FIV Dr. ALBU DRAGOS 18

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Rica,Flo si Lyly, sunteti haioase tare cu AMH-ul vostru.
Noi, proaspetele gravidute ne face nu stiu ce probleme, pe de alta voi, viitoarele mamici...
Stiti ce cred, noi suntem atat de speriate si de obisnuite cu esecul, incat atunci cand ni se intampla lucruri bune, nici nu stim sa ne bucuram de ele.Suntem sceptice, pana in maduva oaselor.
Eu am incredere in voi, deoarece cel putin in ultima luna, am auzit de foarte multe reusite.
Va imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

'Neatza fetele
Va invit la o cafelutza

Rica mi-a dat si mie vreo doua feluri de ovule si antibiotic si ptr mine si ptr sot. Eu am ureaplasma mare si mai am si maine de luat antibiotic dupa care in jan o sa merg sa repet analiza si daca este ok imi da schema . Se pare ca papanicolau a iesit de tip inflamator din cauza la ureaplasma ce-o mai fi si asta . Restul analizelor au iesit toate bune.
Tu am intels ca pe 29 faci ecografie dar ce alte analize mai faci? Nu le ai pe toate?
Ma sperii ca eu m-am saturat de cate analize am facut - nu vreau decat sa ma apuc mai repede de treaba si sa o iau pe urmele lui Corry, Arabella, - fetele beau si eu din cafeaua voastra poate ma molipsesc

o zi frumoasa sa aveti si spor la pregatirile pentru Craciunm !!! si sa primiti maine multe, multe cadouri de la Mosu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

ai fost mortala cu promotia!

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Inna, da, la Medlife!cred ca a fost promotie de Craciun....io sigur il mai repet peste 1 luna...nu cred ca e val reala...sunt curioasa ce zice albu de val asta la fete.

Citat:
citat din mesajul lui inna08

Lyly,Rica,Flo unde a-ti facut AMH?La Medlife?Doamne ce valori mari aveti!))

Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Vai ce m-a distrat si pe mine faza cu promotia.

Flo banuiesc ca tb sa fac estradiol si progesteron, o sa iti spun eu atunci, parte din schema de tratament.

Corry

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Rica

Citat:
citat din mesajul lui rica69

Vai ce m-a distrat si pe mine faza cu promotia.

Flo banuiesc ca tb sa fac estradiol si progesteron, o sa iti spun eu atunci, parte din schema de tratament.

Corry

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Fetelor, eu tind sa cred din ce in ce mai mult ca e o abureala cu AMH-ul asta. Eu l-am facut prima oara la Matei Basarab si mi-a iesit 1.89, apoi am mers la Albu si el m-a pus sa il repet ca n-avea incredere in clinica asta. L-am refacut la Synevo si a iesit 0.22, adica o diferenta enorma zic eu. Eu am 32 si mi se pare aiurea rau sa ai 0.22 la 32 de ani. Parca vad ca daca il refac la Medlife iese iar mai mare. Nu stiu ce sa mai zic. Oricum acum nu mai conteaza ca fac FIV acum in ianuarie, om vedea cum reactionez la stimulare si o sa ne cam dam seama care a fost adevarata valoare.
Lyly, merci de informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Vaii, scuze, am 33, am facut acum in decemebrie.
Analiza a fost facuta la 32.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Te sustin Speranta ref la AMH. Oricum este o analiza relativ recenta, plus ca sunt clinici care nici nu cer aceasta valoare. Asa cum ai spus si tu vom vedea cum vom reactionam la stimulare.

Lylymar tu de ce nu ai transferat nimic la fiv precedent?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Am avut 2 ovocite,2 embrioni,1 a murit si celalat era de proasta calitate(avea o forma mai aiurea!)

Citat:
citat din mesajul lui rica69

Te sustin Speranta ref la AMH. Oricum este o analiza relativ recenta, plus ca sunt clinici care nici nu cer aceasta valoare. Asa cum ai spus si tu vom vedea cum vom reactionam la stimulare.

Lylymar tu de ce nu ai transferat nimic la fiv precedent?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna dragele mele, am intrat si eu c-am auzit ca e promotie si se da AMH mare pe-aici . Am cam lipsit, nu prea tin pasul cu forumul, cel putin la aspirante am ramas in urma rau de tot.
Felicit si eu pe Corry, Arabella si Babyblue, sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si la termen! Si sa stati pe-aici sa ne incurajati
Mie mi-au iesit f bine toate analizele, ce usurare! Asa ca merg mai departe, pe 29 incep AC-urile, la dr doar la anu'. Pana atunci va urmaresc pe voi si va tin pumnii celor care faceti inaintea mea. La mine a ramas punctia pe 31.01. Mai face careva atunci?
Mirela, tot 3 in 1? Parca nu te-am vazut zilele astea...

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput