Club chic (41)
Raspunsuri - Pagina 13
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Nici Octavian Coifan sau Luca Turin n-ar fi scris mai elocvent si cu mai mult umor romanul best seller Clanul Hypnoticilor. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
da, da, clanul hypnoticilor.....pacat ca soundtrackul asta deja s-a dat!
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu SALI, mi-ai schimbat seara dintr-una mohorata si plina de tot felul de surprize neplacute, intr-una vesela si "chicotinda" [adica de cand ti-am citit mesajul tot rad de una singura]. |
de ce? e ceva amuzant?
sali spune:
citat din mesajul lui manumanu Acu' problema e caaare din toate aceste minunate variante mi s-ar potrivi mie... din ce zici tu, Parfumul nu prea, ca sotz si tata model avem,mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
sunt absolut convinsa ca nu ti-ar placea HP PARFUM!
exista DUNE Elixir? haida de ! cum e ?
sali spune:
citat din mesajul lui ianka78 @sali hypnotic PARFUM??? moama, ce te gelozez! m-ai turbat! eu abia acu' aud ca exista asa ceva si tu il ai deja? glumesc, desigur! sa-l porti cu placere |
cauta-l daca preferi genul nelinsitit, genul RODEO, genul Tristan Ludlow , personajul lui Brad Pitt din "Legendele toamnei".
sali spune:
am uitat sa va spun ca am folosit si urmatoarea formula: dimineata am dat cu fratele HP PARFUM si apoi, pe parcursul zilei, l-am mai indulcit , la proriu si la figurat, cu sora HP EAU SENSUELLE !
oare se poate numi incest ?
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui sali am uitat sa va spun ca am folosit si urmatoarea formula: dimineata am dat cu fratele HP PARFUM si apoi, pe parcursul zilei, l-am mai indulcit , la proriu si la figurat, cu sora HP EAU SENSUELLE ! oare se poate numi incest ? "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
...da!
iuliya spune:
De cateva zile va citesc neintrerupt. Ma mai primiti inapoi in club dupa ce am "demisionat" ?
sali spune:
citat din mesajul lui iuliya De cateva zile va citesc neintrerupt. Ma mai primiti inapoi in club dupa ce am "demisionat" ? nepotica mea * poze noi |
da, pt ca doar ti-am suspendat contractul, nu ti l-am incetat!
off line:
hai mai gabika mea de la bacau nu rade ca ma exprim in termeni de RU si aici, dupa ce te-am asasinat pe mess!
manumanu spune:
ROSE, da, da, la Allure visez si eu, da' il mai aman. Anul asta am zis ca ma "hipnotizez" asa, un pic!
SALI, Dune Elixir de Parfum, mai precis, e buuuun rau, mai aromat, mai "plin" decat EDT-ul cunoscut si evident ca tine mai mult.
IANKA, da, Escale a Portofino e mi-nu-nat, elegant, chiar putin "distant" (desi se zice ca nu prea tine; acum citrice sa tina, in afara de Eau de Shalimar, eu n-am intalnit. Inca.), Nuits d'Hadrien (foarte rafinat, mie chiar mi-a evocat Villa Adriana de langa Roma, unde m-au incantat portocalii) si mie imi mai place Orange Tonic d'Azzaro (mai usurel, mai vesel http://uk.strawberrynet.com/perfume/loris-azzaro/azzaro-orange-tonic-eau-de-toilette/38160/#DETAIL)
EDIT: scuze, scuze, m-am confuzat cu atatea elixire. Dune are Esprit de parfum, nu Elixir. Dar descrierea ramane aceeasi.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
I-auziti aici: http://www.sephora.fr/Parfum/Parfum-Femme/Tous/Rem/P60421 A incercat cineva?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008