Prietene la bine si la greu - 91

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Poate va intereseaza sa infrumusetati peretii din casa, ca deh, nu toate stiu sa picteze peretii ca tanti aia priceputa din Magalia. Eu mi-am comandat un voucher si urmeaza sa ma hotarasc ce imi iau.

http://www.goldendeals.ro/deals/8.9ron-lipicios

pt pont.
Foarte frumoase si mult mai convenabile decat cele din Ikea

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Am pux xi ceva poze fierbinti xpecial pentru Liliana, dar vad ca le-a xi dexcoperit

nu mai pot da copy paxte- ca am copiat linkul in loc de x, xcuze

Eu nu inteleg de ce nu pot lasa comentarii desi sunt logata cu contulk meu
Este adorabil xoricelul
Noi facem baie in piscinica.Daca i-o las sa se joace in ea, se joaca sub ea, ca si-o pune in cap

Si pe mine m-a descoperit Lyly....

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hello

Vin cu multe scuze de intarziere ,sper sa imi fie acceptate urarile.

La multi ani Ana !!!

La multi ani Robert !!!

La multi ani Don Luciano !!!

La multi ani Danuta !!!

Noi suntem bine ,nu-i prea mare bataie de cap cu varicela asta ,dar nu ne lasa pediatra sa iesim afara decat de Craciun . Am fost cam bolnaviori in ultima vreme si avem imunitatea down asa ca putem culege si alti virusi nesuferiti .Iustin se apropie din nou de cele 10 kg pe care le avea inaine de enterocolita ,cantarea 9,9 kg zilele trecute cu toate ca nu a mai pus gura pe legume si carnita de atunci .Angi cred ca tu spuneai ca aveti probleme cu legumele dupa ce ati avut stomacelul bolnavior. E doar o perioada si asta ,speram doar sa treaca repede . Graviduta a fost la gine? Ce i-a zis in legatura cu varicela?

Legat de suptul de la alta mamica vreau sa va povestesc ceva .
Nepotelul meu ,Denis ,are acum 1 an si 5 luni si mananca tot ce prinde in ciuda greutatii lui de aproximativ 9 kg . Cred ca acum o luna m-a "prins" ca il alaptam pe Iustin .Mi-a vazut sanul gol si m-a intrebat ce e . I-am zis "e tzitzica ,vrei?" .Mancaciosului atat i-a trebuit ca a si venit cu gurita la mine si a supt . M-a bufnit rasul ,apoi si pe el si il impingea pe Iustin de la san . Am chemat-o si pe maica-sa si sugea de la mine si de fata cu ea .
Despre Iustin vreau sa va zic ca daca o vede pe Stefi in pielea goala ,se duce cu gurita la sanul ei sa suga .Nu-l lasa maimuta ,rade ,zice c-o gadila .Eu cred ca prichindeii nostri ar suge si de la alte persoane dragi lor .

Am vazut ca multi pici va chinuie noptile .Imi pare tare rau . Eu cred ca s-ar trezi si daca n-ar suge . Din fericire al meu doarme noaptea ,ziua e mai greu la noi . In schimb sora-sa ne terorizeaza ,de fapt mai mult pe taica-su ca doarme cu el. Precis si din cauza ca stam in casa ,adoarme tare greu . Se plimba din pat in pat ,are chef de povestit ,de cantat ,de sarit ,de baut apa ,de facut pipi .Orice numai sa nu doarma . Au mai fost perioada din astea . Acum un an am avut zile cand ne chinuiam 2-3 ore sa o culcam asa ca timp de o saptamana seara ieseam toti 4 afara la zapada si apoi ne plimbam cu masina sa adoarama printesa . Si asa mi-am amintit ,draga Monis cum ne-am descurcat cu adormitul fetii dupa ce n-a mai fost tzitzica . Mereu a fost greu ,ea zice ca nu-i place sa doarma . Dupa ce n-a mai supt ,adormea leganata in brate la mine si isi baga mana pe sub manecile mele . Asa obisnuia sa faca inca de cand sugea .

