Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

andr@ si noi prestam,in weekend se preconizeaza ovulatie la mine,iau vit E si magne B6,la control o sa merg in ianuarie,daca se prinde bebe mergem sa-l vedem,daca nu,atunci in Z3 mergem sa fac ceva analiza si mai iau Closty,daca nici atunci nu se prinde bebe atunci o sa-mi dea nu stiu ce injectie.se ocupa de mine,imi plac astia din Ungaria,nu tot taraganeaza ca astia din Baia-Mare.

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!! am venit si eu la voi la o cafeluta mica. ma primiti???

Andra cam asa..din moment in moment...am fost ieri la dr si a zis k el nu se baga mai dvrm de 30 dec. asa k stam in suspans pana atunci. ori vine singura ori fortata.
ma termina statu asta asa...mi-e si frica sa fac ceva sa nu ma apuce si sa nu stiu unde sa merg prima oara.
ma gandeam sa merg sa ma tund, vospesc sa ma aranjez si eu un pic..dar dc ma apuca acolo, ce fac???? asa k stau cumintica aksa..si imi fac de lucru pe aici.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 13 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

si bineinteles

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

bebelu
ptr u una slaba si cu lapte
ca sa nu o agitam pe miculutza

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Neata!!! am venit si eu la voi la o cafeluta mica. ma primiti???

Andra cam asa..din moment in moment...am fost ieri la dr si a zis k el nu se baga mai dvrm de 30 dec. asa k stam in suspans pana atunci. ori vine singura ori fortata.
ma termina statu asta asa...mi-e si frica sa fac ceva sa nu ma apuce si sa nu stiu unde sa merg prima oara.
ma gandeam sa merg sa ma tund, vospesc sa ma aranjez si eu un pic..dar dc ma apuca acolo, ce fac???? asa k stau cumintica aksa..si imi fac de lucru pe aici.

Buna dimineata!

Lia pentru cafea.

Bebelu poti sa mergi linistita sa te faci frumoasa pentru marea intalnire,nu se intampla toate atat de repede ca in filme,sau mai sti poate ai noroc.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

am prins si eu un pupic de la ralu, sper sa-si faca treba zilele astea....al meu are 2 sapt de cand ia laptisor de matca si ma fugareste toata ziua prin casa

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Neatza bebelu ce putin a mai ramas pana la intalnirea cu buburuzaiau si eu din pupicii de molipsire
Tanamera ma bucur sa te "vad" la noi,nu ne pui si noua poze cu puiutzul tau?

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Lia mersi mult pt cafeluta

tanamera stiu k nu se intampla totu repede k in filme..dar e si vremea care nu ma ajuta. deja s-a depus bine zapada, abia se circula. asa k tre sa iau in considerare si asta.
sa vad cum decurg lucrurile, si dc tot asa o sa ninga, sapt viitoare ma mut la tata k e mai aproape de spital in caz de ceva.

Andra, Paula, Tana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Tanamera Sa va traiasca puiutzul,e tare scump

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput