Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)
Raspunsuri - Pagina 20
florintunde spune:
Ia sa facem noi prezenta la burticile puturoase care nu si-au mai f prezenta astazi..chiar nici ieri
-BEBELU
-ZIKI
-DE_EA
-LILI_G
-FLUTURAS
-KITZY
-LAURA_LUIZA
-DJ LAURA
-ADITZA
-VASILASANITA
-SHUBULINA
-ROXANA CT
unde sunteti fetelor?
sunteti ok? bubele?
Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
maimutzica10 spune:
tunde, indiferent de unde ia masina sotul tau , zi-i sa treaca prin bucuresti , nu de alta dar la intoarcere prinde si ziua de luni in trafic; zi-i ca e show offroad in jungla; poate se lasa de si-si cumpara o bicicleta, ca e mai sanatoasa , economiseste si pt bugetu familiei..
rox 31+ Marie Lorelei
think pink
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dangabriela Fetelor, help!! Ce stiti voi, pompele astea manuale pt nasuc, gen para, sunt bune de ceva? sau trebuie neaparat aspirator nazal electric?? |
noi am ramas cu muci in nas si muuult plans de la pompita aceea...acu fiecare cum crede..de eram transpirati aman2
abramburika spune:
Intrebare intrebatoare si scuzati ignoranta: pe amazon sunt lucruri noi sau la mana a doua? Asa, de curiozitate ...
mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
florintunde spune:
citat din mesajul lui maimutzica10 tunde, indiferent de unde ia masina sotul tau , zi-i sa treaca prin bucuresti , nu de alta dar la intoarcere prinde si ziua de luni in trafic; zi-i ca e show offroad in jungla; poate se lasa de si-si cumpara o bicicleta, ca e mai sanatoasa , economiseste si pt bugetu familiei.. rox 31+ Marie Lorelei think pink |
madalina_m spune:
citat din mesajul lui loutzy Nu stiu ce a fost ieri in atmosfera ca vad ca multe dintre noi au avut contractii.Si eu am avut mai tota ziua si bebe meu a fost f agitat.devarul e ca ieri am avut si o suparare. Nebuna mea de dr s-a gandit sa-mi zica acu ca ea pleaca in concediu si nu stie sigur daca e in bucuresti de sarbatori,iar dupa 3 ian sigur pleaca afara. "draguta" fiind mi-a recomandat o colega/prietena de a ei care lucreaza la CF2. Si daca nu as fi intrebat-o inca din oct daca e sau nu e in bucuresti de sarbatori si dupa. Al meu sot cand a auzit sa faca spume nu alta. Iar eu ca deobicei m-am pus pe plans de nimeni nu ma mai putea opri. De zile caut un medic care sa ma aibe in evidenta pana nasc, daca nu vb lu' a meu"te duci la urgente si gata". In ceea ce priveste arsurile eu am de pe la 5 luni, im trecea cu lapte dulce sau cu rennie, dar de vreo zile, vad ca nu=-mi mai trece cu nimic, nici sa pap nu-mi mai vine. Laura 36+ cu AMR 25 de zile |
ca sa treaca supararea. E chiar aiurea sa iti zica ca pleaca cu 2 sapt inainte. Cand se intoarce? Daca sta numai o sapt poate e rabdatoare buburuza si o prinzi.
Si eu exact la fel ca tine: ieri contractii si bebe agitat (ca tot spuneam zilele trecute ca e bleg) si de aseara super arsuri de nu imi vine sa mananc nimic. Am impresia ca scot fum si pe ochi. Dar daca bebe e bine, nu mai conteaza!
33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
luciact spune:
Loutzy sa treaca,asta e cu dr....nu e niciunul fraier sa zica de la inceput ca o sa plece....ce ar mai manca si ei???
si al meu intre 22 dec si 4 ian pleaca, sper sa nu am nevoie de el, ca eu abia pe 4 ian fac 36 saptamani...in orice caz, are Doamne Doamne grija de noi
eu contractii dureroase n am, dar azi m a tot intepat in Dna P..a desi am stat la orizotala, am bagat nospa si sper sa treaca
33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
florintunde spune:
Poate am uitat sa trec multe fete pe listuta de prezenta- da asa rapid atata m-a dus mintiuca scuze
ocsanica80 spune:
citat din mesajul lui dangabriela Ocsanica, nu cred ca are legatura intreruperea Clexanului cu anestezia epidurala, ci cu riscul marit de sangerare.Trebuie intrerupt, cred, pt a nu face o hemoragie puternica in mom nasterii.Tocmai din aceasta cauza eu o sa fac cezariana. Dupa , mai trebuie facut inca 6 saptamani, pt a inlatura riscul unei tromboze. Tu ai probleme de coagulare, nu? ca doar de asta facem Clexane! FVL heterozigot, 34 de saptamani Andrei |
Da se pare ca am ceva probleme de coagulare si pana la 28 de saptamani am luat aspenter apoi m-a trecut pe clexane... referitor la nastere am inteles ca da este indicat sa se faca cezariana in cazul in care faci clexane dar am impresia ca am citit pe un forum despre cineva care a nascut natural... oricum cezariana fac si eu;
34 + Maria-Sofia
Roxana