Smaranditza bravo lui Timi ca a baut laptic de vacuta ,imi pare rau pt datul la rate si mai ales ca te vede Timi si se sperie .Dar astazi te asteptam cu vesti excelente de la eco.

Ionela ,atat de frumos scrii ,dar atat de frumooos ,multumim pt tot ce impartasesti cu noi . Si Iustin are zile cand sta numai lipit de mine in brate ,nu vrea deloc pe jos .

Monis ce fain ca sunteti acasa la ai tai . Nu am vazut pozele pt ca nu am citit chiar tot ,dar le caut ,nu le ratez .S-a bucurat Santi sa -si revada bunicii ? Ei stiu ca sunt topiti dupa el asa ca nu are rost sa intreb si asta . Hai pliz alunga gandurile intarcarii , nu uita Santi de tzitzi dupa o saptamana de pauza . Va fi baiat mare in primavara si cine stie ,poate accepta chiar si o doica

Lumi felicitari pisicoasei ca papa asa de bine ,dar si tie ca ai avut atata rabdare . Zici ca de la voi sunt artificiile alea ,sa aveti vacanta frumoasa !

Lili vai cate ati patimit in concediu ,pareau ca nu se mai termina peripetiile .Imi pare rau si de urs ,sper sa gasiti unul la fel .Tu cum te simti ,a mai trecut gripa ?
Zici ca n-ai avut varicela .Pai nu stiu ce sa votez boala sau vaccinul ,adica stiu ca nu la toata lumea se manifesta la fel boala asta ,Noi vad ca trecem usor prin ea ,copiii nu au simtit-o .Mie mi-a fost putin rau cu doua zile inainte ,apoi au fost 2 zile horror iar apoi am fost ok ,nu ma deranja decat oglinda . NU stiu cum e varilixul ,ce efecte are ,daca da imunitate pe viata .Sunt sigura ca tu cu gripa ta te simti mai rau decat alea doua zile horror ale mele .
Eu sunt oarecum happy ca am scapat de boala asta si mai ales ca am facut toti o data .Greu e cu statul in casa .

Raluci e tare de tot Olteanul mic .M-a placu mult de tot si scara ta de lemn impodobita asa de frumos .De fapt toata casuta voastra pare superba .

Andre e o dulceata Chiara cu bla bla bla . E haioasa foc ,am admirat-o in toate filmuletele. Si eu stiu ca la varsta asta 500ml LP.

Ancutza nu mai fi tristuta ,uita-te la ochisorii aia albastri si uita de toate .Sanatate printesei !

Diana spor la invatat germana !Cadourile de Mos N au fost super tari ,bravo !

Laura nu mai pune asa mult suflet in biznis.Se vedea clar marimea pisicutei .Noua ne place foarte ,foarte mult ,arata mult mai bine decat in poze .Toate creatiile tale imi plac mult .

Lyly te pup si eu cu drag ,esti atat de prezenta aici ,ai vorbe bune pt toate

Ralu ce s-a mai intamplat cu masina furata ? Abia astept sa vad pozele cu Mateiut .Cred ca noaptea cu frichineli a fost intamplatoare.

Many unde plecati voi ? Faceti sarbatorile la bunici? Cum mai e cu papa (scz daca deranjeza intrebarea )

Coque veniti la munte ? Noi inca nu putem iesi din casa din pacate .Si avem si musafiri duminica si marti de ziua coautorului. Sa va ganditi la noi cand treceti pe langa hotel International (casuta noastra e prin zona ) si sa va simtiti bine in Sinaia !

Laura A zbor lin ! Ne povestesti mereu tare frumos

RamoC iuhuuu !!! Cheltuie soacra bani pt nepot ! Chiar ca trebuie sa notezi
Sanatate Xoricelului , poate face fera asa mare de la gatut .Daca cedeaza macar un pic de la antitermic e virus .UIte lui Sabi ii merge bine cu Tantum verde.

Alinus ma bucur sa te ad activa . Spor la "fugarit" miscatorii .Din fericire noi n-am avut asa ceva ,inca .Poze cu ochisori verzi si albastrii ?

Magdaz parca nu te-am mai citit demult .Ce faceti voi?

Dankutza cat de mult i-au placut cadourile lui Pinky .Spor la Pinky2

Broscuta ma bucur sa te vad back in biznis ,Iulia e deosebit de frumoasa si are trasaturile tale

Floricik va tin pumnii sa mearga bine biznisul vostru .Zburly va fi pe maini bune .Dar nu poate mama sa vina la voi ?

LumiC nu mai fii tristuta .

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Hello

Mirosea a placinta calda si nu stiam de unde de la calculator

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Simina am recunoscut in pozele tale de la Predeal restaurantul la care mancam si noi cu drag si mi-ai facut pofta de coaste . Imi pare rau ca nu i-a placut ranjitei la munte ,dar cam asa e cand ii scoatem din rutina lor .

Mergi la inceput

RamoX deloc nu stiu ce sa spun despre algocalmin .Nu stiu care ar fi doza pt varsta lui asa ca nu ma pot pronunta daca e ok inca 1 ml peste 4 ore . E mai ok sa fie temp mica in camera ca sa incalzeasca el aerul decat sa fie dezbracat . Eu alternez supozitoarele de paracetamol cu nurofen la 4 ore ,de algocalmin nu am avut nevoie niciodata.Ai citit articolul asta pus de Coque reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=19&idart=81 ?
Sanatate !

Ionela ce-ar merge o placinta adevarata acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari fetelor

am citit cam 3 capitole in urma, in mare viteza, asa ca nu prea am retinut multe...

Lp: mucosii beau seara la culcare ora 21 210 ml/7 masuri ( Dragos + 4 cereale), dimineata la ora 6 180 ml/6 masuri.Dragos primeste si noaptea la 3-4 un bibe de 120 ml, dar el nu termina niciodata biberonul de la 6, cred ca voi incepe sa-i dau decat 150 ml/5 masuri

Floricik, bafta in afacere

monis, super Bucovina, sper sa te relaxezi

azi a nins toata ziua si in Craiova, dar, pe motiv ca sanie nu avem, iar caruciorul e in portbagaj, care era la cumparaturi (nici acum nu a venit familonul akasa) mucosii au ratat intalnirea cu zapada

am de facut un gris...revin daca mai pot

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

totul la noi este alb si inca ninge, deci maine sanieeeeeeeeee

shtephy

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Fetele, ce parere aveti de www.selgros.ro/catalog.php?id=247" target="_blank">saniuta astaEdit: pag 14-15,prima de sus
Pe mine ma incanta ca-i inalta si are si husa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

lumi calin de aprecieri
danku yes honey, exact asta ma framanta pe mine.... exact avantajele astea pe care le mentionezi....
Pipotele si inimioarele din ciorba le mestec, le scot bulgarasi mititei si ii dau de pe degetul meu. Nu le dau la blender ca supa este si pentru noi, iar la blender nu pot sa dau doar o cantitate asa de mica.... Sper ca m-am priceput sa-ti explic. Asta intrebai?
Ah, si am salvat link-ul lipicios
shtephy draga . Pana acum e 2-1 ( soacra 2, eu 1 )Faina rau placinta . Si non-calorica as adauga
simina ai vazut-o si in realitate? mi se pare ca sta culcat pe spate copilul daca se suie in ea....Eu am programata sesiune de cumparaturi in w/e asta, poate trec si pe la selgros, ca am in plan sa iau si eu sanie.
edit : dar la pretul asta, si cu husa inclusa este imbatabila
licu sacul Mosului este incapator.... poate are ceva si pentru tine

Mergi la inceput