Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

btz-ule, bumble, FELICITARI pt lasatul de fumat!!!!
ce-as mai vrea sa va pun in legatura cu sotul ... asta ca sa se lase de fumat!!!!!! eu nu suport ca fumeaza...si nu numai pt cele insirate f bine de btz, ci si pt sanatatea lui... a avut 3 tentative de a se lasa si iar a revenit...mama lor de tigari... chiar daca fumeaza doar afara si nu orice tigari dar tot ma deranjeaza teribil... cred ca solutia ar fi sa ramana el gravid, paote asa se lasa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, Corina, mersi...

Inca nu is obisnuita cu viata de femeie ce nu e gravida si nu alapteaza... nu beau decat o cafea (ma rog, un soi de cafea, ca e nescafe 3 in 1), si o beau dimineata... as mai bea si dupa-masa... si mereu imi amintesc ca nu e voie (dar nu era voie pe perioada sarcinii si a alaptarii, acum e voie dar nu is obinsuita eu...) Inca am grija la cat Cola beau, desi nu ar trebui... Ma gandeam zilele trecute la fumat... ca as putea... dar nu simt deloc nevoia , desi am fumat 12 ani... si minim juma de pachet pe zi... sper sa nu ma reapuc... asa de capul meu, singura nu as putea fuma.. poate la un chef, la o petrecere (dar cum astea nu exista in viata mea acum, cred ca raman nefumatoare). Si concluzia: a inteles careva ceva? ca parca is de alta nationalitate, asa greu ma exprim...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

nici eu nu simt nevoia
tot 12 ani am fumat

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, pe voi v-a trimis la eco la sold? Ca mie dr de familie mi-a spus ca tb ca toti copii sa faca eco la sold si mi-a dat un nr de telef sa sun la spitalul mare sa-mi fac programare. Cum ca ar fi obligatoriu.... Inca n-am sunat si tb sa o fac de o luna...
Astept sa vad cum e pediatru minune la care v-a trimis. E lungut si Matei. In rest toate bune si frumoase?
La petrecere cum a fost?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

am facut eco la sold la NovaVita - 75 lei
e bine sa faceti sa fiti linistiti
vezi ca la spital se face radiografie si e pacat sa il expui la raze...mai bine ii faci o ecografie!

acum m-a trimis la oftalmologie...zice ca e bine ca fiecare copil sa faca un control - fund de ochi - la 6 luni
a mai facut cineva?

da, si eu astept sa ma intalnesc cu pediatru...mi-a mai zis o colega care e destul de pretentioasa ca e multumita de ea...sa vedem...

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Noi am fost o data la oftalmo, dar v-am mai spus, el s-a nascut cu o problemuta la ochisori. Cred ca vom mai merge iar luna viitoare, ca data trecuta s-a lasat cu urlete multe si mare lucru nu a reusit sa vada, plus ca neurologul ne-a trimis la un examen de fund de ochi.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu am intrebat dr de familie daca tb sa ma duc la neuro sau la oftalmologie, dar mi-a zis ca se recomanda in general copiilor prematuri sau care s-au nascut cu mici problemute. Nici pediatri (cei multi la care am fost) nu m-au trimis. Si i-am facut eco la sold la Nova Vita la 2 luni si mi-a zis ca ne mai vedem la un an, dar dr de fam mi-a zis ca toti bbi tb sa faca dupa 4 luni. De ce? Nu stiu...

Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu am intrebat dr de familie daca tb sa ma duc la neuro sau la oftalmologie, dar mi-a zis ca se recomanda in general copiilor prematuri sau care s-au nascut cu mici problemute. Nici pediatri (cei multi la care am fost) nu m-au trimis. Si i-am facut eco la sold la Nova Vita la 2 luni si mi-a zis ca ne mai vedem la un an, dar dr de fam mi-a zis ca toti bbi tb sa faca dupa 4 luni. De ce? Nu stiu...

Sarbatori fericite
poze sarbatori

no stai asa ca acum am inteles noi la 4 luni am fost la eco la sold si ne-a zis ca totul e ok nu trebuie sa mai revenim la 1 an pentru ca se vedeau deja nucleii ososi formati

EDIT: mi-am adus aminte ca si nou dr de fam ne-a zis ca controlul luxatiilor congenitale de sold se face la 4 luni...de fapt noua asa ne-a scris pe hartia primul control la nastere, sa revenim la 4 luni si apoi la 1 an

la oftalmolog, cica exista un aparat care depisteaza precoce defectele de vedere de la 6 luni! si ea mi-a zis ca recomanda la toata lumea...stii tu cu cat se depisteaza mai repede o problema cu atat mai usor se remediaza

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Noi am fost la control la ochi - examen + fund de ochi. A fost cooperanta si cuminte. E totul bine, ne vedem la 3 ani. Strabismul care ni se parea noua ca il are, e de la baza nasului care la bebei e mai lata, de aici impresia ca fuge un ochi.
Eco de sold aici se dace la nastere si la 6 saptamani daca e cazul.
In eest va citesc si iau notite pentru diversificare.

Cre ai un ingeras de copilas!

La multi ani fericiti sarbatoritilor de azi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, . la voi cum sunt noptile?

Io nu i-am facut eco de sold, pediatrii si med de fam a zis ca nu e cazul. Si o pediatra mi-a zis ca e bine sa se faca pana la 4 luni, ca atunci se vede mai bine daca e o problema...

Al meu rade la Tv, cand e prezentatorul in prim plan, si vorbeste... el are impresia ca lui ii vorbeste, si rade, povesteste...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fac capitol nou, dureaza un pic...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput