Prietene la bine si la greu - 91
Raspunsuri - Pagina 11
ralu_seby spune:
s-a trezit mandrul
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
raluci_b spune:
cand sa-l scot afara mi-am dat seama ca copilul asta nu are fular i-am pus de-al meu
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
laurairina13 spune:
Raluci, asa am patit si noi si fiimea s-a facut cu un fular alb si frumos de la ma'sa din garderoba. De altfel nici nu ma obosesc sa ii cumpar altu. Acum am sesizat ca nu am manusi pentru ea
Monis
Fetili, vazut pozici cu nea si nameti frumosi(de la Bucovina, absolut dementiale alea cu indragostitii, ai ochi si suflet de artist, eu treceam pe langa fara sa 'le vad'), dar si de la Chiajna, dar la voi e asa linistita vremea, la noi e un vant si un crivat bbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrr si vajaie pe la geamuri de zici ca sunt -10grade...Nu as iesi nici eu pe vremea asta viscolita rau, darmite sa scot fata..Voi iesiti si pe vant si viscol?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
ionelamaria spune:
Ziua buna
Noi am dormit bine, ne-am mofturit olecuta la masa si acum dormim de amiaza 9 sa vedem ct o tine minunea)
Ca o mama denaturata ce sunt am fript copilul cu mancarea de la amiaza ( nu tare,dar sa speriat saracutul)
Citeam mesajele din urma si mi-am dat sema ca fac multe greseli de tastare cand scriu de pe compul mare( ca fac asta in timp ce piciul doarme si abia ating tastele sa nu il trezesc ) SCUZE!
Dozz, la drept vorbind carte nu cred ca as scrie ( poate la pensie de mare plictiseala) , dar,pe zi ce trece ma gandesc sa astern in scris opiniile mele despre cum ar trebui sa arate sistemul de invatamant romanesc... de fapt, m-as rezuma la procesul instructiv-educativ, ca in ce tine de structuri... oricum le urasc)
many, sa fa infruptati sanatosi din bunatatile facute din porcusor
Imi pare rau de tuse.
Oare in evul mediu cum se descurcau oamenii fara electricitate?
Angi, eu stiu ca e ok pt copii pana la -15 gr. Acum, depinde si de la copil la copil... adica sa dea semne ca sunt in confort. Poti incerca sa iesiti afara, dar pregatita sa reveniti in casa la primul semn de neplacere . pam-pam
Simino, deci ai facut petrecere in casti asta noapte
Alinus, pupam mama obosita de puiuti scumpi. Tu stii ca va trece.
Sa postez si sper sa revin
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
ionelamaria spune:
Laura_a, al meu merge cu antemergator( avionul minune) de la 10 luni. Singur a facut in cateva zile ceva deplasari... vreo 2 saptamani , dar timid. Acum e in mare pauza
Sa aveti drum fara peripetii
Monis, vazut pozele cu Iuli impreuna cu sot' Era sa plang ca vreau si eu in bucovina... da cica nu se poate si pace
postez, revin
Ramonika spune:
buna ziua si de la noi,
azi a venit mama la mine, sunt mai llibera.
Alinus - faine pozele si intr-adevar Riana era cea mai frumoasa.
monis superbe pozele.
ralu cretulina suge seara cam 15-20 minute. insa foiala tot tine in jur de o ora... sper sa aveti si voi nopti mai bune. poate e vorba de un dinte care-l chinuie pe Matei.
Alexa voi ce mai faceti?
Lumi te-a acaparat R de tot?
Ava - ce mai fac flacaii?
cuscri pupam pe ginerica sa treaca. adica Ruxi il pupa. apreciez si eu postarile tale si daca scrii vreo carte, eu o cumpar prima. numai sa scrii repede cat avem copii mici.
stephy ma bucur ca ati scapat de boala. cred ca a fost fain sa alaptezi alt bebe.
dankutza si eu am auzit de metoda cu cartoful pus la piciorus. oricum va trece peste cateva zile.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
ionelamaria spune:
Alinus, frumoasa serbarica
Ramoxxx sper sa aveti un w-e linistit si ne-febricios
monis
Cat despre unii coautori, intre care si al meu, ar trebui trimiti la reeducare/ conversie... ceva
Raluci, teribil omuletul de zapada
Am meu are fular dar i-l pun de pomana.
Cuscri, sa-ti priasca libertatea de azi, asa, putina cum e
lylyana.ion spune:
Raluci, Alex are fular, chiar 2, dar la ce folos daca nu le suporta la gura/nas
Alex nu vrea sa manance deloc mandarine/clementine/portocale. cand le vede se scutura si le arunca pe jos, nici macar nu vrea sa incerce sa vada ca sunt dulci. mananca doar pomelo...kaki d-ala tot n-am gasit, aveau cateva bucati la cora dar erau stricate deja, asa ca suntem tot cu mere/pere/banane
meniul de azi:
tztz la sculare
la 10 galbenus de ou cu perle de branza, putina painica si o jumatate de banana
la 11 la primul somn (de 2 h ) tztz
la 14 orez cu legume si carne cam 250 de gr
urmeaza pe la 18 iaurt cu 2 lg de cereale (premiera, sa vad daca ii place)
la culcare tztz
lylyana.ion spune:
si mai vroiam sa zic la Licu' dar am uitat, eu nu-l scot pe Alex cand e vant, ca nu-l suporta, isi tine respiratia, iar cum e asa sensibilos, am sa evit pe cat posibil frigul (bine, nu ca pana acum nu ar fi racit in casa...)
asa, si ca am luat de la mami Dozz aseara slingul cu inele, iar in cele 5 minute cat l-am plimbat prin casa nu a comentat deloc, sa vedem acum cand reusim sa il probam afara