul idem...Eric de dimi avea oaresce febra, 37.8 la subrat...era cam molcut si fara chef,..stranuta si curge nasul...asta imi lipsea acuuuuuum....

asa ca am venit cu copiii la ai mei...sa-l las pe sot sa-si revina putin si sa am si io ajutoare cu astia micii...uffffff, sper macar Filip sa scape...

racusor iubita, imi pare rau de voi...si Eric are viermisori, nu stiu insa de care, pt ca i-am dus 3 probe de kk si toate negative...insa a iesit in sange... tratamentul trebuie facut de toti cei care intra in contact cu micul...mai ales familia...f greu scapi de ei...depinde si de care sunt....mama lor...

eu i-am dat lui Eric Gyardinophyt, tot de la Plantextrakt...am bagat 3 ture in el...sper sa fi scapat...oricum vom mai face si la anul preventiv o tura...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

andreea, alina astia cica nu sunt periculosi, doar ca ii creeaza disconfort

andreea sanatate multa. dar lui filip nu ii faci tratament?

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

andreea, alina astia cica nu sunt periculosi, doar ca ii creeaza disconfort

andreea sanatate multa. dar lui filip nu ii faci tratament?

9 iunie 2010

offff imi pare tare rau pentru Andrei

am uitat la capitolul cadouri si noi facem calendare personalizate

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Racusor imi pare tare rau, bietul copil.

Eu am trecut prin asta cat am fost mica, tare greu am scapat de ei, pe mine m-au afectat tare. Eram palida, nu luam in greutate, la un moment dat aveam ficatul marit.
Am mancat la seminte de bostan crude de mi-a iesit pe nas, coaja de oua zdrobita pulbere amestecata cu branza de vaci si miere de albine.
De 3 ori pe an luam pastile toata familia cu mic cu mare, tare greu mai scapi de ei.

Cum ti-ai dat seama, doar faptul ca se trezea plangand???
Ai mei amandoi se trezesc palngan, nu mereu ce-i drept dar au perioade. I-am zis pediatrei de asta cica atat timp cat se calmeaza rapid in brate e ok . Baiatul unei cunostinte facea la fel doar ca nu se calma deloc saracutu avea infectie urinara

Am sa mai insist la pediatra poate le face niste analize, lui Seby i-au facut pentru anemie inainte de operatia de hernie si a fost ok, la Felix in schimb nu stiu.
Offf....pupa baiatu din partea mea

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare dragelor!

io racita...sotul idem...Eric de dimi avea oaresce febra, 37.8 la subrat...era cam molcut si fara chef,..stranuta si curge nasul...asta imi lipsea acuuuuuum....

asa ca am venit cu copiii la ai mei...sa-l las pe sot sa-si revina putin si sa am si io ajutoare cu astia micii...uffffff, sper macar Filip sa scape...

racusor iubita, imi pare rau de voi...si Eric are viermisori, nu stiu insa de care, pt ca i-am dus 3 probe de kk si toate negative...insa a iesit in sange... tratamentul trebuie facut de toti cei care intra in contact cu micul...mai ales familia...f greu scapi de ei...depinde si de care sunt....mama lor...

eu i-am dat lui Eric Gyardinophyt, tot de la Plantextrakt...am bagat 3 ture in el...sper sa fi scapat...oricum vom mai face si la anul preventiv o tura...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Draga de tine , saptamana trecuta sotu a stat la pat 3 zile, a mir ca eu si copii n-am luat de la el gripa. Am avut grija de 3 copii barbatii astia tare urat mai fac la boala

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput