Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

simo, draga, ce ne facem noi cu raceala asta.......nici acum nu am scapat....eu am ajuns la smurd ca imi era foarte rau.....am infectie in gat.....iau antibiotic puternic care da reactii adverede urate

sper sa nu intrerupi prestatul din cauza racelii......chiar daca si sotul are....voi faceti-va traba cu spor....sa vina si rezultatul

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Cum sa las prestatul! Nimic si nimeni nu sta in calea fericirii noastre de a avea un bebe.
Eram racita cobza dar conform testului de ovulatie....am ovulat....asa ca am prestat....Nu prea sunt increzatoare dar sa vedem.Eu inca mai tusesc si iau numai paracetamol.Am luat vreo 2 aspirine in primele zile de raceala dar cred ca daca ar fi bebe nu ar trebui sa-l afecteze ca am luat inainte de fixare.
Imi pare rau ca ai ajuns la smurd.....offfff....ma simt si prost ca eu am dat tonul la raceala .Si la munca la mine in aceeasi perioada multe persoane au fost racite.
Apropos ai un pm.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Da, o sa fac si maine dimineata si asa am multe

Gata, ma gab la un film, cu sotul

Noapte buna

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Ce romantic...Vizionare placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Naaaa, Lore, stai linistita!!

Apropo, apetit sporit, e un semn? Mi-e asa de foame, ca as manca orice, plus ca mi-e pofta de dulciuri

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
eeeeeeeeeeeee,gaby??????ceva surprize?vreun bebic ceva?vrea o bombonica?dai,nu-l lasa sa astepte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

dana, sper sa fie asa
eu o sa vin la fratele meu, sotiorul ramane ca are un job mult prea stabil si bun ca sa renunte.....este in armata, ne va fi extrem de greu, dar rezolvam noi
eu oricum plec cu gandul asta....sa nu ma mai intorc decat in vizita si concedii

tu cum aiajuns acolo
daca vrei sa-mi povestesti mai multe poti sa-mi dai mai bine pm....te duci la o postare de a mea si apesi butonul rosu PM si apoi o sa-ti apara o fereastra de mes ca si cum ao compune
la fel si cu simo....daca vrei sa-i zici ceva ce doar pe voi va priveste....si sigur aveti de vb si altele
asta ca sa nu deranjem fetele aici

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

noapte buna gaby

simo, nu are nimic....de la fecundrare mai dureaza ceva pana se prinde asa ca stai fara grija

Mergi la inceput

gaby,vizionare placuta si noapte buna.te asteptam maine cu ||.bafta

Mergi la inceput

Cum pot sa pun o poza aici?

Mergi la inceput

fetele,va pup va urez noapte buna.ma bag si eu la un film pe protv si imi astept sotul sa vina acasa,ii dau papica si porma il arunc in pat si-l f.......dei sar fulgii.doar am ovulat azi si tre sa profit.ca maine lucreaza de noapte.noapte buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dananagi

fetele,va pup va urez noapte buna.ma bag si eu la un film pe protv si imi astept sotul sa vina acasa,ii dau papica si porma il arunc in pat si-l f.......dei sar fulgii.doar am ovulat azi si tre sa profit.ca maine lucreaza de noapte.noapte buna

Spor la treaba si sa fie cu folos.Noapte buna.

Mergi la inceput

dana, ce tare esti

da-i bataie cum o fi....numai sa se prinda

Mergi la inceput