Albinute & bondari mar-apr '07 (153)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

CARMEN- am vazut frumusete de fulg. Eu nu o vazusem tunsa desi stiu ca ai pus poze. Ii sta f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Mai caut idei pentru a scapa de muci. Si apropo de asta ar fi cazul sa o duc la medic? Nu de alta dar joi plecam si in concediu si nu as vrea sa se agraveze dar in acelasi timp dr ei de familie a nascut si medicul ce o inlocuieste e de negasit se pare. Deci ar tb sa incerc un cabinet particular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

faina Teodora fulgusor, foarte expresiva fatzuca ei.

Tzuna, aerosolii sunt eficienti in functie si de ce tratezi cu ei...in spital de ex majoritatea copiilor internati cu boli respiratorii aveau si aerosoli in schema de tratament.... erau numa 5 aparate si era coada pt ele ca toti faceau la 6 ore si erau multi.....

Insa stiu ca in unele orase nu au auzit dr de asa ceva...nu se practica.
io am tratat copiii de bronsiolite si tuse cu aerosoli, le mai fac si cand racesc pur si simplu cu ser simplu dar nu mi se pare ca ii ajuta f mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Tzuna, din experienta: marfa de iarna nu se mai aduce dupa sarbatori pentru ca se mai cumpara foarte putina. Lumea cumpara tot ce poate in decembrie pana la sarbatori, dupa care urmeaza ianuarie in care nu are nimeni bani si de fapt nici nu se prea merge la cumparaturi, februarie in care abia incep sa isi revina oamenii dpdv financiar (multi au fost si prin concedii in ianuarie), si din martie se cauta chestii de primavara...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!
Va ofer o cafea fierbinte, de savurat pe indelete, ca duminica dimineata!

M-am tot uitat la poze de la serbari, care de care mai frumoase, noi nu ne putem lauda, ca toate circumstantele au fost de asa natura ca avem doar niste poze amarate raaaau.
Tare mi-a placut serbarea lui Vladu de la Maramu, costumele tare haioase si cum a decurs totul, tare tare frumos! Doar cu ciocanele alea mi-a fost teama ca o sa iasa o bataie de toata frumusetea!

Frumusica tare si expresiva Teodora- fulgulet, asa ceva as fi vrut sa-i pun si eu pe cap Giuliei.

Da Rein, cred ca e bine de stiut si de urmarit din timp eventualele deficiente pe care le-ar avea copilul, pentru ca noua ne-a spus ca daca luam masuri din timp, s-ar fi putut recupera mult mai mult.
Noi, dupa cum am mai spus, am facut recuperare un an cu Raul, care din cauza suprapurtarii sarcinii si a nasterii foarte grele (48 ore de la declansarea durerilor) a avut un Apgar mic si avea lichid acumulat in cutia craniana. Dar mi s-a spus ca e recuperat total. Acum imi suna in minte cuvintele unei doctorite batrane, care mi-a spus ca riscul e ramana cu tulburari in sfera scris-cititului. Pentru ca are o memorie si logica buna (memoria foaaarte buna) s-a descurcat tot timpul bine la scoala si noi am neglijat ca scapa lucruri din mana sau ca niciodata n-a desenat sau colorat frumos. E al treia oara ca-l duc la testat, dar de data asta m-am dus tintit, la specialistul potrivit si problema a iesit la iveala. La inceput era tendinta sa il consideram doar lenes si neglijent, in plus multa lume ne spunea ca n-are cum sa fie ceva, avand rezultatele pe care le are. Dar in momentul in care are muuult mai mult si intr-un ritm mult mai alert de invatat...deja este foarte greu pentru el.
In fine, m-am lungit aici, dar ceea ce vreau e sa va indemn sa fiti atenti la semnalele pe care le dau copiii, e foarte rau sa te gandesti mai tarziu ca ai fi putut face ceva si n-ai facut si poate e prea tarziu.

Noi suntem tot in evenimente:
Serbarea Giuliei de la gradinita (ca o sa aiba si la dans ora deschisa) unde n-a fost spectaculos - ca sunt 27-30 de copiii dintre care unii sunt foarte mici - sub 3 ani si au facut totul la gramada, sa nu fie unii care spun si altii care plang. Dar a fost frumos, copiii au cantat si dansat, au gesticulat, a venit Mosu si a urcat pe scena - copiii erau jos - si Giulia a fost prima care a fugit la el, asta dupa ce ii striga disperata AM FOST CUMINTEEEEEE.
Ah, da, nu s-a dezmintit zvapaiata mea, in plina serbare, cand i-am facut cu mana si i-am zambit din sala, a urlat incruntata " nuuuuuu mamaaa...vreau numai cu tataaaaa!!!", asta pentru ca inainte am avut o neintelegere cu ea.
poze vai de capul lor, de la serbare

