Club chic (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:
citat din mesajul lui sali

'bout Hypnotic Poison si tot neamu' lui mare dar ales: exista HP edt, pe care il stie toata lumea si despre care in research-ul meu avand ca tema HP-ul, am avut surpriza sa constat ca persista diferit, functie de locul in care se gaseste: la mine deloc, la carmena destul de bine iar pe aeroport in paris, la manumanu, miroase asa tare incat poti deturna un avion.

exista apoi , mai nou, ELIXIR-ul, care mie mi s-a parut a fi fratele mai frumos si mai puternic al HP edt.numai ca asa ca tot ce e frumos, nu tine mult !

exista apoi HP Eau Sensuelle, care in familia HP mi se parea fi sora cea mica, frumoasa , delicata, delicioasa, cu flori in par si fructe-n shortz, in ale carei trasaturi recunosti clar gena HP.

exista EXTRACT HP, o licoare magica la 7, 5 ml intr-o sticla pe care am vazut-o pe site la dior si care am vazut pe net ca s-ar vinde in sephora dar nu cred ca in ro.

si, in fine, HP PARFUM , despre a carui existenta nici nu stiam iar cand am aflat mi-a fost extrem de greu sa aflu detalii. aparea in lista de la depozitul din care aduce tipul de la esentedelux dar nimic altceva. l-am gasit apoi intr-un singur loc, pe ebay.de, il vindea o nemtoaioca, am vazut ca arata ca edt si am zis ce ma costa sa-l incerc, in afara de 150 de lei?

apoi l-a depistat si rose la ea in berna, in aceeasi forma. si( de)atunci chiar nu am mai avut nici un dubiu ca e pe bune.
acum il am, e 30 ml tester cu capac, sticla rosie ca cea de la edt doar ca spre baza sticla se inchide la culoare,ca si cum ar fi afumata.
pe fundul sticlei e lipita eticheta pe care scrie PARFUM,iar pe spate sunt scrise notele( jasmine sambac absolute, rose de mai absolute, vanilla absolute).

ca miros cel mai mult se aseamana cu edt si cel mai putin cu eau sensuelle. fiind mai puternic mult ca edt atunci si nota aceea chimica/medicamentoasa este la inceput mai pronuntata( si destul de greu de suportat) si nici pe parcurs nu dispare de tot, adica nici in notele de baza PARFUM nu capata complet baza innebunitoare pe care o are edt. se incapataneaza sa ramana usor mai aspru, cu toata vanilia lui.
persistenta buna, eu dau dimineata si il simt bine si dupa amiaza.

in arborele genealogic al familiei , as zice ca HP PARFUM e fratele serios, incruntat, cu o latura dark , sauvage , neinteles,
cu morga , arogant dar si frumos....fermecator in ciuda acestor trasaturi sau, pentru cele care prefera genul inabordabil, tocmai pentru aceste trasaturi.
e perfect pt cele care spera ca vor pune seaua pe un barbat ca
cel descris mai sus si il vor transforma in ceea ce se cheama un barbat de casa, sotz si tata model, chestie care evident ca nu se intampla niciodata.

Nici Octavian Coifan sau Luca Turin n-ar fi scris mai elocvent si cu mai mult umor romanul best seller Clanul Hypnoticilor.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

da, da, clanul hypnoticilor.....pacat ca soundtrackul asta deja s-a dat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

SALI, mi-ai schimbat seara dintr-una mohorata si plina de tot felul de surprize neplacute, intr-una vesela si "chicotinda" [adica de cand ti-am citit mesajul tot rad de una singura].

de ce? e ceva amuzant?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu
Acu' problema e caaare din toate aceste minunate variante mi s-ar potrivi mie... din ce zici tu, Parfumul nu prea, ca sotz si tata model avem,mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

sunt absolut convinsa ca nu ti-ar placea HP PARFUM!

exista DUNE Elixir? haida de ! cum e ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

@sali hypnotic PARFUM??? moama, ce te gelozez! m-ai turbat! eu abia acu' aud ca exista asa ceva si tu il ai deja?
glumesc, desigur! sa-l porti cu placere

cauta-l daca preferi genul nelinsitit, genul RODEO, genul Tristan Ludlow , personajul lui Brad Pitt din "Legendele toamnei".

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca am folosit si urmatoarea formula: dimineata am dat cu fratele HP PARFUM si apoi, pe parcursul zilei, l-am mai indulcit , la proriu si la figurat, cu sora HP EAU SENSUELLE !
oare se poate numi incest ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

am uitat sa va spun ca am folosit si urmatoarea formula: dimineata am dat cu fratele HP PARFUM si apoi, pe parcursul zilei, l-am mai indulcit , la proriu si la figurat, cu sora HP EAU SENSUELLE !
oare se poate numi incest ?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

...da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

De cateva zile va citesc neintrerupt. Ma mai primiti inapoi in club dupa ce am "demisionat" ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

De cateva zile va citesc neintrerupt. Ma mai primiti inapoi in club dupa ce am "demisionat" ?

nepotica mea * poze noi

da, pt ca doar ti-am suspendat contractul, nu ti l-am incetat!

off line:
hai mai gabika mea de la bacau nu rade ca ma exprim in termeni de RU si aici, dupa ce te-am asasinat pe mess!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, da, da, la Allure visez si eu, da' il mai aman. Anul asta am zis ca ma "hipnotizez" asa, un pic!

SALI, Dune Elixir de Parfum, mai precis, e buuuun rau, mai aromat, mai "plin" decat EDT-ul cunoscut si evident ca tine mai mult.

IANKA, da, Escale a Portofino e mi-nu-nat, elegant, chiar putin "distant" (desi se zice ca nu prea tine; acum citrice sa tina, in afara de Eau de Shalimar, eu n-am intalnit. Inca.), Nuits d'Hadrien (foarte rafinat, mie chiar mi-a evocat Villa Adriana de langa Roma, unde m-au incantat portocalii) si mie imi mai place Orange Tonic d'Azzaro (mai usurel, mai vesel http://uk.strawberrynet.com/perfume/loris-azzaro/azzaro-orange-tonic-eau-de-toilette/38160/#DETAIL)

EDIT: scuze, scuze, m-am confuzat cu atatea elixire. Dune are Esprit de parfum, nu Elixir. Dar descrierea ramane aceeasi.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

I-auziti aici: http://www.sephora.fr/Parfum/Parfum-Femme/Tous/Rem/P60421 A incercat cineva?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput