Pufuleti iubiti de Ian-Feb 2010 (183)
Raspunsuri - Pagina 8
ioana_fota spune:
Si eu am vazut f multe burticute superbe mai ales ca eu am intrat tarziu aici la voi si pe multe v-am prins cu bb 

eu de obicei vb mai putin asa dar chiar ma bucur ca fac parte din aceasta gasca minunata
.La mine vecinii cand m-au vazut cu alexandra m-au intrebat al cui este bb si cand am zis ca al meu au ramas socati.
.
Lucia 
pt ca ea ma ajutat sa pun pozele de graviduta pt ca nu stiu dc mie nu-mi mai da voie sa pun poze 
.
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
decenuela spune:
am fost k jiji afara...pe sanie...a fost cam buimac dar a stat cuminte...era cam somnoros...il mai scot dupa...
am vz si io....cica gravidutze
...pai daca pune artileria grea( je..mire...cris.d...MP) poze....va dam ceatza...imensa eram....
da tare frumos a fost....mmmmm....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ioana_fota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela am fost k jiji afara...pe sanie...a fost cam buimac dar a stat cuminte...era cam somnoros...il mai scot dupa... am vz si io....cica gravidutze da tare frumos a fost....mmmmm.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Vrem,vrem poze si cu artileria grea ,nu fetelor?

de
Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
ale1212xa spune:
www.youtube.com/watch?v=pv1_dTIndq4" target="_blank">gummy bear
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui decenuela am fost k jiji afara...pe sanie...a fost cam buimac dar a stat cuminte...era cam somnoros...il mai scot dupa... am vz si io....cica gravidutze da tare frumos a fost....mmmmm.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
cu saaaaaaaaaaaaaaaaaniaaa?!?!?!
ce frumooos! vrem si noi!
de
Yannis
ale1212xa spune:
www.youtube.com/watch?v=cTN28exa3VM" target="_blank">mananc tort
mamidepuiuti spune:

am pus mami de
Alex si
Radu
ioana_fota spune:
Alexaa f tare filmuletu cu tortu 
si in celalalt se pare ca nu prea are chef de dans ![]()
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
ale1212xa spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Alexaa f tare filmuletu cu tortu ![]() si in celalalt se pare ca nu prea are chef de dans de Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si ![]() |
pai el ar fi dansat dar erau multe persoane in camera cu ochii pe el...s-a intimidat:D
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui elefantica Tinem pumnii pt bb2 ....cum adica prea batrana ....hei ...helllooooo....nu esti deloc batrana ![]() ![]() www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas![]() ![]() |
Acum nu, dar la 50 de ani o sa am un copil abia intrat in adolescenta, de 15 ani. Nu e prea funny.
Maica-mea are 55 de ani si are fata de 35 si nepot.