Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, dar ce casuta aveti voi?
Ca si noi vrem

Ian a primit aquadodle de mos Nicolae da' nu-i prea place; adica nu-i place cariocile cu apa; a preferat sa "picteze" cu carioci clasice si sa strice bunatate de jucarie indelung cautata (de nasha lui ca mie nici prin caap nu-mi trecea ca as putea gasi asa ceva la Bistrita!)

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Ana, Andrei facea asa pentru ca era prea mult zgomot jos si agitatie, prea obositor pentru el, iar in camera se simtea in elementul lui. Stai linistita, ca nu si-a stricat nici o reputatie, ce mi-a placut cand se intreceau amandoi la bocit pe sanie, Andrei printre lacrimi de crocodil mai deschidea un ochi sa mai vada care-i treaba si dupa aceea iar isi vedea de plans, dar Ianis tinea ochii inchisi si se concentra pe bocit acolo, parca avea norma Fetitele sunt mai curajoase, nu ma asteptam sa se sperie Ianis de zapada si de mos Craciun Apropos, ati instalat casuta, are "succesuri" la Dei-Dei?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Io ti-am zis, daca nu si-or gasi altceva de lucru, bocitoare profesioniste sigur ii putem face!

Casuta o vom inaugura de Craciun, ca vreau sa o montam in camera lui si pe aia o las ultima la curatenie din motive evidente. O sa-ti zic atunci care a fost reactia "destinatarului"

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap NOU

Dodo-pui

Mergi la inceput