Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

gaby
abia astept liniutele duble de la tine vineri

am studii superioare dar oare sunt recunoscute acolo? asta-i marea problema

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

aaaaaa si a interebat cineva de miha

ea e bine dar simptomele sarcinii sunt mai accenuate la ea

va saluta si va imbratisaza pe toate cu drag

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

evident ca ai studii serioase, dar nu stiu ce sa-ti zic cu acreditarile, e posibil sa fie ok, stiu ca aici e cerere mare in orice domeniu medical...plus ca e usor de obtinut acte daca ai job.
Succes, oricum. Cand pleci?

Si eu abia astept vineri, desi as fi tentata sa fac si maine un test.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

in ianuarie

facultatea este de stat....universitatea din bucuresti, fac de biologie dar eu stiu
parca ma vad lucrand in cleaning

Mergi la inceput

pai sincer, decat sa lucrezi in cleaning mai bine vii in Franta si iti cauti aici... Plus ca aici se cauta mult pt labo...

Mergi la inceput

gaby ce scumpa esti dar la ce franceza stiu eu sigur ma expulzeaza aia fara drept de intoarcere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Lore, e foarte posibil pt ca si aici pt studii medii ai minimul 1300 si pt studii sup 1600. Dar cunosc cazuri care lucreaza pe posturi de studii sup cu contracte speciale si sunt platiti si cu 1000.

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Nu stiu in Franta cum este dar in Uk pentru romani trebuie permis de munca si salariul minim pe economie e 5.75 pe ora.Depinde si ce chirie platesti si apoi transportul e scump ...autobuzul e 16.60 pe sapt si metroul depinde de zona si poate ajunge pana la 37 de lire pe sapt....si uite asa se duc banii.
Dar nu-i nimic....curaj ca se poate sa ai salariul si mai mare cu studii superioare...numai ca pana la acte ne mananca sfintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

[quote]citat din mesajul lui lorena_86

simo pup
toate fetele

dana, nu vreau sa te descurazej dar aproape as garanta ca si tu ai trombofilie....stai linistita ca nu trebuie sa ai nici un simptom si sincer ti-as recomnda sa-ti faci analizele inainte sa ramai din nou

stiu ca banii sunt o mare problema si analizele astea chiar sunt foarte scumpe...aici in romania eu am dat cam in jur de 800 ron dar macar am aflat cauza

si sa nu zici ca nu ti se poate intampla tocmai tie sa ai asa ceva....crede-ma ca asa am zis si eu pana sa am rezultatul....si e o boala destul de grava.....daca nu faci tratament....daca da nici o problema

trebuie sa faci analizele de trombofilie: proteina C, protina S, antitrombina III, anticoagulant lupic, anticorpi cardiolipinici, factor V leiden, Mutatia factorului II si mutatia MTHFR....si sunt enorm de scumpe
daca nelamuriri te pot ajuta oricand fara probleme....ca sunt si cat de cat in domeniu....sunt biolog
mi-e mi-a luat un an pana sa le fac
si ma bucur ca am rezolvat problema ca acum pot face linistita bebe daca iau tratamentul adecvat....doar ca acum am lasat proiectul pe mai tarziu ca in ianuarie o sa vin si eu in londra
tin pumnii sa fie bine.....dar asculta-mi sfatul sa fa-ti analizele inainte de sarcina

fetelor dar chiar m-ati descurajat cu vorbele voastre......asa salarii mici sunt acolo???????? ca am inteles ca salariul minim pe economie e 1000 de lire....sau ma insel?

lorena,dar eu mai am doi copii.si cu ei nu am nici o problema.au fost sarcini fara prb.eu am discutat cu doctorul meu si de trombofilie si de endometrioza.dr zice ca nu am asa ceva.si eu in ro nu mai vin.si aici nu prea am sanse de asa analize.dupa trei pierderi am dreptul la investigatii amanuntite.iar ma apuca frica.ce te face sa crezi ca am trombo?ca eu nu am simptome de trombo.oricum ,doar d-zeu stie ce va fi.

Mergi la inceput

da, nici eu nu stiam cine stie ce cand am venit...totul se invata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Lori....pupici....si hai repede ca abia astept sa ne vedem

Mergi la inceput