Apoi prietenii au incercat sa-mi organizeze o petrecere surpriza de ziua mea, dar mi-am dat seama si a fost pana la urma un compromis...am organizat impreuna. A fost foarte frumos, mi-au facut surprize peste surprize, am primit cadouri de suflet, au inchiriat o sala de sport sa jucam impreuna baschet.
Am primit un telefon de la capcaun (aveam unul vechi pe care din cand in cand il mai lipeam cu scotch ), o bijuterie fina de la toti prietenii, un "cos surpriza" cu tot felul de lucrusoare ambalate fiecare separat, de am desfacut la ele o gramada de vreme - de la un cd de suflet..cu muzica mea draga, pana la chestii mai...deocheate (lenjerie....si altele) si...de la Prietena mea (stiti voi, aia The one) un breloc cu doua batranele in balansoar, tinandu-se de mana - pentru ca in perioada in care vedeam totul negativ in fata ea mi-a spus ca o sa fim prietene pana cand o sa fim asa de senile de nu o sa mai stim cine e cealalta
Ah...da, si mi-au facut un tort "floarea soarelui", o scrisoare de la toata lumea pe care am citit-o in plen si un tort de zapada
Ce mai....m-am simtit foarte rasfatata si iubita.
Eu....la aproape 40....

O zi frumoasa va doresc.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

DIANA- am inteles de ce nu s-ar mai aduce marfa de iarna dupa sarbatori dar eu caut de aproape 2 saptamani deci era mult inainte de sarbatori. In fine. Azi gaza a primit cadou niste ghete de zapada. Sunt f simpatice si spre uimirea mea merge bine cu ele dar sunt de alea captusite, mari, groase chiar de zapada deci tot tb sa-i mai iau ceva.

KITTY- La multi ani! si frumos ati mai sarbatorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna stup !

noi suntem pe calea cea buna. Adica Matei si-a terminat antibioticul pentru otita lui, Horia parca nu mai tuseste ... asa ca de acum sper sa il asteptam pe Mos in liniste si cu sanatate !
si noi facem inhalari doar cu ser fiziologic. I-am facut si lui Horia, asa ca de acum aparatul nostru o sa mearga de acum intr-una.
Noi siropuri de tuse nu luam, in schimb facem aerosoli pentru orice tip de tuse, nas infundad. Clar ca nu ajuta mereu ... sau poate nu asa cum am spera noi, dar e lucru de "valoare" in casa noastra. Fara el nu plecam in concedii, la bunici ...

Am vazut si noi poze de la serbare. Bravo ! In germania nu se ocupa educatoarele cu asa ceva! Ele doar daca ii invata cateva cantecele ... si daca ai norocul sa ii placa copilului poate o sa iti cante el acasa . Dar Mos Craciun a venit si la ei ... iar Matei a fost dezamagit ca nu a primit nimic din lista facuta de el

Astazi am cumparat si noi bradul si Matei tot intreaba cand o sa ii punem si globuri. Eu vroiam sa il impodobesc ca in fiecare an in Ajun, dar cred ca totusi o sa il facem mai repede ...

Va pup ! Sanatate tuturor ! Si pe curand

Magda cu Matei 9.04.2007 si Horia 8.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna...noi am facut bradu azi,in concluzie razvi e f incantat si zice incontinuu ca al nostru e cel mai frumos si ca o sa afle toata lumea ce frumos e!

Kitty arati bestial!


Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Kit, La Multi Ani! iti doresc sa iti dea Domnul gandul cel bun, sa iti rezolvi toate problemutele! vad ca prieteni pe masura ta ti-a dat, sa te bucuri de ei si de familia ta!

Tzuna, sigur eu am vazut cobinezon f.f. frumos de care vrei la Obor. La 90 de lei. Nu in magazin ci in bazarul de haine din spatele primariei sectorului 2.

Gabi, da, noi facem cu ser si ventolin aerosol acum ca are bronsiolita. A mai facut cu adrenalina si dexametazona cand era mai mic si a facut laringita.
Eu stiu ca se fac si cu ser simplu, dar cand am avut numai tuse sau muci am apelat cu incredere la oala cu ceai.

L-am adus in seara asta si pe Calin, mama nu mai putea avea grija si de el pt ca bunica mea a facut un AVC mic. Nu e f. grav, dar putea sa fie.
Ai mei baieti se bat, se lovesc, se intrec, fac un zgomot infernal continuu. Sunt la stadiul in care am impresia ca nu ma mai pot descurca cu amandoi. Mi-e mila de vecini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

REIN- multumesc pentru pont. Poate ajung cumva zilele astea adica maine sau marti ca avem atatea de facut si intr-un timp atat de scurt si ca sa fie treaba treaba gradinita Mariei e inchisa pentru curatenie generala (se face cu o firma platita de noi ca deh au dat femeile de serviciu afara sa faca statul econumie la cei 4 mil /luna cat aveau amaratele alea) si bona a plecat la tara pana dupa sarbatori.

Tie iti urez nervi de otel, copii sanatosi si voiosi si vecini intelegatori. Asta ne astepata si pe noi de la anul.

Mergi la inceput