Buburuze de Ian-feb 2011 - HAI MADA, ZUMZU !(144)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

hiiii! scoatem iar motate? fetelor dar ce va mai grabiti!

HAI ZUMZU!

HAI MADA!

34+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

mai vas voi tu ai sarit din avion??? cu parasuta??? respect

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Oauu fetelor, ce emotii mi-ati dat! Am fost plecata la vizat cu prenatalul, si cand intru ce vad?? Motate!! Am crezut ca am ratat vreo buburuza.Dar se pare ca m-am intors la timp, asa ca

Hai MADA

Hai ZUMZU

Apropo, Zumzu, tu ziceai de site-ul bebeshopp ca nu ar mai functiona? Eu am dat comanda de pompa Avent si mi-au raspuns destul de prompt, cica vin luni cu comanda.

Simo, bine ai venit acasa! Multi pupici tie si flacaului tau!

Astazi am spalat o masina de lucrusoare pt bebe, si le-am calcat pe cele de ieri, mi-a fost asa de drag, sa le iau pe fiecare!!!Abia astept sa-mi tin puiul in brate!!

FVL heterozigot, 33 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

liniste pe aici.eu am terminat de calcat lucrusoarele buburuzului,moamaaaaa ce mici sunt si dragute ! mai am de facut si ordine prin casa,dar m-a luat o leneeeee,m-as baga o ora la somn

carmen
35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Am revenit si noi dupa ce am mancat, a venit si sotiorul meu...
Ralu am reusit, mare noroc am avut ca mi-ai spus, sa imi fac programarea pentru 29 la ora 9, asadar daca o sa fii in spital te vizitez;
HAI Zumzu

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Oauu fetelor, ce emotii mi-ati dat! Am fost plecata la vizat cu prenatalul, si cand intru ce vad?? Motate!! Am crezut ca am ratat vreo buburuza.Dar se pare ca m-am intors la timp, asa ca

Hai MADA

Hai ZUMZU

Apropo, Zumzu, tu ziceai de site-ul bebeshopp ca nu ar mai functiona? Eu am dat comanda de pompa Avent si mi-au raspuns destul de prompt, cica vin luni cu comanda.

Simo, bine ai venit acasa! Multi pupici tie si flacaului tau!

Astazi am spalat o masina de lucrusoare pt bebe, si le-am calcat pe cele de ieri, mi-a fost asa de drag, sa le iau pe fiecare!!!Abia astept sa-mi tin puiul in brate!!

da, eu am zis. foarte ciudat. mie nici acum nu mi-au raspuns dupa o saptamana, nici telefon nici nimic. ce-or fii avand cu mine?
oricum deja le-am comandat din alta parte..

38+...am intrat in 39 Darius Alexandru

Mergi la inceput

pai cam la 5 minute, dupa ce am dat comnda am primit un mail, la care trebuia sa raspund , legat de modalitatea de livrare si confirmarea comenzii, tu pe ala l-ai primit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

aveti idee Infacol se gaseste si prin farmacii ceva sau doar online?
nu as vrea sa dau comanda si sa platesc trasnportul doar pentru el totusi.

38+...am intrat in 39 Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

zumzu eu parca am vazut Infacol intr-o famacie helpnet sau sensiblu, nu mai stiu, stiu ca am remarcat-o ca pe vremea lui Alex nu se gasea decat in afara. Nu poti da un telefon la o retea de-asta mare de farmacii sa intrebi?

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Da se gaseste si in farmacii, la Sensiblu au sigur, costa in jur de 22 Ron.

Mergi la inceput