Spalatorie covoare

Spalatorie covoare | Autor: Catalishka

Link direct la acest mesaj

Stie cineva vre-o spalatorie de covoare, de preferat in sect 2 sau 3?

Am un covor crem destul de pretentios, dar la care nu vreau sa renunt pentru ca imi place! L-am curatat pana acum la curatatorie chimica, nu am fost cine stie ce multumita, ma rog a fost ok, DAR dureaza 3 saptamani si costa 10 lei / kg si ma duce la aprox 180 - 200 lei ceea ce mi se pare enooorm, as putea cumpara unul nou de banii astia .

Deci ma poate ajuta cineva cu info de acest gen?

Editez ca ziceam initial cas interesata de spalatorie in sect 2 sau 3, da' de fapt sunt dispusa sa ma duc pana la capatul celalalt al orasului numa sa il pot spala

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

daca vrei spalat cu jet de apa ,sapun etc este in sect 2 STRADA Pescarusului in cadrul unei spalatorii de masini=capatul mai apropiat de Muncii
Locatia este linga o noua biserica si in curtea unei scoli generale
Daca vrei intreb miiine cit costa
da mi un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

daca vrei spalat cu jet de apa ,sapun etc este in sect 2 STRADA Pescarusului in cadrul unei spalatorii de masini=capatul mai apropiat de Muncii
Locatia este linga o noua biserica si in curtea unei scoli generale
Daca vrei intreb miiine cit costa
da mi un semn.

moaaamaa, ar fi super, multumesc!

chiar e foarte aproape de mine

vad pe harta ca strada asta este aproape de Diham, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Cam orice spalatorie auto spala si covoare! Am intrebat la cateva si pretul e de 5lei mp.Eu vin doar cu covorul!Ei cu restul!
Eu am tot ezitat si m-am tot uitat cum spala covoarele altora... oh si nu prea mi-a placut ce am vazut. Acolo in zoaiele de la masini trantesc covorul si apoi i-l spala si ei! Inca ma mai gandesc!I-l rezolv eu cum pot cu biocarpet si cred ca tot la tara ajung cu el la curte sa-l fac cum trebuie ca sa fiu multumita! Nu de alta dar la mine copilul linge tot de pe covor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

Cam orice spalatorie auto spala si covoare! Am intrebat la cateva si pretul e de 5lei mp.Eu vin doar cu covorul!Ei cu restul!
Eu am tot ezitat si m-am tot uitat cum spala covoarele altora... oh si nu prea mi-a placut ce am vazut. Acolo in zoaiele de la masini trantesc covorul si apoi i-l spala si ei! Inca ma mai gandesc!I-l rezolv eu cum pot cu biocarpet si cred ca tot la tara ajung cu el la curte sa-l fac cum trebuie ca sa fiu multumita! Nu de alta dar la mine copilul linge tot de pe covor !

Dany Stefan-Ioan

In mare ai dreptate dar nu aici vis a vis de mine
1MASINILE se spala la ext apa murdara curgind in canalizare
2 au o curte separata cu ciment se spala covoare apoi se urca pe o bara si se clatesc uscindu se natural
NIMIC NU I NICI ALB NICI NEGRU........

Mergi la inceput