Mamici si Gravidute Italia ***(89)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata si'o

v-am citit .... dar nustiu cum sa raspund cat mai rapid si scurt posibil... e greu cu stilul meu "literar"
stai sa vad ce-mi iese...

raluka bafta si voua cu pregatirile mai ales cele morale...ca aveti mare nevoie!
si multa sanatate la toata familia.
un Nou An Fericit si numai lucruri bune!

luisa bafta multa iti doresc! sa vii cu vesti bune!
si revin asupra intrebarilor , cu toate ca am vazut ca ti-au raspuns fetele cam tot, dar sa mai completez si eu cate ceva in ceea ce ne'a privit...

dana tocmai de asta am mentionat ca nu vreau sa creez polemici..

stiu ca sunt mamici care s-au chinuit mult si tot nu au reusit, si mai tare le duceau in depresie..ceea ce nu era favorabil deloc alaptatului..ori iti vine natural, ori nu are rost sa te stresezi...
mai dai si in altele dupa....(nu zic ca si eu la un moment dat, as fi putut sa-mi pierd speranta si sa pierd si laptele tot pe baza de stres ca nu pot sau nu am lapte)
si de ce te stresezi , de ce nu iti mai vine... am avut "ocazia" asta intr-o perioada de stres mare, cand avea stefi 8 luni si eram sa-l pierd atunci de tot ,laptele.... d'apoi la inceput.... ce sa mai zic...
dar stiu si cazuri, cand alte mamici au fost influentate (chiar si cazul meu)de cei din jur , de la inceput sa alapteze artificial copilul , mult mai mult decat ar fi trebuit
tocmai de asta vroiam sa subliniez...

si da petro sunt o fire "pasnica" ...cum m-ai ghicit nu prea imi place sa intru in conflicte cu nimeni, defapt mi-a devenit un supranome "pasnica"
m-ai facut sa zambesc....
DD ajuta sa fie totul bine! poate bb vrea sa se nasca in An Nou!

am zis ca ma scurtez..da' de unde... o sa incerc mai tarziu sa mai raspund cate ceva..sper sa reusesc

apropo ioana pe unde-mi umbli????

va

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

Tot in prelungiri ... da' ca noutate, azi noapte am avut ceva contractii dureroase. Putine insa, nu atat cat sa ma urnesc spre spital. Au fost 2 reprize de cate 5 min., in interval de o ora. Si dupa m-a luat somnul, deci nu am mai avut nimic. Sa speram ca sunt semnele dinainte de nastere.

georgy - tot mai radioasa si vesela graviduta!! Arati tare bine!!

Hai sa strig si eu catalogul cat mai am timp ... ioanaaaa, stefaniaaa, andreeaaaaa, alinaaaaa (daviduca), snowbunny ????? Un semn, ceva???

mamma bis - o fetita si 40s+4 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna dimineata.Nu am mai intrat de mult si am zis sa scriu repede un mesaj.
Va urez un nou an plin de bucurii,impliniri si sanatate si nu in ultimul rand un calduros LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Noi suntem bine,piticu creste,vorbeste mult si face multe prostioare.Am o perioada mai grea si nu prea mai am chef de nimik.
Am promis ca pun si poze ,o sa le descarc si cele de la craciun si o sa le pun.
Va pupam petoate si le urez bun venit fetelor care s-au alaturat.
Inca o data LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro asa-mi placi cand ne dai raportul si ne anunti de dimineatza!!! DD ajuta sa fie intr-un ceas bun!

si sa nu uit.... de de andreea vesti ... am vorbit zilele trecute , cand m-a sunat sa-mi ureze La multi ani!
nu prea poate sa intre .. plus ca erau raciti cu totii din nou..offf
sper ca sunt mai bine acum si sa petreceti un An Nou fericiti sanatosi tun si fara nici o problema! va

si va pup pe toate..

bag acum niste [cafele la cap90 l-am facut totusi de inainte... dupa nustiu daca mai apuc si ce program mai avem..
tre' s'o scot si eu pe mandra de acum, saracuta , ii ajunge cat a stat in casa....

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput