21 de ani de la Revolutie. Pentru ce??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

raportez la salariu mediu pe economie ca asta am facut si aici.. nu am luat salariul de $8 pe ora impozabil... daca nu sunt asigurari private de stomatologie e un lucru f. bun... un domeniu nou de afaceri neexplorat...

Te mai intreb odata.. cate tratamente ai facut la un cabinet din USA sau Canada ca sa compari...
Si inca odata ti-o mai zic ca in Ro nu vin oameni normali din vest. Ma crezi or ba e treaba ta. Ca exista acele pachete nu te contrazic... cine le cumpara e problema... M-ar mira sa se fi schimbat in 7-8 ani stomatologii in ro asa radical... Am zis in general ca daca imi dai exemplul X care e f. bun sunt perfect de acord...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nu am facut eu, a facut matusa mea. a mers la un dentist genial de-al vostru din canada, i-a facut anestezie generala, i-a scos 24 de dinti de-o data, pe gingia asa ranita si tumefiata cum era i-a facut o proteza care a chinuit-o cumplit 6 luni, pana a ajuns in ro unde si-a facut una noua, pe care ea o declara perfecta.

scuze, eu de asa macelarie nu am auzit la noi.

edit - si nenea dentistul de la voi nu era roman

mama de Carol (29.12.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

nu am facut eu, a facut matusa mea. a mers la un dentist genial de-al vostru din canada, i-a facut anestezie generala, i-a scos 24 de dinti de-o data, pe gingia asa ranita si tumefiata cum era i-a facut o proteza care a chinuit-o cumplit 6 luni, pana a ajuns in ro unde si-a facut una noua, pe care ea o declara perfecta.

scuze, eu de asa macelarie nu am auzit la noi.

edit - si nenea dentistul de la voi nu era roman

cand eu iti spun ca romanii vin in ro tu ma contrazici... asa e ca tine... stomatologii din ro sunt f. buni.

Mergi la inceput

aha, bine, fie, tu ai dreptate

ca e irelevat ca unii vin pt ca sunt macelariti de dentistii de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Care-i uimirea?

care-i problema, nu are voie cineva sa se uimeasca la un procent atat de mare daca tie ti se pare normal si/sau asteptat?

Are voie, cum sa nu aibe...intrebam, doar, de ce e uimita.
Raspunzi tu in locul ei, sau doar n-aveai ce face si te-ai gandit sa scrii ceva?

mai si gandesti, sau esti setat doar pe carcoteli si miracole zilele-astea? intreb si eu - tu n-aveai ce face si te-ai decis sa contorizezi uimiri?

nu raspund in locul nimanui, ca poate-a fost uimita ca procentul e divizibil cu 3, nu ca e prea mare. desi bazandu-ma pe logica, m-as risca la un pariu daca trebuie si desene ca sa-ntelegi, fac - tu alege doar tipul de grafic pe care-l intelegi cel mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

si nu, nu sunt doar romani plecati. se practica turismul stomatologic la greu, exista chiar pachete speciale cu cazare si tot.

Cine vine in Ro sa-si faca dintii, vine pentru ca e ieftin nu ca e si bun. Tehnicile si materialele folosite in Ro sint cu mult sub standardele vestice. Ti-o spun din experienta. Numai ca multi romani plecati nu-si permit sa plateasca un dentist privat aici. Iar preturile in Romania mi se par exorbitante avind in vedere calitatea finala a lucrarilor dentale produse.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

si nu, nu sunt doar romani plecati. se practica turismul stomatologic la greu, exista chiar pachete speciale cu cazare si tot.

Cine vine in Ro sa-si faca dintii, vine pentru ca e ieftin nu ca e si bun. Tehnicile si materialele folosite in Ro sint cu mult sub standardele vestice. Ti-o spun din experienta. Numai ca multi romani plecati nu-si permit sa plateasca un dentist privat aici. Iar preturile in Romania mi se par exorbitante avind in vedere calitatea finala a lucrarilor dentale produse.

uite ca eu am dat un exemplu din familie, deci nu povesti cu vecina care stie pe cineva care...

ea putea sa isi faca lucrari acolo, banii nu erau o problema. dar dupa patanie nu a mai avut incredere. si acum dupa aproape 2 ani e inca foarte multumita de calitatea lucrarii de aici, in comparatie cu cea canadiana.

dar evident ca orice am zice, aici totul e de rahat si acolo totul e din frisca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

uite ca eu am dat un exemplu din familie, deci nu povesti cu vecina care stie pe cineva care...

ea putea sa isi faca lucrari acolo, banii nu erau o problema. dar dupa patanie nu a mai avut incredere. si acum dupa aproape 2 ani e inca foarte multumita de calitatea lucrarii de aici, in comparatie cu cea canadiana.

Iar eu am scris din experienta MEA personala. Cu Canada a avut ghinion.

Mergi la inceput

deci daca e la voi e ghinion, daca e la noi e regula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian
deci daca e la voi e ghinion, daca e la noi e regula?

Da. Daca privim in ansamblu.

Mergi la inceput