Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)
Raspunsuri - Pagina 21
camady spune:
Fetelor sa nu radeti de intrebarea mea. Daca ramai insarcinata mai ai secretia aia specifica spargerii ovulului? Ca un facut luna de luna aveam aceasta secretie...............acum de cand ne-am hotarat de bebel nici urma de ea si ma gandeam ca nu mai apare daca ai ramas insarcinata. Mentionez ca sunt in Z17.
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Fetelor sa nu radeti de intrebarea mea. Daca ramai insarcinata mai ai secretia aia specifica spargerii ovulului? Ca un facut luna de luna aveam aceasta secretie...............acum de cand ne-am hotarat de bebel nici urma de ea si ma gandeam ca nu mai apare daca ai ramas insarcinata. Mentionez ca sunt in Z17. |
camady, secretia aia albicioasa (ca albusul de ou) nu o mai ai dupe ce esti insarcinata. Ea dureaza doar cateva zile la ovulatie. Dar, dupa ce s-a produs fertilizarea, vei observa ca se inmulteste cantitatea mucusului. E o bariera impotriva invfectiilor. Unul din semnele care m-a facut sa-mi dau seama ca sunt gravi de fiecare data a fost acest mucus abundent. E chiar enervant, dar asta e
Mamica de Sarah-Aimée &
13s
cixinica spune:
Buna fetele!

la toate fetele
eu sunt very happy fiindca am primit rezultatele de la analize si sunt ok. Mi-a trecut infectia cu tetraciclina.Sunt f optimista si sper ca DD sa imi dea
mult dorit.
irmaria spune:
Buna fetelor! ... am revenit aici dupa o perioada lunga de timp in care am tot incercat si incercat si bebe mult dorit nu a venit.
Luna asta am fost la doctor, si mi-a confirmat ovulatia prin ecograf si prin test de ovulatie (am ovulat cu ovarul stang). Asta se intampla pe 4 dec. In seara respectiva am
cu sotul. A doua zi de dimineata m-a durut cumplit de tare ovarul stang si mi-a trecut dupa 4 ore si o pastila de ketoprofen.
Au trecut 13 zile de la momentul ovulatiei si al contactului. Ieri la ora 18 am facut un test de sarcina care mi-a iesit negativ. Testul facut e barza (cel care poti sa il faci la 7 zile de la ovulatie)
Simptome (ori sarcina ori menstra): balonare, sani sensibili, greata (ma apuca pe la ora 10 seara), o tensiune in burta, si de doua zile am o scurgere abundenta albicioasa.
Voi ce credeti ca se va intampla: vin rusii sau bebe? Luni pe 20 ar trebui sa imi vina
walkiria spune:
salutare fetelor,
Cixinica ma bucur foarte mult pt tine, cand ai verde la prestat pt bebe?
Angie, acea secretie de dupa fertilizare cam in ce moment a aparut la tine? imediat dupa fertilizare(oarecum, ca nu se stie exact ziua fertilizarii, dar aprox)sau dupa implantare adica in jurul zilei 10 DPO?
Ce alte simptome ai mai avut in perioada imediata DPO?
Scuze ca te burdusesc cu intrebari dar e asa enervanta perioada asta de dupa ovulatie ca imi vine sa 

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
walkiria spune:
Fetelor chiar asa, de AlinaBu mai stie cineva ceva?
Nu a mai postat de foarte mult timp.
Alina daca ne citesti baga-ne si pe noi in seama
!!!
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui walkiria salutare fetelor, Cixinica ma bucur foarte mult pt tine, cand ai verde la prestat pt bebe? Angie, acea secretie de dupa fertilizare cam in ce moment a aparut la tine? imediat dupa fertilizare(oarecum, ca nu se stie exact ziua fertilizarii, dar aprox)sau dupa implantare adica in jurul zilei 10 DPO? Ce alte simptome ai mai avut in perioada imediata DPO? Scuze ca te burdusesc cu intrebari dar e asa enervanta perioada asta de dupa ovulatie ca imi vine sa ![]() ![]() In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
Secretia abundenta a aparut cu cateva zile inainte de data cand tb sa-mi vina CM. Deci daca la tine la 10 zile DPO observi o cantitate marite, poate fi semn de
. Eu mereau aveam senzatia (ma rog, sia cum) ca sunt "uda" sau ca ainceput spottingul. Dar cand am vazut ce e mi-am dat seama.Mamica de Sarah-Aimée &
13s
walkiria spune:
Nu am acea secretie, teoretic sunt Z5 DPO, insa incerc sa aflu simptome de la fetele care au ramas gravi din perioada imediat DPO si pana la testare.
Eu pana acum am doar mici intepaturi in ovar si am senzatia ca imi vine menstra. Vedem in jurul datei de 30 daca e sau nu bebe ca la mine tine faza luteala cam 18 zile
Enervant a fost ciclul asta, ovulatia am avut-o abia in jurul Z40+faza luteala 18 zile...uite cum pierd eu timpul
....nush de ce,dar am nervi, scuzati-ma va rog.
walkiria spune:
Hai ca de nervi ce am pe mine uit ce mai am de zis:
Multumesc Angie de raspuns, mai asteptam si alte gravi sa ne impartaseasca simptomele lor.
Tana suuuuper mititelul...frumos foc si dragalas...are ochii albastri
?