21 de ani de la Revolutie. Pentru ce??
Raspunsuri - Pagina 6
Edip spune:
nu stiu ce legatura are faptul ca fata lucreaza la asigurari cu faptul ca matusa era sau nu asigurata nu stiu....
eu nu pot sa cred ceea ce ai scris tu aici dar ma rog... nu stiu cum matusa a acceptat asa ceva chiar daca acel dr i-ar fi propus.. eu as fi vazut si alt doctor ca sunt gramada pe aici sa acult si a doua opinie.. nu iti scoti toti dintii din gura ca iti zice un doctor sau ca nu are el chef de o plomba sau lucrare... sa fim seriosi ca ceva nu e clar... nici eu si nici tu nu cred ca avem toate datele.
Edip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Edip, simpatic mai esti... Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
am crezut ca pe pacient... apoi mi s-a spus ca pe doctor.
Rufus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Edip
am crezut ca pe pacient... apoi mi s-a spus ca pe doctor. |
Stai, sa vezi (caut de cand am citit ce ai scris, dar nu gasesc
), din cate imi amintesc era vorba de doua proteze pe intreg bugetul alocat stomatologiei, pentru toti doctorii si toti pacientii din Romania.Poate ma ajuta cineva la cautat...
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
miereamara spune:
De la Revolutie ati ajuns la proteze
? Mai intru cand ajunge subiectul la pagina 20, posibil sa se discute din nou despre crese si CIC??pt ca am ratat subiectul acela...
Eu va zic de acuma ca sunt foarte multumita de cresa lu' fi-miu si mai mult de un an nu as sta acasa (da' sunt invidioasa ca nu sunt platita in perioada aia decat maxim 3 luni)iar dintii ii fac jumate in America jumate in Romania, in ambele cazuri mi-au cazut niste plombe dupa ceva timp
.
Mai vin io
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Letitia1 spune:
nu stiu ce legatura are faptul ca fata lucreaza la asigurari cu faptul ca matusa era sau nu asigurata nu stiu....
eu nu pot sa cred ceea ce ai scris tu aici dar ma rog... nu stiu cum matusa a acceptat asa ceva chiar daca acel dr i-ar fi propus.. eu as fi vazut si alt doctor ca sunt gramada pe aici sa acult si a doua opinie.. nu iti scoti toti dintii din gura ca iti zice un doctor sau ca nu are el chef de o plomba sau lucrare... sa fim seriosi ca ceva nu e clar... nici eu si nici tu nu cred ca avem toate datele.
Exact. Plus, nu-ti scoate nimeni 24 de dinti in one go. Astea-s povesti cu mosu' rosu', la fel cu cele pe care le expunea xio, cu matusa, tata, fratele care locuieste cine stie unde si spunea ca.... etc. Experiente la a 100 miina! Give us a break!
vikinga spune:
Subiectul asta e o premiera dintr-un anume punct de vedere. Daca pina acum cei din afara aratau minusurile vietii in Romania iar cei din tara se straduiau sa arate cit de mult s-a schimbat totul in bine, cit de bine ori pe calea cea buna merg toate, erau perindate prin fata ochilor masinile, vilele, vacantele in afara, bonele si toate acareturile, se zicea ca bleah dear, cine poate reuseste bine merci si in Romania, si numai neputiinciosii au plecat, ia uite ia uite si iar ia uite cite realizeaza omul calificat dar si ala mai simplut, acum brusc s-a razgindit lumea. Ce chestie.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Letitia1 nu stiu ce legatura are faptul ca fata lucreaza la asigurari cu faptul ca matusa era sau nu asigurata nu stiu.... eu nu pot sa cred ceea ce ai scris tu aici dar ma rog... nu stiu cum matusa a acceptat asa ceva chiar daca acel dr i-ar fi propus.. eu as fi vazut si alt doctor ca sunt gramada pe aici sa acult si a doua opinie.. nu iti scoti toti dintii din gura ca iti zice un doctor sau ca nu are el chef de o plomba sau lucrare... sa fim seriosi ca ceva nu e clar... nici eu si nici tu nu cred ca avem toate datele. Exact. Plus, nu-ti scoate nimeni 24 de dinti in one go. Astea-s povesti cu mosu' rosu', la fel cu cele pe care le expunea xio, cu matusa, tata, fratele care locuieste cine stie unde si spunea ca.... etc. Experiente la a 100 miina! Give us a break! ![]() |
Hai rogu-te termina cu fazele astea de prost gust. Daca vroiam sa inventez ceva spuneam ca eu am facut si eu am dres.
UN lucru ma scoate din pepeni, si ala e cand nea Xulica ma face pe mine mincinoasa pt. ca el nu poate concepe asa ceva.
Asta e din analele fantezismului, mai avem putin si aflam de pe forum care e pozitia preferata si cate orgasme am avut azi noapte, ca in rest bag de seama ca sunt oameni care stiu totul despre toti si fac si dezvaluiri pe forumuri.
Sau na, mea culpa, poate tine de relatiile din familie si tu esti obisnuita sa te minta fiica-ta, maica-ta, matusa-ta si sotul, atunci inteleg ca preventiv presupui ca toti te mint.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
iahim spune:
No..unde dai si unde crapa?Da'unde este tema despre revolutie?Pierdui timpul citind despre "dinti"!