Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)
Raspunsuri - Pagina 2
dananagi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Simona, te cred ca e scump si la noi o eco este 175 eur , dar mai bine dai din buzunar decat sa te intrebi ce e cu puiul tau. Sunt convinsa ca nu o sa la contrazici. Nu prea stiu cum functioneaza la voi, dar la noi abia de la 6 luni de sarcina analizele sunt gratuite. Uite am facut un RMN care m-a costat undeva la 330 si nici macar nu m-am gandit o clipa, banii se mai fac, dar sanatatea... Acum asta e cazul meu, eu nu judec pe nimeni pentru deciziile luate cu banii lor. Sper ca nu te-am suparat Ah si chiar, a venit seara si nici urma de urati si nici dureri prevestitoare...plus ca e prima data cand intarzie, dar nu va luati dupa grafic ca nu e chiar acurat (parerea mea) www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gabyv spune:
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, doar imi pot imagina ca a fost oribil, dar stii si tu, ca sistemul scartie in general. Plus ca au asa multe cazuri sociale incat uita deseori sa intrebe daca esti asigurat sau nu.
Indiferent, nu au nici o scuza!!!
Oricum, capul sus si mergi mai departe, data viitore va fi mai bine
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
SimonaS81 spune:
Dana ai dreptate ...din moment ce platim taxe de ne ies pe urechi de ce sa platesc?Gabi eu am facut RMN si la inima si la spate si nu am platit nimic...totul a fost gratis.Aici chiar mi-a placut asta...daca vad ca ceva nu este normal te trimit la analize....intradevar programarea poate sa o faca si peste 2 luni. Asta e asteptam....noi inca nu suntem stabili cu banii si locurile de munca sunt de un venit minim.Asa ca nu imi permit sa merg la privat...Este aici un sistem privat foarte bun se numeste BUPA.Dar inca nu avem bani pentru asa ceva.Stai linistita ca nu m-am suparat deloc pe tine.
gabyv spune:
La noi sistemul e diferit, asigurare de stat + privata, deobicei data de la servici (evident ca depinde de ceea ce faci) si in mare, la final nu platesti nimic. Adica dai bani, dar primesti aproape tot in maxim 2 sapt, numai ca ai dreptul sa te duci si in privat, dar primesti bani ca la stat, deci diferenta ramane la tine.(asta daca nu cumva ti da cei de la asig privata inapoi)
Da oricum, e diferit...important e rezultatul
SimonaS81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv La noi sistemul e diferit, asigurare de stat + privata, deobicei data de la servici (evident ca depinde de ceea ce faci) si in mare, la final nu platesti nimic. Adica dai bani, dar primesti aproape tot in maxim 2 sapt, numai ca ai dreptul sa te duci si in privat, dar primesti bani ca la stat, deci diferenta ramane la tine.(asta daca nu cumva ti da cei de la asig privata inapoi) Da oricum, e diferit...important e rezultatul www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
E mai bine asa la voi.Poti sa alegi ....aici nu am auzit asa sau poate sunt firme care platesc si asigurarea privata....dar nu am auzit eu.Asa este...important este rezultatul...adica vineri testarea ta..... Poate nu vin uratii pana atunci.
racheel spune:
Fetelor tocmai am vorbit cu cineva care a aflat ca este insarcinata, si am intrebat-o de sani unde o dor.Mi-a zis ca o dor lateral si nu sfarcurile.
V-am citit cand ati avut aceasta discutie si ati zis ca sanii cand este sarcina nu dor lateral.
Parca asa am inteles.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
dananagi spune:
buna fetele.oricum ar fi aici sau la tine gabi,sistemul e mai bun ca la noi.mai sint si cazuri nefericite,dar inca nu am auzit sa moara careva din vina medicilor.deci...........sa lasam trecutul nefericit si sa ne gindim in viitor.trebuie sa fim optimiste si sa mergem mai departe.deci GABY tu te testezi vineri.iti tin pumnii sa vina mosul la tine cu un test pozitiv.eu citesc de foarte mult timp topicul asta.pina acum imi era frica sa ma gindesc la inca o sarcina,dar cind am vazut cite ati ramas gravi,asa mi-ati facut o poftaaaaaaaaaaa.asa ca eu incerc sa uit si sa merg mai departe.va pup si mai vb.GABY bafta multa vineri
SimonaS81 spune:
Mult succes si tie Dana si poate mai intra Lorena sa-ti spun si ea ce analize a facut ca si ea are doua sarcini pierdute.Sa ai grija de tine.
lorena_86 spune:
simo pup
toate fetele
dana, nu vreau sa te descurazej dar aproape as garanta ca si tu ai trombofilie....stai linistita ca nu trebuie sa ai nici un simptom si sincer ti-as recomnda sa-ti faci analizele inainte sa ramai din nou
stiu ca banii sunt o mare problema si analizele astea chiar sunt foarte scumpe...aici in romania eu am dat cam in jur de 800 ron dar macar am aflat cauza
si sa nu zici ca nu ti se poate intampla tocmai tie sa ai asa ceva....crede-ma ca asa am zis si eu pana sa am rezultatul....si e o boala destul de grava.....daca nu faci tratament....daca da nici o problema
trebuie sa faci analizele de trombofilie: proteina C, protina S, antitrombina III, anticoagulant lupic, anticorpi cardiolipinici, factor V leiden, Mutatia factorului II si mutatia MTHFR....si sunt enorm de scumpe
daca nelamuriri te pot ajuta oricand fara probleme....ca sunt si cat de cat in domeniu....sunt biolog
mi-e mi-a luat un an pana sa le fac
si ma bucur ca am rezolvat problema ca acum pot face linistita bebe daca iau tratamentul adecvat....doar ca acum am lasat proiectul pe mai tarziu ca in ianuarie o sa vin si eu in londra
tin pumnii sa fie bine.....dar asculta-mi sfatul sa fa-ti analizele inainte de sarcina
fetelor dar chiar m-ati descurajat cu vorbele voastre......asa salarii mici sunt acolo???????? ca am inteles ca salariul minim pe economie e 1000 de lire....sau ma insel?
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
gabyv spune:
Lore, e foarte posibil pt ca si aici pt studii medii ai minimul 1300 si pt studii sup 1600. Dar cunosc cazuri care lucreaza pe posturi de studii sup cu contracte speciale si sunt platiti si cu 1000.