Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Gabi, si Cezara mea cam la fel mananca. In unele zile ii dau pe la ora 16 felul 2 si seara iaurt cu banana si cereale. La pranz ciorba sau supa (mai rar). La felul 2 e cel mai complicat, mananca cartofi piure cu branza, mamaliga cu branza sau cu peste, orez cu legume si cam atat. Am incercat diverse tocanite dar m-a refuzat de fiecare data. Nici cu friptura nu e buna prietena, in ziua de Craciun a gustat-o si pe cea de porc, dar parca ii e lene sa o mestece.
Dimineata mananca ceva cu lapte, adica gris/paste/orez. Ii place foarte mult painea, cateodata ma intreb cati carbohidrati ar trebui ei sa mananca, sa ma pun pe calculat, oare nu-s prea multi?!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Va era dor?!
Acum suntem in deplasare pana la anul, mai exact 1 sau 2! Maria ne "vorbeste" toata ziua! Si e tare zambitoare de iti vine sa o papi toata! David azi a plecat la tara. E incantat sa vada iepurii, gainele si cainele!
Beca sunteti niste frumosi! Am admirat burtica! Cu numele nu ma bag, trebuie sa aveti voi vreo lista de preferinte.
Serialbastre felicitari! Ma bucur pt tine!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Serialbastre felicitari! Ma bucur pt tine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Multumesc, Alynta!
Ca sa nu credeti ca avem secrete, am castigat un robot de bucatarie la unul din concursurile DC. Ma bucur mult ca in noua bucatarie o sa am unde-l pune, la loc de cinste chiar. Am sa ma laud mai mult dupa ce-l primesc si-i fac poze.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare fetelor!
Intru in mare viteza, s-au adunat foarte multe de facut, noi nu suntem mai bine, dar nici mai rau, momentan ma declar multumita.

Betty, ma bucur ca mergeti spre bine.
Ioana, ti-am admirat burtica si fetitele si nu m-am putut opri sa-ti admir (iar) fratele
Dici, multumesc pentru articol .

Va pup pe toate si sper sa mai intru anul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Desi nu ne cunoasteti prea bine va lasam sa ne vedeti in cateva poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, sunt deliciosi copilasii tai, mi-au placut mult pozele de la zapada si cum erau ei echipati.
andreea, felicitari, sa-l folosesti cat mai mult. eu zic ca nu trebuie sa numeri carbii, atat timp cat nu ia proportii. painea e buna.
alynta, carla, un an nou bun. la fel si celorlalte fete care nu mai intra.
eu am zis ca am scapat de raceala, o tot tratam cu homeopate si ieri m-a luat nasol tare. am adormit la 8 jumate aseara cu Nick si am dormit pana la 8 azi dimineata. bine, am mai stat si cu ochii in tavan dar m-am simtit tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Gabi ce seamana copii tai! Ai mei sunt diferiti! Sunteti o familie frumoasa!
Philip multumesc! Sanatate!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Ce liniste in stup, va petreceti prelungit sau ati inceput pregatirile pentru Revelion ?

Ioana, sugestii de nume Eric, Flavius, Mircea, Cezar; noi am luat toate site-urile cu liste de nume si le-am comentat pe fiecare...

GAbi, frumos la zapada, printesita ta e o cocheta

Andreea, pe voi va admir de fiecare data...si Mihnu escaladeaza scaunul de masa, dar nu chiar ca N.

Nu mai e nimeni in schimbul 3 ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Gabi, poza aia cu copiii in sac e chiar mortala!

Narcisica, eu vad ca sunt schimbul 3 spre , deja

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Ho-ho-ho..sau mai degraha aho,aho,de acum.Nu stiu cum se intampla dar chiar si cand imi proupun sa va vizitez mai des nu imi iese.Poate la anul de acum.

Sper ca ati petrecut cat mai bine Craciunul si Mosul v-a adus tot ce va doreati.Pentru anul care vine va urez sa aveti multa sanatate si putere,liniste in suflete si case,iar albinutele sa creasca mari si frumoase alaturi de fratiori,surioare,mamici,tatici,bunici.

Pentru noi 2010 a fost un an relativ bun,fara incidente majore sa zic asa.Din pacate nu ne-a iesit relocarea in Bucuresti-care era programata pentru iarna aceasta si nu stim cand se va intampla.Stam in stand-by si nu e o stare prea placuta.

Ianis creste-cred ca e tot la categoria grea,se apropie de vreo 14 kg si vreo 86 de cm-e un bondarel zumzaitor si istet,pasionat de dans,muzica ,carti,animale,Thomas,Bucsa....
Noi,parintii,ramanem insa principala pasiune.

Inainte de Craciun,le-am colindat virtual pe Cris,Mirela si Elena-carora le multumim de aprecieri.
Tot pe mess am mai salutat-o pe Andreea p.care e o dulce ,asa cum o stiti si voi.
Multumiri speciale pentru CARLA.
De multe ori ma trezesc gandidu-ma la voi toate.
Va pup si va doresc tot binele,tot ce imi doresc mie si familiei mele va doresc si voua.

A aparut ceva neprevazut si azi trebuie sa plecam spre Germania,la cumnata,asa ca ,sa ne auzim cu bine la anul.
Strig si eu la catalog pe DEEA,DANIELLA,ANDA,BLUE,BABY FIRST.....
la toata lumea!

Aici cateva poze cu juniorul
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/ToamnaIarna2010#

Mergi la inceput