trezirea la realitate (a mea)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Ia lasati fomeia in pace. Lu maru, multe dintre noi nici nu tre sa-i trecem inainte, da mite sa o luati in bete (betze). Maru, no offence, da ce aveti fratilor, "ce nu v-ajunge?", cum spune al meu misterX, cand ne luam la harta. Calmati-va. Acum pe bune, va luati de par pentru un "poop"?
Netul da posibilitatea sa te exprimi asa mai... personalizat. E cool, e la moda. Engleza e si ea la moda, asa ca.... "freedom of speach". Ideea limbajului este aceea de a ne face intelesi. Ca mai scriem nu stiu cum, ca mai gresim, ca ne mai maimutarim... asta e. Este oare asta motiv sa iesiti din starea de zen? si sa va mascariti ca la piata? Zau asa!!!!!!

Si pentru cei gata sa-mi ia jugulara: da, tocmai eu vorbesc. Azi sunt in toane bune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

scuze pentru off-topic: heeei, noideea, ce mai faci ? ai luat pauza de forum pana acum ? care mai este viata ta ? ultima data cand te-am citit erai insarcinata, mai aveai putin si nasteai...ai mai scris ceva de atunci, la alte subiecte, pe blog, in alta parte ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

noideea, multam
cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

corina dani, maru, sa stiti ca e soare in toata regula la mine pe strada. Am un baiat de 8 luni si seamana cu fata leit. E foarte vesel si frumos si suntem bine toti 4, inclusiv misterX care e o bomboana de baiat. Pacat ca are parintii aia asa ciudati si nu e cazul sa stie prea multe de noi, in rest..... Am avut cel mai frumos craciun, nu din ala cum aveam cu sotu cand era in toane bune, ci de-adevaratelea si an nou minunat. Familia mea mi-a redeschis bratele si sunt fffff bine.

Pacea mea indelung cautata si-a gasit cuib la mine in suflet si sper sa ramana cat mai mult. In res... la fel de tzaca. :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

noideea, ma bucur enorm pentru tine! sa iti traiasca pruncii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

noideea, si eu ma bucur mult pentru tine!

numai bine!

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

noideea

ma bucur ca te vad ca mai scrii pe forum.:)
dupa cum vezi, eu ma destrabalez complet pe forum..zilele astea.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput