Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Tocmai mi-am dat seama ca sunt dusa rau cu capu...maine dim trebuie sa merg la ultima tura de analize. Pana acum am luat in calcul doar ca imi ia sange. Acum cateva minute cugetam in cada si am realizat ca, de fapt, trebuie sa duc si proba de urina pt sumar si urocultura...doar ca am uitat sa iau recipiente!!!!! Aveti idee daca trebuie neaparat sa fie din prima urina de dim sau are ceva daca e din a doua, a treia, asa?

_
BB e deja pe drum
Roxana 36+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mie mi-au zis de prima urina... Primul jet pentru sumar de urina, al doilea jet pentru urocultura...

Personal, mi-e greu sa ma intrerup dupa primul jet sa schimb borcanelul... Actiunea cere skil-uri care mie imi lipsesc

29+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

pentru ca m-am culcat ca o gaina la 9 fix (eu dormeam deja pe mine dinainte, dar oficial era 9), acum nu am somn
am avut o zi ciudata, homelessu de la usa + politia grijulie, un deces la parter, si cum nu pot ocoli liftul dau mereu cu nasul de lumanari si seara a venit mosu la soata la serviciu, cu reni adevarati si cadouri la fel de adevarate...
m-au ciuruit, ce sa mai!

asa ca acum, cand lumea doarme si eu sunt fresh, sa-mi fac urarile:

BUN VENIT ELENA, DE CARMEN!!!

si

BUN VENIT MARIA SOFIA DE CODRUTA!!!

am ratat venirea pe lume a fetitelor.
un special Codrutei pt nasterea in apa, fara nici o interventie! intr-adevar, dupa ce ne povestesti o sa prindem si mai mult curaj

desi eu una nu ma pot uita la filme. nu am putut nici prima runda de gravidosenie, nici acum. in loc sa ma linisteasca, ma inspaimanta.
soata, in schimb, m-a socat. se uita, nu are treaba, i se pare emotionant. doar ca a decretat ca va fi depaaarte pe un hol sau in josul spitalului la momentul M

in fine. hai ca ma lungesc pe coclauri.
va pup pe toate si va urez somn usor, neintrerupt, si vise line

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

BUN VENIT BEBE EDUARD SI REFACERE USOARA SHINES!
BUN VENIT ELENA SI MARIA SOFIA!
La multi ani cu intarziere Andry si Abramburika-multi ani fericiti alaturi de cei dragi si bebelusi sanatosi si papaciosi.

Andreea 31+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Va las si micul dejun sa nu ramaneti flamande.
Raportez k am f mult la munca perioada asta si mai am si neamuri venite pt sarbatori asa k ajung acasa secata de toate puterile.
Dar nu am ratat nici o nastere k l-am pus pe sot sa ma tina la curent.M-am gandit la voi mamici curajoase si v-am trimis toate gandurile bune.

Andreea 31+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Neata fetelor,
mai intai
Carmen Marieta si bun venit Elenei!

Codruta si bun venit Mariei Sofia!

Multa sanatate si clipe minunate impreuna!

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

NEATTTTAA, CU VESTI BUNE!!!

FELICITARI, CODRUTA!! BINE AI VENIT, MARIA SOFIA

Avem o Elena si o Maria...ce frumos!!!Si amandoua in aceeasi zi!!

Ce nastere usoara...sa dea Domnul la toata lumea asa!!

Deci urmatoarea e GGSK!ce bebe mare ai tu, mamico!! Sa ne spui cand scoatem motatele, ok???
Si eu am vrut sa o sun pe Simo, dar tare ma feresc sa deranjez...si apoi, sunt sigura ca e f slabita si ocupata. Daca vorbeste careva va rog s-o pupati si din partea mea!

Azi am schimbat si eu prefixul si chiar ma gandeam ca vreau ca bebelina mea sa fie Varsator...Asa ca voi insista sa nasc cel tarziu pe 18 februarie...DPN ultim este 22 asa ca nu cred ca va fi vreo problema.
ce bine e acasa, nu??

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

cafeluta, capucino, ceiut.....ce vreti voi
multam cui a dat de mancarica
vad ca din ce in ce mai des ma trezesc noaptea sa merg la baie
apasa motanii

deci....cine e la rand? ca a inceput sa mi placa

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 12z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

felicitari Codruta!!!!!!!!!!SA VA TRAIASCA MARIA-SOFIA!!!!!!!
NUMAI VESTI MINUNATE!!!!!SUPEERRRR

Angie +33

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

bebelu tu parca azi mergi la dr, nu??? te astepta, cu vesti bune!!!

ggsk si printesa mea avea la 36s 3500 gr si s a nascut la 39s fix cu 3700 gr. deci nu a mai luat decat 200 gr. oricum este si marja de eroare. felicitari pt buburuza grasunica!!

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
eu azi plec la Bucuresti...maine dimineata merg sa-mi iau kit-ul pt recoltare celule,apoi am echo dupa amiaza..o sa-i trimit mesaj lui Bebelu(sper sa nu deranjez)sa va transmita ce face bebe...sper duminica sa ma intorc,sa vedem ce zice si profu;,raman la buc pana nasc sau ...
am niste greturi de 2 zile de n-am vazut,nu-mi vine sa cred,pana acum n-am avut deloc
va pup si fug sa mai bag hainute la bagaj,pe la 12 plecarea

Angie +33

bebe jucaus

Mergi la inceput