Club chic (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Rose, eu spuneam de Eau Sisley 2 ca seamana cu White Patchouli. Sunt surori bune, si la cum miros si la rezistenta. Hm, si tu spui ca asta e de vara si usor dar WP e greu si nu-ti place. Pe undeva e o confuzie

Da, stiu ce zici. Le unosc pe ambele bine (Eau de Sisley 2 si White Patchouli). Fiind fan de Sisley (Eau de Soir) stiu parfumurile lor aproape pe de rost. Imi mai place si Eau de Campagne de la ei, care miroase a... iarba (nu canabis) atat.
White Patchouli pt mine e un melanj de flori albe cu paciuli cu baza cremoasa, pe cand Sisley 2 e citric-amarui-green....Nu m-as fi gandit niciodata sa le asociez, vezi, avem nasuri diferite. Ce pot spune e ca amandoua parfumurile sunt oricum foarte foarte originale si cu potential...si e important sa fie testate pe piele inainte de a le comanda de pe net, asta e obligatoriu in cazul lor. Cu Black Orchid e the same story, nu-l luati fara sa-l testati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Sali, sigur, trimite-mi adresa

Rose, eu spuneam de Eau Sisley 2 ca seamana cu White Patchouli. Sunt surori bune, si la cum miros si la rezistenta. Hm, si tu spui ca asta e de vara si usor dar WP e greu si nu-ti place. Pe undeva e o confuzie

Am mai nimerit un pret de nimic si mi-am mai cumparat un Midnight Poison, de data asta de 50ml. Speram ca poate asta nou ar tine mai mult pe mine, mai ales dupa ce am auzit povestea "Otravitului de la miezul noptii" Dar nu se lipeste de mine si pace Ori mi-am bulit nasu'

Midnight Poison, daca il scoti la bursa, m-a intereseaza

Mergi la inceput