Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq
eu parca m-am intors cu alt Tudor de la vaccin. nu a avut nici o reactie adversa, nici macar prea suparici nu a fost. nici n-am folosit termometrul, l-am verificat pe frunte si obrajori care i-au fost mereu reci.
si parca ne intelegem si noi mai bine acum. azi am putut sa fac treaba. l-am pus in scaunelul auto si i-am atirnat o jucarie acolo. a avut ocupatie, inca stingaci dar s-a jucat cu minutele. apuca niste sforicele cu bile colorate care zanganeau si le vorbea pe limba lui
cit despre somn, acum adoarme fara miriieli. folosesc tehnica pernei pe genunchi. in seara asta a adormit in timp ce il curatam in urechiuse dupa baie.
a, si am descoperit ca aspiratorul e somnifer pt el

Foarte tare :)))) Bravo Tudor!

Apropo de aspirator - azi nu am reusit sa fac nimic in casa, doar sa dau cu aspiratorul :))) atata timp a stat linistita pitica

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

eeee, la aspirator si Petru doarme

el adoarme cand vorbesc tare, si cel mai tare imi place ca adoarme singur,...gangurind.

azi cumnata mea a nascut o fetita si prietena mea din facultate a nascut un baiat

tati este f emotionat...isi dopreste si el o fetita, dar eu zis PAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

mari, vi s-a marit familia! felicitari, sa fie sanatoasa la fel si pt colega de facultate
tutz, cred ca trebuia sa mai insisti putin pe mocheta cu aspiratorul ca adormea si piticuta ta

ati mai auzit ca vreun bb sa fie alergic la infacol? de fapt la aroma aia de portocale din el... cred ca Tudor e. oricum, nu ii mai dau de vreo 2 zile, si asa am aflat ca si fara el nu-l mai doare burtica decit inainte de kk. face si a scapat. deci colicii sunt pe duca si la noi.

fete care alaptati, bebeii vostri va musca de tzitzi? ca al meu a inceput deja. bine, musca e cam mult spus, stringe cu gingiile lui stirbe de sfirc. dar doare!
daca isi ascute de pe acum dintii de mine, ce-o sa fie cind i-or iesi cu adevarat nu stiu...

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOLUL 17

Mergi la inceput