FIV Dr. ALBU DRAGOS 18
Raspunsuri - Pagina 17
flo.flo spune:
Merci - banuiesc ca acolo trebuie sa merg cu trimitere de la medicul de fam...
Citat: |
citat din mesajul lui dandanutz fetelor LA MULTI ANI! flo eu ti-l recomand pt ecografie mamara pe DR LESARU e cel mai bun de la noi si e un om deosebit ,il gasesti in incinta policlinicii vitan are acolo un cabinet particular... |
rica69 spune:
Speranta, am oprit AC miercuri, 29 dec zi in care am facut si primul set de analize si eco, pe 2 ian am inceput diphereline, iar pe 1 ian mi-a venit ciclul. La urmatoarea eco tb sa merg pe 7 ian, pana atunci va trece si ciclul.
Tu cand ai inceput AC pe 27?
Flo tu cand tb sa mergi la dr albu? Daca curand mentioneaza-i dansului despre aceasta durere. Cand te duci la particular eu cred ca nu iti trebuie trimitere de la medicul de familie.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
babyblue spune:
la multi ani fetelor si implinirea tuturor dorintelor voastre, stim noi care, mai ales!!!
corry, arrabela? nu mai ziceti nimic?
flo, rica, va pup!
mirela, ma bucur ca motaneii sunt f cuminti si iti urez refacere grabnica!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
flo.flo spune:
Rica eu astept sa termin tratamentul saptamana asta, luni ma duc sa repet analiza si tot luni o sa vorbesc si cu fetele de acolo sa-mi faca programare - sa vedem cand se poate, sa vad cum imi iese analiza....Asa ca eu nu o sa fac in acelasi timp cu tine...
Nu mi-ai zis ce ti-a zis dr de AMH
babyblue, ce mai faci? cuim iti este?
citat din mesajul lui rica69 Speranta, am oprit AC miercuri, 29 dec zi in care am facut si primul set de analize si eco, pe 2 ian am inceput diphereline, iar pe 1 ian mi-a venit ciclul. La urmatoarea eco tb sa merg pe 7 ian, pana atunci va trece si ciclul. Tu cand ai inceput AC pe 27? Flo tu cand tb sa mergi la dr albu? Daca curand mentioneaza-i dansului despre aceasta durere. Cand te duci la particular eu cred ca nu iti trebuie trimitere de la medicul de familie. _ Asteptand un ingeras in viata noastra |
speranta2 spune:
Rica, eu am inceput AC pe 22.12 si le opresc maine pe 4, pe 7 am primul set analize si eco, iar de pe 8 incep Diphereline. De pe 12 ian. adaug si Menopur+Puregon.
Inteleg ca e altfel decat la tine.
speranta2 spune:
Rica, m-am uitat mai bine si de fapt e cam la fel numai ca tie ti-a facut eco cand ai intrerupt AC.
Spune-mi te rog pt primul set de analize si eco, se face programare, sau cum. La mine in schema scrie dimineata la 7:30.
As vrea sa imi faca Albu ecografia si nu altcineva.
dandanutz spune:
flo nu-ti trebuie bilet de trimitere...clinica se numeste total radiology si uite si un nr de tel 021 322 38 00
rica69 spune:
citat din mesajul lui speranta2 Rica, m-am uitat mai bine si de fapt e cam la fel numai ca tie ti-a facut eco cand ai intrerupt AC. Spune-mi te rog pt primul set de analize si eco, se face programare, sau cum. La mine in schema scrie dimineata la 7:30. As vrea sa imi faca Albu ecografia si nu altcineva. |
Si noi o sa mergem pe 7 ian, tot la 7:30am. Cum sa facem sa ne recunoastem? Nu, nu se face programare, te duci tu direct dimineta la 7:30 sa fi acolo, doar sa stii ca tb sa achiti setul de eco+estradiol, cu reducere card in jur de 660ron.
Si eu as fi vrut sa-mi faca dr eco, dar era in concediu deja asa ca mi-a facut-o o doctorita.
Activeaza-ti si tu PM-ul.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
speranta2 spune:
Rica, eu sunt bruneta cu parul lung si mai mult ca sigur o sa am o haina neagra pana la genunchi de fas.
Sa inteleg ca se plateste pe bucati, adica astia 660 ron intra in pretul FIV?
Stiu ca activasem PM, dar acu nu mai stiu cum sa o fac.