Fluturasi de martie-aprilie 2011 (101)
Raspunsuri - Pagina 9
dorinut@ spune:
Viss sa stii ca a crescut burticaaaa
. Are dreptate Roxy, sa pui mana sa incepi cumperi de-acum ca o sa-ti vina greu, sa te deplasezi mai tarziu.
pentru buburuzele mici.
Mie nu mi se pare ca mi-a mai crescut burta de sapt trecuta. Mi-e ciuda ca am un metru de croitorie cu care zic sa-mi masor burta saptamanal si mereu uit
.
Millie ai o minune de fetita
. Te cred ca burtica e mai mare seara. Asa era si la mine, la 5 luni ma simteam de 7 luni seara.
Ally ti-a crescut burtica bine 
Ama desi faci tot felul de bunatati, vad ca te tii bine cu kg,doar Natalia creste 
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
Ana-Maria
viss spune:
off, roxy...dc ai sti cat mi-as dori sa pot umbla..imi curg balele. in primul rand in ikea as vrea sa ajung, ca am vazut salteluta de infasat, prosopele mici- ptr sani, ptr sters bebicii pe fata, jucarii, agatatori, prosopele cu gluga la preturi bune rau..mai am de luat ptr camera bebici, perdeluta = musai cu desene, covoras, autocolante de lipit pe patut..dar, am restrictie de stat la pat
dc miercuri la eco, nu-mi da dezlegare, macar o plimbare la 2 zile, atunci, dupa nastere, ma arunc o fuga..ce sa fac..nu vreau nici sa-i supar pe bebici, sa stea la caldurica
25 SA+ mami de 2 buburuze: 

roxy_s spune:
dorinut in pozicile trecute aveai si rochita si nu prea se poate face comparatia prea bine, dar oricum este maricica

happiness ce faceti? sunteti bine?

S-a intamplat minunea mult asteptata
30+
AMR 9 sapt!!!

IONY_82 spune:
fetelor NINGEEEE la Roma , va dati seama ?? nu cred ca se va asterne, dar macar vad zapada

fericita
29+ cu
Sara Andreea
IONY_82 spune:
Yasmi, Roxy felicitari 

ptr noile semnaturi , ce bine arata

mai am si eu cateva zile si o schimb
Roxy sa vii cu vesti bune diseara

fericita
29+ cu
Sara Andreea
IONY_82 spune:
Viss, numai burtica e de tine

e destul de maricica ,dar e frumoasa asa rotunda 

trebuie sa te ocupi de cumparaturi acum ca dupa va creste si mai mult si nu vei rezista- multi 

pe burtica
Ama , la tine la fel doar burtica se vede in rest kg nu vad nimic

Mille, ai o fetita foarte frumoasa 

sa va traiasca
si burtica aproape ca nu se vede
fericita
29+ cu
Sara Andreea
roxy_s spune:
iony da, imediat schimbi si tu semnatura

la noi ninge de azi-noapte , s-a pus si zapada, este asa frumos

S-a intamplat minunea mult asteptata
30+
AMR 9 sapt!!!

IONY_82 spune:
v-am zis eu doar gravidute sexy la aceasta odisee

numai eu sunt cea mai 

fericita
29+ cu
Sara Andreea
IONY_82 spune:
la Roma a nins si anul trecut, dar de obicei e ceva iesit din comun sa ninga la Roma
sigur intra toti in panica cand vad un pic de zapada![]()
![]()
fericita
29+ cu
Sara Andreea
antguess spune:
mandreac- deci zici ca e ok daca pun mai multa faina? eu am un facalet de la mcdonald cu modele...sa incerc sa fac gogosile cu modelele alea de tom si jerry:))
de intins intind aluatul pe un tocator cu faina pe el?
hai ca te-am inebunit cu gogosile mele
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 6 a