Prietene la bine si la greu - 91

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Fetelor, am intrat doar sa va spun ca sunt super super happy: l-am vazut azi pe bebe si inimioara batand cu putere.
Are exact fix 1 cm lungime!

Doamne, ce fericire! Ma bucur tare-tare pt voi! Felicitari pt budi-bum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Buna dimineata!
Laurairina
Smaranditza ba bucur ca sunteti ok.
Laura-andreea drum bun si nu te mai gandi la rele. Priveste patrea buna a lucrurilor- ce peisaje super o sa vedeti.
Antemergator nu avem, dar o matura o plimba ore intregi daca as putea eu. Al meu merge si singur, dar nu distante mari. In mare perte ma tine de un deget pe mine si patruleaza prin casa. Recunosc ca si mie imi e frica sa il las de capul lui .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!!
Noi il asteptam pe tati sa ne duca la vaccin iar pana apare am zis sa arunc un ochi pe forum.
Lili cam cat de mare e ursul panda pierdut? Eu am un panda dar e mare, nici nu i l-am aratat Andrei ca are destule plusuri. Mai ziceai tu ceva de ochii ursului ... da-mi mai multe detalii te rog si fac si eu o poza la al meu.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Laura_A, parca ziceai ca vii prin Frankfurt? mi se pare ca ieri au fost 2 curse anulate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dozz
Eu ma gandesc la anii si zilele in care aveam timp de mine, si de job, aveam bani si timp de mers in magazine si cum sufeream ca nu am copii. Eu nu as vrea sa ajung iar in situatia aia, pt absolut nimic in lume!

Asta umbla si prin creierii mei. Eu nu o aveam cu magazinele, ci cu plecatul in lume. Nu reuseam sa raman si ma razbunam cu plecari prin Europa. Acum, as vrea sa mai umblu, dar nu mai sunt aceeasi bani si Pinky e pe primul loc. MAi intai sa aibe ea de toate si apoi vedem daca avem bani sa plecam din tara cateva zile. Imi lipsesc zilele alea de batut capitalele lumii cu harta intr-o mana si ghidul in alta, dar ..... sunt fericita, mai alea cand se uita in ochii mei si imi zice MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Deci..am trecut cu bine de serbare, RIana nu a avut emotii (de fapt nu cred ca a avut vreodata), a fost cel mai frumos fulgusor iar Dragos a fost tare fascinat de mos. Au avut si tort, sampanie pentru copii, totul a durat cam 2 ore, am ajuns pe la 20.30 acasa, franti. Am pus si niste poze incepand de aici.

Lyly merci de luminare...

Raluci ce super arata scara voastra!

Monis ziceam iertare, impropriu spus, mai degraba un regret ca n-am descoperit blogul mai devreme. Ce te invidiez pentruca esti acolo. E superb! Iar Santi e un dulce...

Ralu imi pare rau ca ati experimentat si voi "noapte alba"...

Floricika succes cu agentia de turims!

Laura parca ma regasesc in cele scrise de tine...

Shtephydraga mea, ma bucur ca nue asa rau cu varicela. CE cunoscut imi suna asta cu adormitul printzesei. Totala Stefita cu gadilatu...

NO oricat as vrea sa mai scriu nu ma lasa piticu...
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Lui Pinky i s-a cam umflat piciorusul de la vaccin. O fi oare normal? Ce sa fac? A facut vaccinul miercuri. Seara incepuse sa i se ridice temperatura, dar am rezolvat-o cu un pic de Nurofen. In rest, nici o reactie. Doar ca aseara, am observat ca i s-a umflat pulpita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Noi vroiam sa ne ducem in Sel dupa saniuta si ceva cumparaturi bazandu-ne pe banii mei, da n-au intrat nici acum.....poate dupa-masa om avea noroc

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Dankutza, eu dupa vaccin ca sa nu se umfle ii pun o felie de cartof, pe care i-o schimb cam la 2 ore, nu s-a umflat niciodata. nu stiu ce ai putea face, probabil se retrage in timp

cateva pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

ola
Dankutza la fel am patit si eu cu Dominic, pulpa umflata, rosie, tare de am crezut ca dam in altceva. Il durea de urla cand il atingeam pe piciorus, nici noaptea nu a dormit bine, el dormind pe burta se tot atingea cu piciorul de saltea si plangea. Am pus comprese cu apa la temp camerei, alteranand cu felii de lamaie pe care le-am prins acolo cu fasa de tifon si pus ciorapi cu picior ca sa nu pice de acolo. Ai grija insa sa nu fie fasa prea stransa. A doua zi mai era putin rosu si pana seara s-a desumflat. De masat nici nu putea fi vorba (desi nici nu cred ca e indicat) ca plangea cand il atingeam la picior sa ii schimb pampersul.

Pff...noi am trecut mai usor prin febra azi noapte, doar pe la 2 s-a trezit plangand si cand am pus mana pe el frigea tare, i-am dat alta doza de ibalgin si s-a linistit imediat. Temp nu am mai verificat-o, ca mi-era ca il trezesc de tot daca il dezbrac. Acum la 10 iara i-a urcat la 38,8 dar mai astept cu antitermicul, ca el e tare vesel. Azi ar fi a treia zi de febra, dar raspunde la antitermice. Atunci cand o-am bagat supozitoare si m-am impacientat eu ca nu ii scade febra deloc, de fapt el le scotea imediat si ele nu apucau sa se absoarba. Nadajduiesc spre mai bine, ca dusul la spital sau la pediatra noastra este invariabil = antibiotic. Nasol e ca urmeaza weekendul, dar de mai rau ma duc la urgente si insist sa nu ramanem internati, desi la Alba orice vizita la camera de garda se lasa cu internare.
Asteptam saniuta, ca sacul l-am primit ieri de la nasa, da creca o sa ii fac eu proba ( daca mi-ar incapea fundul in ea), ca daca nu ne trece febra, ne dam prin casa cu ea.

Mergi la inceput