Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)
Raspunsuri - Pagina 5
dananagi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SimonaS81 [quote]citat din mesajul lui dananagi lorena,simo are dreptate.pina reusesti cu actele,muncesti pe unde se poate si ce se poate.eu in tara sint asistent veterinar si lucrez croitoreasa.de un an jumate ma zbat pt acte.sint self employment acum si am firma mea.dar tot am prb.am aplicat pt yellow card si m-au refuzat.si am dat homme office-ul in judecata.si am platit avocatul 1000 de lire.pe 22 dec am procesul.dar depinde si cum vii .eu nu am avut pe nimeni.si am tras destul sa ajung pina aici.am auzit ca din ianm regulile pt romani se schimba.dar inca nu stim daca in bine sau rau.dar iti doresc bafta si sa nu fi dezamagita de venirea aici. |
Eu nu am avut deloc probleme cand am aplicat pentru yellow card si acum dupa un an de zile de cand sotul meu a lucrat cu blue card am aplicat si eu pt blue card si mi l-a dat.Nu inteleg tie de ce ti-a pus bete in roate?
"My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet
simona,ei vor sa scape de emigranti.am omis sa trimit doua acte.si ei cred ca firma mea e falsa.dar nu-mi fac prb,sint sigura ca o sa cistig.doar ca am pierdut niste bani.tu ai avut noroc
SimonaS81 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor nu vreau sa fiu pesimista dar am auzit ca vine olimpiada si vor fi foarte stricti....eu nu cred ca in bine sincer nu imi este rusine cu nici o munca atat cat este decenta......pot spala si vase si toalete.....nu imi pasa....atata timp cat sunt platita mai bine decat in tara iar nivelul de trai este mai crescut inceputul e greu dar cu studiile mele si cu experienta la un mare laborator in bucuresti si o clinica in sibiu......sigur am multe sanse ca este un domeniu foarte interesant si bine platit......tot ce trebuie....sa stiu engleza eu mi-as dorii mult sa lucrez in cercetare....in genetica umana....proiectul de licenta l-am facut pe metode de reproducere asistata (FIV, ICSI, IA)....deci sunt cat de cat pregatita...zic eu Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Vai Lori ce tareeeeee.....sa iti aduci toate diplomele si recomandari in lb engleza si dupa ce iei blue card sunt 100% convinsa ca ai sa gasesti. Si lasa olimpiada pentru altii....nu sunt stricti atata timp cat atunci cand aplici trimiti exact actele care ti le cer.Crede-ma!
lorena_86 spune:
fetelor la cate mesaje off topic am postat sa nu va surprinda daca moderatorii imi anuleaza contul
asa ca o las mai moale
IERTARE si celorlalte fete.....scuzati-ma ca am deschis discutia
voi vb de tb-uri, dpo, dpn mucusuti, simptome...aletele si eu m-am gasit cu ale mele
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
ma mai gandesc si la criza asta .... ca ei vor sa-i protejeze pe ai lor....si sa scape de noi.....cum a zis si dana
asa o sa fac simo...aduc tot
gata nu mai zic nimic
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
gabyv spune:
Naaaa, Lore, stai linistita!!
Apropo, apetit sporit, e un semn? Mi-e asa de foame, ca as manca orice, plus ca mi-e pofta de dulciuri
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
simo, draga, ce ne facem noi cu raceala asta.......nici acum nu am scapat....eu am ajuns la smurd ca imi era foarte rau.....am infectie in gat.....iau antibiotic puternic care da reactii adverede urate
sper sa nu intrerupi prestatul din cauza racelii......chiar daca si sotul are....voi faceti-va traba cu spor....sa vina si rezultatul
dananagi spune:
[quote]citat din mesajul lui lorena_86
simo ma apuca frica cand zici, dar totusi si eu sunt nerabdatoare sa vad cum e viata acolo.....si pe tine sa te vad
dana, incetarile in evolutie de cele mai multe ori sunt cauzare de malformatii sau de scaderea proteinei C din deverse motive
in momentul in care aceasta proteina scade bebelusul nu prea mai are sanse....de aceea am presupus ca ai
sunt multe gravidute care au copii sanatosi si dupa cativa ani la urmatoare s-a activat trombofilia....este un caz si la noi la spirante doar ca aspiranta este acum graviduta....ramonella daca nu ma insel are copil si apoi a pierdut o sarcina din cauza trombofiliei
trombofilia nu da simptome
eu nu am nimic doar o serie de probleme mici ce reies din asta....circulatia proasta in special
acum faci cum crezi ca e mai bine.....
dar daca iti fac ei investigatii amanuntite sigur o sa reusesti
gaby eu tot incerc sa mai invat la engleza dar nu se prinde deloc....mai rau ca o rata prin apa
asta este cel mai mare complex al meu ca nu stiu nici o limba straina....consecintele faptului ca am crescut si am invatat la tara pana la 15 ani......acolo numai romana, mate, istorie geografie, biologie si.....ramura agriculturii....atat
asta pana cand am ajuns la liceu
tin sa mentionez ca am fost o eleva foarete silitoare si am intrat la unul din cele mai bune licee din oras....eram buna la toate pana ajungeam la limba straina....numai eu stiu ce m-am mai chinuit si la bac
sper totusi ca odata ajunsa acolo sunt convinsa ca o saprin repede....am incredere in mine si mai ales in memoria mea si capacitatea de adaptare.....
lore,nu trebuie sa-ti faci prb pt limba.intrind in contact cu ei,o sa inveti foarte repede.cum a zis si gaby,toti in jurul tau vb engleza si asa vei prinde repede.eu la sc invatam limbi straine doar ca sa trec clasa.mama ma certa mereu pt engleza.imi zicea,,pune mina si invata ca nu stii niciodata cind iti trebuie".si eu ii dadeam replica,,da la ce imi trebuie engleza,doar nu m-oi marita in londra".si uite unde am ajuns.dar stai linistita,c-o sa inveti repede.eu nici acum nu inteleg accentul britanic.asta e.dar eu ma descurc si asa.o sa vezi ce frumos va fi aici.nici nu ai sa mai vrei sa te intorci inapoi.
lorena_86 spune:
gaby, am inteles ca este un semn.....
dar ai grija....mananca doar cei sanatos
SimonaS81 spune:
citat din mesajul lui gabyv Naaaa, Lore, stai linistita!! Apropo, apetit sporit, e un semn? Mi-e asa de foame, ca as manca orice, plus ca mi-e pofta de dulciuri www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gaby eu zic sa-ti faci testul maine dimineata....ca prea multe semne se aduna . Hai Gaby cu liniutele
gabyv spune:
Da, o sa fac si maine dimineata si asa am multe
Gata, ma gab la un film, cu sotul
Noapte buna
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC