Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(142)
Raspunsuri - Pagina 8
bebelu86 spune:
Mirelusi..ai grija. macar 2 sapt sa mai stea motaneii la caldurica.
hai inca putin 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 15 zile pana la marea intalnire 
Foxy-le spune:
FELICITARI CODRUTA!!!

SA FI SANATOASA SI MANCACIOASA, MARIA SOFIA! 

Bravo! deci tu ai nascut in apa, foarte fain. Bine ca exista posibilitatea asta.
Sunt si eu p-aici ca n-am somn. azi am dormit ca ursoaica dupa plimbarea la spital.
Fetele, cum se imbraca bebe cand se scoate din spital? Nu stiu cate haine sa-i dau, in ce ordine...
Ce sa fac daca n-am mai avut treaba cu bebei pana acum..
37
KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului 
Lili_g spune:
Of, eu intru cand toata lumea doarme...nu mai apuc sa zic nimic.
Azi am fost la dr. am obosit de nu mai pot, nu am mai luat deloc in greutate si burtica a crescut doar 0.5 cm.
Doloress, ma bucur mult ca esti bine si bb in burtica.
mica_daria spune:

Codruta felicitari!!! (sa speram ca de asa nastere vom avea parte si noi, daca ne dai reteta, fara cusaturi!!!)
Bine ai venit pe lume bebe MAria SOfia
Mai, bine ca m-am ridicat din pat ca nu il mai suportam pe dl sot cum ma zbiara la ureche pt Steaua lui, si mai ine stau cu voi... si ce vad... a nascut si Codruta, si ce vesti bune ne da.
Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
missmj spune:
mirela stai cumintica mami,si-asa tu faci intr-una mancare, cumparaturi, curatenie...prea mult pt motanei,stai cuminte sa mai reziste si ei la caldurica.
simo sunt cu gandul la tine, nu vreau sa te sun sa te deranjez,nu cred ca ai chef de vorbit cu toate durerile pe tine.Sper sa te simti mai bine in curand.va 

pe amandoi !!!!! abia asteptam vesti de la voi

carmen
35+ cu
Andrei
mirela2 spune:
incerc ralu
oricum ma misc in reluare
e mai greu noaptea cand tre sa ma ridic si nu pot ca ma doare
durerile sunt inghinale, pe sub burta, ca sa spun asa
+34 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
AMR 12z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
mica_daria spune:
Lili nu se doarme mai noi la noi in odisee. Mai nou se face galerie!!!
Acuma stateam sa socotesc cat e ceasul la tine , si... ia spune , cum e acasa???
Aaaa, si pe ce perioada nu a luat bebele in greutate? o sapt, doua sau cum? Si doc ce zice?
Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lili_g Felicitari Carmen, Felicitari Codruta. Sa va bucurati de minunile voastre! |
felicitari mamicilor!!!!!!!!!!!!!

mami de fetita cu codite 3+ si
s30
Lili_g spune:
Oh, e bine acasa...acum e 4 dupa-amiaza. Ma joc cu a mica, fac cate un pic de treaba, de voie, mancarica...dorm dupa-amiaza...super.
Intr-o sapt eu am aceeasi greutate, dr. zice ca e super OK, ca burtica a crescut 0.5 cm si e f. bine...deocamdata o cred pe cuvant